vineri, 29 iulie 2011

CIEAURA INTREBARI FRECVENTE

INTREBARI FRECVENTE




CE ESTE CIPUL CIEAURA?
Cipul CieAura   contine un    amestec unic  de energii intrinseci care sunt formate pentru a influenta anumite conditii ale corpului omenesc. Deoarece  Cipurile  CieAura sunt non-transdermale , nimic nu intra in organism.

CE INTRA IN ORGANISM?
Nimic  nu   intra  in  corp;  Cipul  CieAura   nu   este   un  Cip transdermal.  Aceasta  este o noua stiinta si o noua abordare pentru sanatate si wellness (buna stare a sanatatii).

CUM FUNCTIONEAZA CIPUL CIEAURA DACA NIMIC NU INTRA IN ORGANISM?
Tehnoligia  cipurilor  CieAura  este  ca  ele  comunica  cu  corpul  omenesc prin campul electromagnetic, acesta este cunoscut ca transfer biomagnetic si functioneaza similar cu acupunctura.

CE AR TREBUI SA SIMT CAND PORT CIPUL CIEAURA?
Probabil nu veti simti nimc. Cipurile CieAura nu sunt nici stimulente nici DEPRESANTE, cum sunt cofeina sau alcolul. Ce ar trebui sa observati este ca veti avea nivele constante si stabile de odihna profunda, energie, alerta mentala etc (depinde de cipul pe care il purtati), toate acestea ducand la o imbunatatire a sanatatii.

CAT TIMP AR TREBUI SA PORT CIPURILE CIEAURA?
Este recomandat sa porti “Cipul CieAura Rest Quiet” din momentul in care te pui in pat sa dormi noaptea pana cand te trezesti dimineata. Celelalte cipuri sunt facute sa fie utilizate pana la 48 de ore.

CAT DE DES AR TREBUI SA PORT CIPURILE CIEAURA?
Pentru cele mai bune rezultate folositi Cipurile CieAura in fiecare zi. Ar trebui sa simtiti efectele positive ale cipurilor in 24 de ore; totusi este posibil sa fie nevoie intre 4 – 5 zile pentru a simti rezultatele, deoarece depinde de starea organismului fiecarei persoane. Ocazional rezultatele sunt intarziate deoarece organismul incepe sa se detoxifieze si cu cat incepe sa se purifice, revine la caracterul natural vibrational pe care organismul il are.

CAT TIMP DUREAZA FIECARE CIP?
CATE CIPURI SUNT INTR-UN SUPLIMENT LUNAR?
Cipul “Pure Energy Plus” dureaza aproximativ 48 de ore. Cipul “Pure Relief” este bun intre una si trei zile (48 de ore fiind optimul). Cipul “Rest Quiet” dureaza intre 16 si 24 de ore combinate (in jur de 2 sau 3 nopti). Sunt 18 cipuri in fiecare pachet lunar. Folosind un cip la fiecare doua zile, va vor ramane cate 3 cipuri in plus la fiecare pachet lunar. Acestia ii poti folosi, sau ii poti pierde , sau poti sa ii dai unui prieten sa incerce.

DE CE NU TREBUIE PURTATI IN BUZUNARE?
Sunt doua motive de ce sa nu porti o gramada de cipuri in buzunar:

1.      Ele se activeaza cand intra in contact cu energia corpului, ca urmare ele incep sa fie folosite. Astfel, lasandu-le in buzunare se reduce eficacitatea lor.

2.      Cipuri diferite puse in buzunarele tale vor trimite semnale mixte la corp…Nu iti vor face rau – dar e mai bine sa se trimita semnale pure .

CUM STIU DACA CIPURILE NU AU FOST DEJA ACTIVATE DE EMF PE PERIOADA TRANSPORTULUI SI CA SUNT INACTIVE?

EMF nu activeaza cipurile. Cipurile noastre, cand sunt plasate pe corpul tau, neutralizeaza efectele EMF-urilor care ataca corpul tau, ele fortificand sistemul imun natural al organismului. Doar campul electromagnetic al corpului tau activeaza cipurile. Cuptoarele cu microunde, ceasurile de langa pat, telefoanele, etc. nu reprezinta o problema. Activarea nu porneste un “cronometru”, cipul atunci se sterge cand este expus continu la propriul camp energetic al corpului omenesc. De indata ce este indepartat se opreste. Campul electromagnetic produs de corp este de fapt diferit de cele comune ale EMF-urilor masurate. Acestea sunt energii intrinseci ( nu sunt masurate la fel cu EMF-urile ) si sunt aceleasi energii stocate in Cipuri pentru a fie eliberate.

AM AUZIT CA DACA SUNT IN APROPIEREA UNUI MAGNET ELE SE VOR DEZACTIVA, ESTE ADEVARAT?
Doar expunerea semnificativa la un magnet puternic poate face acest lucru. Nu le puneti aproape de magneti.


CE SE INTAMPLA IARNA CAND CIPURILE SUNT TRIMISE PRIN POSTA LA O TEMPERATURA FOARTE JOASA? SAU VARA CAND SUNT TRIMISE LA TEMPERATURI MARI?  SUNT CIPURILE AFECTATE?
Nu, deoarece temperatura nu influenteaza negativ cipurile.

CIPURILE CIEAURA AU FOST TESTATE CLINIC?
Se fac studii al efectului placebo si teste clinice iar rezultatele vor aparea. Totusi, Cipurile CieAura inca nu au fost testate clinic, ele au fost testate non clinic pe voluntari umani  unde s-au obtinut rezultate promitatoare. Dupa aceste studii Cipurile CieAura au functionat in proportie de 95% la persoanele care le-au folosit.




POT SA FOLOSESC DIFERITE TIPURI DE CIPURI IN ACELASI TIMP?
Da. Ele nu interfereaza intre ele si in unele cazuri ele ajuta.

MEDICII RECOMANDA CIPURILE CIEAURA?
Avem un numar de medici care folosesc si recomanda “Cipurile Holografice CieAura”, totusi daca suferiti de o anumita boala care va afecteaza sanatatea ar trebui sa va consultati medicul de specialitate inainte de a folosi Cipurile CieAura.

CIPURILE CIEAURA SE POT FOLOSI PE ANIMALE?
Da, doar ca puctele de acupunctura la animale sunt diferite de cele ale omului, asa ca trebuie sa experimentezi pe animalul tau pentru a avea rezultatele dorite. ”Cipurile Pure Relief” pentru dureri functioneaza la fel,  ele trebuie plasate pe locul unde este durerea.

EXISTA EFECTE SECUNDARE NEGATIVE?
Nu, deoarece “Cipurile CieAura” nu introduc lucruri noi in organismul tau. Nu exista medicamente sau chimicale in ele si nu creeaza nimic nou in corpul tau din ceea ce are el deja. ”Cipurile CieAura“ influenteaza energia existenta a corpului pentru a rezona la nivelul ei optim. Si influenteaza acele energii ale corpului care corespund formulei folosita de un anumit cip. Cel mai usor mod de a intelege asta este comparand cu un pian, daca apesi cu grija si tii apasate clapele din registrul de sus ( indepartand amortizoarele) iar apoi sa lovesti o clapa din registrul de jos cateva din firele pianului din registrul de sus vor vibra, dar doar acelea care sunt in rezonanta sau armonie cu clapele de jos. Celelate nu vor fi afectate si acele fire nu vor vibra deloc.

TREBUIE SA INDEPARTEZ CIPURILE PURE ENERGY PLUS NOAPTEA ?
Este o idee buna dar nu este necesar, nu iti vor deranja deloc somnul daca vrei le poti purta in conjunctie cu cipul RestQuiet. Deoarece sunt diferite, ele nu vor afecta reciproc, deloc,  rezultatele.


ESTE NECESAR SA INDEPARTEZ ORICARE DINTRE CIPURI IN MOMENTUL IN CARE DORESC SA FAC DUS ?
Nu, deoarece dusul nu va afecta deloc Cipurile CieAura si ele normal vor ramane lipite pe perioada dusului. Totusi,  daca in timpul dusului se dezlipesc, noi am inclus 3 cipuri in plus in fiecare supliment lunar.

POT SA PORT MAI MULTE CIPURI PURE RELIEF IN ZONA DE DURERE ?
Cea mai buna metoda de a folosi cipul Pure Relief este de a plasa cipul exact pe punctul de durere. Daca in 5 minute durerea nu este redusa semnifictiv sau chiar de tot atunci mai puneti un cip pentru durere exact in partea opusa a zonei afectata de durere. De exemplu : daca durerea este in partea de sus a incheieturii, al doilea cip va fi pus pe dedesubtul aceleasi incheieturi. Este ca si cum ati avea o linie directa sau o sageata de la un cip la altul direct prin zona afectata. Daca dupa alte 5-10 minute nu exista nici o usurare semnificativa a dureri, adaugarea a altor cipuri nu va aduce efectele dorite. Uneori pe parti mai intinse ale corpului cum este partea de jos a spatelui se pot folosi intre 3 si 4 cipuri de durere, astfel eficacitatea lor este crescuta; totusi, pe un picior adaugarea unui al treilea cip va reduce eficacitatea celorlate doua cipuri. Este recomandat de obicei a se folosi maxim 2 cipuri de durere, dar fiecare corp este diferit.

DACA PORT MAI MULTE CIPURI PURE ENERGY PLUS VOI AVEA MAI MULTA ENERGIE ?
Atletii profesionisti pe parcursul unui joc pot purta 3 cipuri pentru energie, acest lucru nu este necesar pentru majoritatea dintre noi. Un singur cip este suficient pentru oricare dintre noi pentru a avea energie pe pacursul zilei si pentru a avea o minte clara.

POT SA PORT IN TIMPUL NOPTII MAI MULTE CIPURI RESTQUIET ?
Da, dar normal nu este necesar. Un efect pozitiv al produului RestQuiet este ca dupa folosirea lui timp de 3-4 nopti va reduce sau chiar va elimina sforaitul. Purtand 2 cipuri ( cate unul pe fiecare tampla) se pare ca reduce semnificativ sau chiar elimina sforaitul pana si la cele mai dificile cazuri. Totusi acesta nu este un cip anti-sforait, el este facut pentru ca persoana sa aiba un somn mai profund si mai odihnitor, orice lucru pozitiv legat de efectele asupra sforaitului trebuie considerat un bonus.

CE SE INTAMPLA DACA UN CIP NU ARE EFECT ASUPRA MEA ?
Cipurile vor functiona foarte bine la 99.5 % din oamenii  care le pun la locul potrivit. Daca din anumite motive nu aveti beneficiile dorite dupa o perioada considerabila de timp (depinzand de cipul utilizat) va recomandam sa mutati cipul pe un alt punct de acupunctura. Daca tot nu aveti rezultatele dorite, acordati-le timp. Unele persoane sunt in armonie cu corpul lor si pot simti imediat efectele cipurilor dar alte persoane pot simti afectele doar dupa 4 sau 5 zile. Cipurile chiar functioneaza si vor functiona si pentru tine acorda-le timp si vei fi bucuros ca ai facut asta. (Nu exista cipuri rele – cu constiinciozitatea CieAura si controlul strict al calitatii toate cipurile sunt 100 % active.)


DE UNDE STIU UNDE SA PUN CIPURILE ?
Pentru rezultate mai bune, Cipurile Holografice Transparente CieAura trebuie plasate pe locurile de acupunctura destinate. CieAura se bazeaza pe o mie de ani de cercetari din acupunctura pentru a determina plasarea cea mai eficace a Cipurilor CieAura. Testele arata ca stimularea punctelor de acupunctura ofera rezultate substantiale. De exemplu exista puncte specifice de acupunctura care stimulate induc un somn odihnitor, unul dintre ele fiind pe partea interioara a piciorului stang dedesubtul gleznei. Multe dintre cele mai bune puncte sunt ilustrate in modul de utilizare care vin impreuna cu fiecare dintre cipurile CieAura.



IMI PUTETI  DA MAI MULTE DETALII  LEGATE  DE STIINTA DIN SPATELE CIPURILOR HOLOGRAFICE TRANSPARENTE CIEAURA ?
Corpul comunica si se regleaza prin campul electromagnetic. Cipurile CieAura comunica cu aceste campuri pentru a obtine efectele dorite, mai multa engie, somn mai bun, amelioraea durerilor  etc.

1.      Energia sta la baza fiecarui aspect al naturii.

2.      In lumea fizicii cuantice ( avand de a face cu particule mai mici decat electronul) totul este energie,  totul vibreaza.

3.      Virtual tot ce stim despre sistemele vii este bazat pe analiza energiei.

4.      La nivel de baza toata viata depinde de moleculele care interactioneaza prin vibratii sau osciland campurile energetice.

MODUL PRIN CARE CELULELE COMUNICA DIN PUNCT DE VEDERE TRADITIONAL :
1 . Doua molecule care se potrivesc structural, fac schimb de informatii cand vin in contact una cu alta.

3.      Ca o cheie care isi gaseste gaura ei .

4.      Problema: intr-o celula medie exista o molecula de proteina pentru fiecare 10000 de molecule de apa.

5.      Contactul dintre cheie si receptorul moleculei de proteina este dupa sansa si poate dura.

6.      Modelul nu se ia in considerare pentru viteza observata in reactii instantanee, ca nervozitate, bucurie sau frica.

CERCETARILE FACUTE DE CATRE OMUL DE STIINTA FRANCEZ DR.
JACQUES BENEVISTA,  INTRE ANII 1984 SI SFARSITUL ANILOR 1990 :

1. Celulele nu se bazeaza pe contact pentru a transmite informatii pentru procese biologice, mai de graba pe unde electromagnetice.

2. Moleculele de apa sunt conductoare pentru aceste unde electromagnetice (Cu cat sunt mai hidratate cu atat mai bine. Cu cat structura este mai cristalina cu atat mai bine).

3. Exista molecule receptor cu spectru potrivit al trasaturilor care se armonizeaza in frecventa energetica specifica a transmitatorului.

4. Cum aceste transmitatoare si receptoare moleculare rezoneaza la acceasi frecventa, ele apoi rezoneaza cu urmatoarea molecula in reactia biochimica si reactia continua in cascada.

5. Aceasta creeaza o cascada de impulsuri electromagnetice calatorind cu viteza luminii si sunt responsabile pentru raspunsuri multiple ale corpului.

6. Aceasta este o extensie logica la studiile facute de fizicianul Fritz-Albert Popp, aratand ca moleculele, atomii, organele etc., toate au propria semnatura de frecvente.

7. Fiecare atom, molecula, organ, sistem are propriul caracter vibrational.

JACKSON SI MANTSCH AU FOLOSIT METODE SPECTROSCOPICE.
EI  AU STABILIT CA :

1. Corpul uman emite informatii vibratorii specifice.

2. Aceste vibratii specifica cu precizie activitatile care au loc in corp.

Corpul are un mecanism propriu de reglare pentru a fixa deviatii ale vibratiilor – procedura este numita in fizica ‘’antrenare « .  Cand, dintr-un anumit motiv, o celula sau o molecula iese din sincronizare, semnalele antrenate de la celulele vecine vor tinde sa reinstaleze semnalul corect; daca un numar suficient de celule ies din sincronizare, stabilitatea poate fi pierduta. Aceasta duce la boli si dereglari. Antrenarea-un fenomen fizic de baza.

Aici este un exemplu stiintific dovedit :

Mai multe ceasuri cu pendul au fost montate pe un perete si pendulele au fost pornite si se balansau individual. Dupa un timp pendulele erau sincronizate si se balansau impreuna. Conclusie : Frecventele asemanatoare se influenteaza pentru a se misca intr-o frecventa comuna. Alte ceasuri cu pendule de  greutati diferite sau pendule de lungimi diferite nu  au fost antrenate.

VIBRATIILE INTERNE POT FI MODIFICATE DE O SURSA EXTERNA.

Exista numeroase exemple de frecvente externe sau campuri electromagnetice care modifica functiile corpului; de exemplu, exista o corelatie inalta de atacuri de inima pe perioade sporite de actvitate solara.
H. Froelich a zis ca organismele vii trebuie sa produca oscilatii coerente cu o frecventa ideala sau rezonanta. Manipuland si echilibrand circuitele vibratorii, putem influenta direct apararea corpului si repara sistemele. Cum s-a aratat mai devreme,  Siskin si Walker in 1995 au aratat ca folosind campuri magnetice la frecvente specifice au rezultat in formarea de capilare intensificate, necroze scazute, reducerea umflaturilor, dureri diminuate etc.

In 1994, Russik si Schwarts au facut experimente asupra ‘’antrenarii’’,  pentru a vedea daca vibratiile de la o persoana pot afecta vibratiile unei alte persoane.
Au pus 2 subiecti intr-o camera stand cu ochi inchisi unul in fata celuilat ; dupa un timp au fost cateva dovezi de cuplare a ambelor ritmuri cardiace si cerebrale; totusi, efectele au fost crescute cand subiectii au fost conectati electric prin simplu fapt ca au tinut fiecare de capetele unui fir.

ASTFEL, S-A DOVEDIT CA SEMNALELE INTERNE DIN CORP POT FI MODIFICATE DE O SURSA EXTERIOARA.

1. Cipurile noastre holografice sunt incastrate cu energie intrinseca care lucreaza cu campurile energetice ale corpului pentru a dobandi rezultate specifice.

2. Formulele noastre cuprind intre 5 si 250 energii diferite, care incurajeaza optimizarea energiilor naturale ale corpului. Metoda de determinare si incastrare a acestor energii in cip si formulele sunt informatii de proprietate intelectuala si sunt brevetate, in functie de echipament, prezentarea metodelor si a cipului.

3. Cand sunt plaste aproape de corp (mai putin de un inch) cipul nostru este activat de catre campul electromagnetic al corpului.

4. Acest proces este similar cu reactia pianului si o furca tuning. Cand o furca tuning este activata, firele pianului cu frecventa similara vibreaza in rezonanta cu furca tuning, dar ele rezoneaza doar cand firele sunt in exacta armonie si au o frecventa exacta care se potriveste.

5. O data activate, semnalele incastrate in cip interactioneaza cu energia naturala a corpului pentru a produce rezultele dorite.

6. Cipurile noastre aduc corpul la echilibrul optim pentru a avea efectele dorite; alinarea durerilor, intensificarea somnului, energie crescuta. Cipul este o noua stiinta, este non transdermal si nici un medicament sau entitati rele nu intra in corp.

Felul in care cipurile sunt facute si cum lucreaza cu corpul este brevetat. In ani de cercetari si dezvoltare s-a realizat un produs remarcabil, care functioneaza.

PLASARE :

In 1977,  J.Hyvarinen a studiat rezistenta electrica pe pielea umana si a descoperit ca punctele cu rezistenta mai putina coincid cu punctele de acupunctura. Dupa teste de durata,  punctele optime de plasament pe corp au fost stabilite,  bazandu-se pe tipul de cip. Punctele de acupunctura traditionala au functionat cel mai bine ca puncte de aplicatie pentru formulele noastre.


DE CE SA FOLOSESTI O HOLOGRAMA / CE ESTE O HOLOGRAMA ?

O holograma este o fotografie bi sau tri-dimensionala facuta cu ajutorul unui laser. Pentru a face o holograma, obiectul care este fotografiat este prima data imbaiat in raza de lumina a laserului. Apoi, o secunda raza laserului a ricosat de pe lumina reflectata a primei raze, iar apoi rezultatul interferentei modelului ( zona unde cele doua raze ale laserului se amesteca) este capturat pe film. Cand filmul este developat, pare un amestec de lumina si linii negre fara sens.  Dar de indata ce filmul developat este iluminat de o alta raza de laser, apare o imagine tridimensionala a obiectului original.

Hologramele poseda o capacitate surprinzatoare de stocare a informatiilor-prin simpla schimbare a unghiului la care cele doua lasere lovesc o bucata de film fotografic, este posibil sa inregistram multe imagini diferite pe aceeasi suprafata. A fost demonstrat ca un centimetru cub de film poate detine pana la 10 miliarde de bits de informatii. Credem ca Hologramele reprezinta viitorul in stocarea de date.

CE SE INTAMPLA DACA PRIMESC UN ‘’LOT  RAU’’ DE CIPURI ?
Nu exista loturi rele; bazandu-ne pe metodele de fabricatie nu este posibil asa ceva. In plus, sunt controale ale calitatii remarcabile si puternice si echilibrari.

UNEORI DAU CIPURILE CUIVA SI NU PARE SA AIBA EFECT ASUPRA LOR ... DE CE NU AU EFECT SI CE TREBUIE SA LE ZIC ?

Intelege ca majoritatea persoanelor vor simti rezultate de la prima utilizare (Pure Relief in cateva minute pana la o ora – Pure Energy in 12 ore si Rest Quiet dupa prima lor noapte) totusi anumite persoane – de obicei acelea care ‘’nu tin legatura’’cu corpul lor (nu fac miscare regulat, nu manaca bine etc.), pentru aceste persoane va dura mai mult.  Intodeauna asigura-te ca persoana este bine hidratata.
Dehidratarea afecteaza negativ rezultatele cipurilor noastre; dehidratarea afecteaza negativ si corpul omenesc. Pentru Pure Energy Plus poate dura pana la 5 zile. Echilibrul energiei este atat de subtil ca uneori oamenii nu simt nimic pana ce au purtat cipurile o saptamana si apoi le-au luat ... apoi au zis : ’’Nu stiu, parca azi ma simt obosit ‘’,  apoi au realizat ca nu mai purtau Pure Energy Plus.

Pentru cipul Rest Quiet ar putea dura intre 4 si 5 nopti. Pot fi asa conditionati de somn intr-un stadiu superficial, incat mintea si corpul lor rezista la relaxare totala. Cand cipurile incep sa afecteze somnul intr-un mod pozitiv, utilizatorul va avea vise clare si va incepe sa se trezeasca in alerta totala si pregatit pentru o noua zi.  Din nou hidratarea corecta ajuta in eficacitatea si rapiditatea rezultatelor.

LA CE SE REFERA HIDRATAREA CORECTA ?
Apa ... cantitatea difera depinzand de marimea fiecarei persoane; totusi 8 pahare de apa pe zi este o recomandare generala. Bauturile cu cofeina (cafea, ceai, bauturi acidulate etc.) si alcoolul de fapt dehidrateaza corpul.

ESTE BINE CA CIPURILE SA FIE TRECUTE PRIN RAZE X PRIN MASINARIILE DIN AEROPORT ?
Da...masinariile cu raze X nu afecteaza cipurile.

CINEVA CARE POARTA UN PACEMAKER POATE FOLOSI CIPURILE CIEAURA ?

Nu am avut nici un incident raportat de persoane cu pacemaker care folosesc cipurile Cieaura. Trebuie sa te consulti cu medicul tau personal inainte de a folosi cipurile Cieaura si sa obtii aprobarea  lui inainte de a folosi orice produse de cipuri holografice Cieaura.

CieAura nu face nici un fel de revendicari medicale. Produsele noastre nu vindeca, nu trateaza,nu diagnostichiaza si nici nu previn boli.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire