joi, 28 iulie 2011

AJUTA OAMENII SA SCAPE DE DURERI CU HOLOGRAMELE ENERGETICE CIEAURA SI CASTIGA BINECUVANTARE SI BANI

 Sunt Constantin Antohe-distribuitor CieAura si vreau sa impartasesc cu dvs, o noua si unica oportunitate si inainte de toate imi permiteti sa va adresez o intrebare: Va confruntati  sau cunoasteti pe cineva care sufera de afectiuni ca:insomnie,astenie,oboseala in timpul zilei,dureri de:cap,reumatice,de inima,migrene, ,colica renala ,rinita alergica,dureri de tip digestiv(gastrita,ulcer,colon iritabil), vor sa slabeasca fara dieta obligatorie,sa scape de sforait,au intoleranta la medicamente,folosesc telefonul mobil mult timp?
In caz afirmativ, de curand si in Romania poate fi folosita o terapie revolutionara, care actioneaza ca o acupunctura fara ace,fara medicamente,fara efecte secundare fara contraindicatii ,mult mai ieftina si superior eficienta decat medicatia clasica(alopata) si care poate fi auto-aplicata de catre oricine
Este vorba de Hologramele energizante CieAura,care asezate in zona dureroasa, stopeaza durerea acuta sau cronica de orice cauza Ele echilibreaza meridianele energetice ale organismului, deci trateaza cauza bolii si nu efectele
CE SUNT HOLOGRMELE TERAPEUTICE SI CARE ESTE MODUL LOR DE ACTIUNE?

Hologramele terapeutice sunt niste suporturi de material plastic, asemanatoare CD-urilor si DVD-urilor, pe care, cu ajutorul unor sisteme laser speciale, sunt inscriptionate ansambluri de sunete, forme, simboluri, culori, mirosuri si gusturi, care, fiecare, emit niste unde (vibratii), care interfera cu biocampul organismului uman  si care s-au dovedit a putea corecta in bine anumite stari patologice ale acestuia.  Aparitia acestei noi terapii a fost posibila tocmai in acest moment al evolutiei fizicii si medicinii, datorita progreselor miniaturizarii mediilor de stocare, cu ajutorul tehnicii holografice, care permite inmagazinarea unei cantitati uriase de informatie, de ordinul a 50 GB/cmp, datorita structurii tridimensionale multi-strat a acestor medii de stocare (pe o astfel de holograma este astazi posibila stocarea vibratiilor pe cel putin 250 de straturi suprapuse).                                       
Hologramele  terapeutice actioneaza similar cu presopunctura sau acupunctura, doar ca stimularea centrilor energetici de acupunctura se realizeaza prin interferenta vibratiilor stocate in holograme cu cele proprii organismului.   Astfel, aplicarea hologramelor terapeutice in anumite zone specifice, care corespund anumitor puncte cheie de pe traiectul meridianelor de acupunctura, determina un proces de activare a cipurilor, tradus prin emisie locala de biofotoni, care determina diferite efecte specifice la nivel local celular transmise foarte rapid (pentru ca undele se propaga cu o viteza foarte mare de la o celula la alta) la nivel de organ sau/si la nivel general (al intregului organism). Ansamblul acestor efecte este în măsură să contribuie la echlibrarea unei anumite disfuncţii a unui organ, sistem de organe, aparat sau chiar a intregului organism.                                                                                                            
Hologramele terapeutice actioneaza non-transdermal, adica nu contin nici o substanta chimica care sa patrunda in organism, ci functioneaza exclusiv prin intermediul stimularii emisiei de biofotoni. De aceea, nu au reactii adverse sau contraindicatii. De asemenea, nu dau dependenta, iar bolile functionale (depresia, insomnia, sindroamele functionale de tub digestiv), maladii tratabile doar simptomatic prin medicina alopata, se pot vindeca complet dupa circa 2-4 luni de tratament. Pot fi folosite la orice varsta, de la sugar pana la varste foarte inaintate si, ceea ce este si mai important, pot fi folosite pentru toate conditiile patologice aparute in cursul sarcinii si alaptarii, cand cele mai multe medicamente sunt interzise, datorita posibilitatii de trecere prin bariera feto-placentara si de afectare a organismului fatului, respectiv de eliminare prin laptele matern. De asemenea pot fi folosite fara nici o grija la toti pacientii cu poli-alergii medicamentoase.

PRINCIPALELE TIPURI DE HOLOGRAME ENERGETICE EXISTENTE ACTUALMENTE


Cu toţii suntem obişnuiţi să apelăm la automedicaţie atunci când ne confruntăm cu probleme uşoare de sănătate: insomnie, răceală, sinuzită, nevralgii etc. Când suntem obosiţi, bem o ceaşcă de cafea ca să ne revenim. Din nefericire, medicamentele de sinteză folosite în tratamentul afecţiunilor curente dau de multe ori dependenţă şi au numeroase efecte secundare. Dr. Constantin Erena, medic primar boli interne, specialist în cardiologie, recomandă ca alternativă folosirea hologramelor energetice, remedii noi, cu un mod de actiune revoluţionar.

Cum functioneaza?

Hologramele . dupa cum am arata anterior, stimulează sistemul energetic al corpului prin intermediul meridianelor energetice în acelaşi mod în care o face şi acupunctura sau presopunctura fără a se mai apela la mijloace externe (ace, presiune), ci numai prin aplicarea hologramelor. Acestea se aplică prin lipire de piele fără nicun disconfort pentru pacient. Vibraţiile emise de holograme interferează cu energia care circulă prin meridianele pacientului şi fac să crească frecvenţa în anumite zone în care boala a determinat reducerea acestor frecvenţe. Pacientul trebuie să consume neapărat doi-trei litri de apă pe zi. Apa este cea care permite transferul acestor vibraţii, prin urmare dacă organismul este deshidratat ele nu vor fi transmise corespunzător şi atunci hologramele nu vor acţiona la potenţialul lor maxim. Nu trebuie neglijat aspectul medical: pacienţii sunt sfătuiţi să meargă la medic atunci când resimt dureri fără o cauză precisă deoarece hologramele sunt indicate în simptomele uşoare.

Tipuri de holograme

Hologramele energetice sunt de mai multe feluri. Aplicate pe meridianele de acupunctură pot trata afecţiuni diverse precum nevralgii, insomnii, depresie, atacul de panică, ca şi diverse boli ce acţionează prin reducerea aportului de oxigen (cardiopatie ischemică insuficienţă circulatorie cerebrală, arteriopatie obliterantă a membrelor).

Holograme împotriva durerii, PURE RELIEF - aplicată la nivelul zonei dureroase, holograma diminuează sau elimină orice durere acută sau cronică. Nu are niciun fel de reacţie adversă, putând fi folosită şi în timpul sarcinii, când majoritatea medicamentelor sunt contraindicate din cauza efectelor negative pe care le pot avea asupra fătului. Se recomandă utilizarea lor atâta timp cât persistă durerea. Sunt active 24 -72de ore. Dacă o durere de cap cedează în 30 de minute, holograma se îndepărtează şi poate fi utilizată din nou peste două-trei zile când apare o nouă durere. Practic, holograma poate fi refolosită până când, cumulate, se adună această durată de 24 de ore cât este ea activă. Între administrări trebuie ţinută departe de corp, pentru a nu fi activată.

Hologramele pentru noapte,REST QUIET - asigură o detoxifiere a organismului şi un somn profund. În afară de un somn liniştit, a doua zi pacientul se trezeşte mult mai odihnit. De asemenea, sunt extrem de utile pentru reducerea sau eliminarea sforăitului.

Hologramele pentru slăbit - asigură o scădere în greutate de circa un kilogram pe săptămână, fără a necesita vreun regim alimentar special.(Sunt in curs de omologare in SUA unde s-au obtinut deja rezultate remarcabile)

Holograme pentru rinită alergică şi sinuzite, SINUS ALLERGY - pot fi utilizate 72 de ore încontinuu. În aproximativ cinci minute se observă efectul de dezobstrucţie a nărilor, pacientul respirând normal. Anumite persoane suferă de rinită alergică de ani întregi, fiind dependente de preparate corticoide. Hologramele nu conferă dependenţă şi după o anumită perioadă de utilizare, ce variază de la boală la boală, acestea determină o vindecare completă.

Hologramele pentru utilizatorii de telefoane mobile, EMF - aplicate pe telefonul mobil reuşesc să inactiveze efectul nociv al radiaţiei acestora asupra organismului.

Holograme pentru sportivi,CX2 - determină o creştere a forţei musculare, a flexibilităţii si a stabilităţii, ca şi a clarităţii mentale făcând ca sportivii care le utilizează să aibă performanţe mult mai bune.

BRATARA ENERGETICA CX2 Plus
Folosind o tehnologie secreta, vibraţiile naturale sunt transformate în energii intrinseci, încorporate  în holograma de pe BRATARA CX2 Plus. Aceste energii interacţionează cu sistemul vibrational al organismului pentru a aduce corpul la nivelul vibrational optim şi pentru a atinge rezultatele dorite. Tehnologia BRATARII ENERGETICE CX2 Plus este cea mai puternica cunoscuta pana acum de om. Bratara functioneaza non-invaziv prin stimularea meridianelor de acupunctura specifice. Pentru performante atletice optime BRATARA CX2 Plus se utilizeaza în combinaţie cu HOLOGRAMA pentru MAI MULTA ENERGIE CX2. Bratara poate fi purtata 24 / 7 si functioneaza cel mai bine atunci cand organismul este corect hidratat. BRATARA CX2 Plus poate fi comandata in 5 culori (alb-transparent, galben, fucsia, albastru si negru) si 5 marimi (XS = 16 cm, S = 17 cm, M = 18 cm, L = 20 cm, XL = 21,5 cm)


În cursul anului 2011 se va finaliza omologarea hologramei de slabit si se  vor lansa două noi tipuri de holograme energetice: cele care ajută pacienţii să se lase de fumat şi cele pentru combaterea disfuncţiei erectile la bărbaţi.

HOLOGRAMELE TERAPEUTICE NU FAC SA DISPARA DOAR DUREREA, CI REECHILIBREAZA ENERGETIC ORGANISMUL UMAN!
Datorita modului lor unic de actiune, hologramele terapeutice nu fac doar sa dispara simptomele, ci, ree-chilibrand meridianele energetice ale organismului pe care sunt aplicate, trateaza cauzele bolilor la nivelul lor cel mai profund, adica la nivelul corpului energetic, chiar daca aceste boli nu se manifesta inca decat ca dureri la nivelul corpului fizic. De aceea efectul lor nu este intotdeauna imediat, ci, actionand asupra cauzei, necesita uneori mai multe zile de aplicare, in functie de nivelul energetic al fiecarui organism. Hologramele au astfel si rol de prevenire a aparitiei unor boli la nivelul corpului fizic, prin reechilibrarea corpului energetic!

Un pachet de holograme costa (12-18 bucati)   $40 ce inseamna un pret de 4 lei/zi de utilizare O holograma are durata de folosire intre 24-72 ore functie de tip Intrucat efectul se face in cateva minute ea poate folosita de atatea ori pana cand timpul cumulat ajunge la 24-72 ore(1440-4320 minute) Sa luam o medie de 15 min,de folosire ,rezulta un nr de 96 -288 de aplicari  Ganditi cat ar costa acest nr similar de pastile cu efectele lor secundare ! Un tratament de acupunctura necesita 10-20 sedinte x min 50 lei /sed=500-1000 lei ,trebuie sa mergi la cabinet, esti intepat si nu are eficienta hologramelor care energizeaza organismul nu doar elimina blocajele energetice !
In localitatile unde s-au facut prezentari live oamenii au ramas uimiti de efectul instantaneu de incetare a durerii ! Alte detalii despre subiect ,gasiti pe pagina mea web personala:


                                http://constantinantohe.cieaura.com

Fata de cele prezentate, cred ca puteti actiona astfel:
.sa va informati despre subiect si sa apelati la terapie cand dvs si familia vor avea nevoie(sau sa preveniti afectiunile) Hologramele se pot comanda de pe site-ul sus mentionat( eu am primit deja 2 comenzi facute),posibilitate de asemenea valabila pentru oricine vrea sa intre in sistemul de distributie
 .sa transmiteti informatia celor din jur care au sau aflati ca se confrunta cu asemenea suferinte, pentru ca schimbarea in bine a vietii oamenilor este de nepretuit(Hristos a spus " Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti")
.sa beneficiati de oportunitatea Cie Aura in paralel cu activitatea si /sau  afacerea de care va ocupati acum(investitia si cerintele nu sunt mari,insa audienta va fi mare!) pentru un castig suplimentar sau sa sugerati aceasta celor care stiti ca sunt in cautare de oportunitati-si CieAura este una extraordinara!(investitia , se acopera in scurt timp)

Oricare modalitate ati alege,chiar si numai simpla informare pt dvs si prieteni, gasesc ca este de bun augur pentru ca este de natura de a schimba vietile oamenilor Dar puteti face si afacerea vietii! Putini oameni cunosc oportunitatea,fiti printre primii cu foloasele ce rezulta din aceasta 
Pentru achizitionarea hologramelor puteti face comanda(plata cu card) de pe pagina mea web,mai jos afisata Daca doriti sa va implicati pe partea de afacere ,atunci va achizitionati pagina web personala cu $39 si veti primi comision pentru cumparaturile ce se fac de pe pagina Pentru a starta mai in forta ,e bine sa cumparati cel mai ieftin pachet de start cu $149 cu care sa demonstrati pe loc oamenilor ca hologramele functioneaza instantan(cu tva si transport ce ajunge in 10 zile,investitia este de 700 ron,eu zic ca este   acceptabila si rapid acoperita)Sau puteti cumpara doar un singur pachet de holograme, de ex cel pentru durere pentru testarea pietei si atunci investitia este de doar $100 Pe site se poate observa ca sunt inca 3 pachete de start, mai scumpe ,fiecare distribuitor , avand posibilitatea de a alege (distribuitor nu inseamna sa distribui adica sa vinzi (desi se poate face si asta),castigul consistent se obtine prin promovarea site-ului propriu la cunostinte ,prieteni, pt a cumpara holograme si/
/sau a deveni distribuitori la randul lor, obtinand astfel comision din volumul de vanzari ce se face in retea  Amanunte privind castigurile din aceasta afacere, gasiti in Planul de compensare(comisioane),pe site Va stau la dispozitie cu alte date si informatii la solicitare
Pentru alte detalii vizitati pagina mea web :

                            http://constantinantohe.cieaura.com
Repet, de aici putei comanda hologramele pe care le primiti la domiciliu in max 10 zile (de la depozitul din SLOVENIA)si /sau puteti sa va inscrieti in sistem urmand pasii de pe site Inscrierea se poate face ca pers fizica sau ca firma (nu trebuie avizul Ministerului Sanatatii ,hologramele nefiind medicamente si fiind produse non-invazive pentru organism
 
Daca doriti sa cumparati holograme si/sau sa promovati oportunitatea(sa intrati in afacere) sau sa gasim o forma de colaborare,va acord intregul sprijin
ConstantinAntohe   0721652181

conantohe52@yahoo.com 

ATENTIE!
Dupa cum se prevede si pe site-ul companiei-Hologramele Energetice CieAura nu diagnosticheaza,previn,trateaza ,vindeca orice boala sau vatamare,cipurile ajuta la reechilibrarea si restabilirea fluxului de energie din organism,permitand organismului sa functioneze optim In mod natural, sprijina organele vitale ale corpului O sanatate mai buna si binestare,complet natural!
Dupa 2 ani de la folosirea acestora in 53 de tari din lume s-au obtinut rezultate extraordinare in reducerea si eliminarea multor afectiuni pe cale naturala dintre care cateva au fost aratate in acest articol  Dar restabilirea fluxului normal de energie in organism este de natura sa previna si  anumite disfunctiuni

O PRECIZARE IMPORTANTA!
In Romania informatia e cunoscuta de 3 luni si doar in cateva orase Marea majoritate a medicilor nu cunosc problema ei se ocupa cu medicina alopata si nu cu cea naturista,trateaza efectul bolii si nu cauza!  De aceea e firesc sa nu indemne pacientii la o folosi(inclsv si din anumite interese mai mult sau mai putin  meschine pe care nu le comentez aici) Insa marturie sunt oamenii din Romania carora hologramele le-a schimbat viata in bine Mai devreme sau mai tarziu doctorii(doar cei  care acum sunt refractari la subiect),vor trebui sa accepte aceasta revolutionara terapie pentru ca, pacientii vor fi cei ce le vor demonstra eficienta Si a schimba vietile oamenilor este ceva de nepretuit!
Desigur ca pentru afectiunile grave trebuie consultat medicul specialist,dar sunt multe afectiuni mai usoare de care va puteti trata in intimitatea casei,scapand de costul tratamentului alopat cu efectele lui secundare
Informati-va, participati la prezentarile live(le comunic la cerere) si analizati daca nu cumva si afacerea in sine CieAura  este pentru dvs?



Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire