vineri, 9 decembrie 2011

BRATARA ENERGETICA CX2

BRATARA CX2


Cea mai puternica bratara de energie  din lume


Cercetările au arătat fiecare din milioanele de molecule dintr-o celulă vibreaza la caracterul lor vibratoriu propriu pentru a reglementa organismul. Atunci când aceste vibraţii devin anormale sau ies din sincronizare, rezultatul poate fi boala, oboseala sau alte probleme. CieAura transformă vibraţiile naturale în energii intrinseci şi încorporează diverse formule proprietare ale acestor energii intrinseci în holograma de pe ,,Bratara CX2 Plus”, folosind o tehnologie secreta. Energiile CieAura interacţionează cu sistemul vibrational al organismului pentru a aduce corpul la nivelul vibrational optim şi pentru a atinge rezultatele dorite. Tehnologia Bratarii CieAura  este cea mai puternica cunoscuta pana acum de om. Bratara functioneaza non-invaziv prin stimularea meridianelor de acupunctura specifice.

Pentru performante atletice optime

Utilizaţi Bratara CX2 Plus în combinaţie cu Holograma „Energiei CX2” CieAura aşa cum arată mai jos:


Plasati pe coloana vertebrală, la un nivel cu coatele .


1) Punctul de acupunctura GV4 pentru plasarea Hologramei CX2: Acest punct ajută la stabilizarea picioarelor pentru un adaos de echilibru şi putere, aducand energia necesară pentru regiunea lombară de jos ~ localizat pe coloana vertebrala la nivel cu coatele.


La baza sternului, centrul pieptului.

2) Punctul de acupunctura CV-ul 17 pentru plasarea Hologramei CX2: Acest punct ajută la creşterea aportului de oxigen şi de circulaţie la nivelul intregului organism.Punctul se afla la baza sternului, centrul pieptului. Pentru  alte puncte de acupunctura consultaţi pagina CX2.

4 inch deasupra ombilicului, 2 inch la dreapta sau la stânga

3) Punctul de acupunctura SP 21 pentru plasarea Hologramei CX2: Este centrul sistemului energetic şi se coordonează perfect cu Bratara CX2 Plus ~ 4 inch deasupra ombilicului, 2 inch la dreapta sau la stânga.



Bratara poate fi purtata 24 / 7 şi funcţionează cel mai bine atunci când organismul este corect hidratat. Toate bratarile isi diminuează energia în timp; după 60 de zile Bratara CX2  Plus va avea  putere aproximativ de 50%. Vă recomandăm înlocuirea bratarii la fiecare 30 - 60 de zile.

 
Un eşantion din lotul din care acest produs a fost creat a fost analizat pentru a se vedea daca contin substanţe interzise in sport. Nu au fost găsite substanţe peste limitele de detectare. Pentru detalii vă rugăm să consultaţi  www.bscg.org.

Aceste declaraţii nu au fost evaluate de FDA. Produsele acestei companii nu sunt destinate pentru a diagnostica, preveni, trata sau vindeca orice boală sau rănire. Dacă aveţi afecţiuni existente, discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza produsele. Numai pentru uz extern.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire