sâmbătă, 30 iulie 2011

PREZENTARE HOLOGRAME

PURE RELIEF  


INFORMATII

 Cipurile Holografice pentru dureri sunt activate atunci cand sunt puse la aproximativ la 1 cm ( 2 inch) de corp. Datorita acestui lucru, cipurile pot fi puse si in haine (de exemplu: in buzunarele de la haine). Nu este necesar sa le punem direct pe suprafata pielii. Cipurile Holografice pentru dureri dureaza pentru mai multe zile. Eficienta lor dispare  abia dupa circa 2 zile. In consecinta, nu va puneti suplimentele de cipuri in buzunarele de la hainele pe care le purtati deoarece ele se vor activa. Ele pot fi puse in buzunarele de la haine doar daca doriti intentionat sa le folositi, dar nu puneti intreaga cutie cu cipuri in buzunarele de la haine, aproape de corp, deoarece se activeaza.

INTRODUCERE

Cipurile Holografice pentru dureri sunt facute pentru a usura aproape instantaneu mai multe tipuri de durere. Pentru durerile cu durata mai mare cum ar fi cele de spate sau migrenele, este posibil sa dureze intre o ora pana la o zi pentru a ameliora durerea sau chiar sa o faca sa dispara de tot. Aceste remarcabile cipuri folosesc vibratii intrinseci pentru a obtine aceste rezultate. Cipurile nu sunt periculoase si nu sunt transdermale, absolut nici un medicament nu intra in corp, nu creaza mahmureala si nu exista efecte secundare. O hidratare corecta este esentiala pentru ca cipurile sa functioneze la nivel normal.

Cum functioneaza Cipurile Holografice pentru Dureri:

Exista multe sisteme in corpul nostru care conduc/transfera variate tipuri de energie si informatii de la un loc la altul. Toate sistemele (tesuturile, organele, celulele, moleculele, atomii, particulele subatomice) lucreaza impreuna, energetic, pentru a produce un intreg. Fiecare dintre acestea produce vibratii si fiecare are o frecventa proprie, perfecta si armonioasa. In termeni de vibratie, corpul omenesc poate fi comparat cu o orchestra simfonica. Stim ca exista multe organe si sisteme organice care genereaza campuri electromagnetice si folosesc aceste campuri pentru a dirija/regla corpul. Vibratiile din aceste campuri sunt masurabile. Toate sistemele organice interactioneza impreuna si schimba informatii pentru a ne mentine sanatosi. Nici un sistem nu functioneaza in totalitate singur. Pentru reactia corpului la ranire, sa analizam putin sistemul nervos central. El este compus din doua tipuri separate de celule: celulele nervoase sau neuronii si celulele perineurale. Sistemul clasic nervos sau sistemul nervos neuronal este format din neuroni. Sistemul nervos neuronal ajunge in fiecare parte a corpului deoarece neuronii conduc informatia dintr-un anumit loc spre altul sub forma de impuls electric. Acest sistem foloseste un tip de semnal digital, are viteza mare si volum mare de transfer de informatii.
 Meridianele naturale din corpul nostru ies din echilibru si cauzeaza blocaje in curgerea naturala a energiei dintre organele vitale, celulele si tesuturile corpului. Corpul functioneaza prin conectarea acestor fluxuri de energie; totusi, fara ajutor, se intampla rar ca acest echilibru din organism sa pastreze energia, concentratia, vigurozitatea, plus si minus (Yin si Yang) la nivelul optim. Prin introducerea “Cipurilor Holografice Transaparente Energy CieAura” vedem si simtim meridianele corpului revenind la echilibru, are loc eliberarea de blocaje, iar curgerea energiei preaia control.
 Produsele energizante se gasesc pretutindeni. Bauturi energizante, batoane energizante, pilule energizante si o multitudine de alte produse cu un scurt efect energetic care umplu rafturile magazinelor .Majoritatea acestor produse se bazeaza pe glucoza (un tip de carbohidrat simplu/zahar) care induc o energie “inalta“ temporara. Corpul iubeste carbohidratii, deoarece sunt cei mai usori compusi de procesat pentru energie. Dar, bazandu-se pe carbohidrati aditionali pentru energie, acestia impiedica corpul in a procesa o si mai buna sursa de energie –GRASIMEA.
Grasimile contin mai multa energie decat carbohidratii dar este mai dificil pentru organism sa le proceseze. Din cauza produselor capricioase pentru energizare, corpul poate fi impiedicat in a procesa grasimea, ducand  la ingrasare.
“Cipurile Holografice Transparente Energy CieAura” furnizeaza un mod holistic, sanatos si o alternativa la actualele produse energizante, furnizand energie instantanee fara un adaos calorii. Prin utilizarea punctelor de acupunctura, “Cipurile Holografice Transparente” ajuta corpul in a creste energia si vigurozitatea. ”Cipurile Holografice Transparente” sunt 100 % naturale,  nu produc inundatii in corp cu zaharuri grase asa cum se intampla cu produsele actuale. Cand corpul se simte obosit, in general este deoarece se intampla ceva ce deviaza energia corpului. Corpul nu mai este in echilibru, impiedicand productia eficienta de energie. E ca si cum organismul uita de depozitele sale de energie (grasimea) deoarece este prea ocupat cu altceva. ”Cipurile Holografice Transparente Energy” pun in echilibru corpul, ca si acupuntura, si elimina nevoia de a adauga la dieta zilnica energie din calorii. ”Cipurile Holografice Transparente Energy”  promoveaza de fapt pierderea in greutate, deoarece ii amintesc corpului sa dea jos carbohidratii stocati sau grasimea, pentru a produce energie.


REST QUIET  
 
Lipsa de somn este o serioasa problema pentru sanatate. Studiile leaga lipsa de somn de un risc crescut al bolilor cronice, iar doctorii au recunoscut de multe ori ca lipsa de somn poate slabi sistemul imunitar. Pana si o pierdere modesta a somnului poate diminua raspunsul sistemului imunitar la boli sau rani. Ca si mancarea pe care o mancam, ca si aerul pe care il respiram, somnul hraneste si furnizeaza energie corpului.
Un studiu al Universitatii din California, San Diego, arata ca problemele cronice de somn scurteaza speranta de viata cu mai mult de o decada. Cam o treime din locuitorii Statelor Unite au probleme in a avea un somn bun pe perioada noptii.
Exista foarte multe produse pe piata care ajuta oamenii sa doarma, dar majoritatea sunt pastile cu un potential mare de efecte secundare, nedorite, inclusiv pierderea memoriei pe timp scurt, pun in pericol abilitatile fizice si creeaza dependenta pe timp lung. Somnul este important, dar datorita riscurilor pe termen lung al folosirii pastilelor de somn, concluziile trase pe baza studiilor arata ca persoanele care au probleme cu somnul sunt mai bine fara pastilele de somn.
In ziua de azi, intelegerea importantei somnului in mentinerea unui sistem imun sanatos sugereaza ca interventia somnului poate scadea riscul bolilor cardiovasculare, artritelor, diabetului si alte boli. Studiile sugereaza ca somnul constant poate ajuta si la controlul greutatii (kilogramelor).
“Cipurile Holografice Transparente CieAura RestQuiet” ofera o metoda sigura, o noua abordare in a avea un somn linistit pe parcursul noptii. Pentru persoanele care nu vor sa riste sa primeasca  efecte secundare datorate consumului pastilelor de somn, dar realizeaza ca nevoia de somn face parte dintr-un program de bunastare a sanatatii, “Cipurile Holografice Transparente CieAura” ofera solutia perfecta.

Sinus Allergy Relief



Cipurile “CieAura Sinus Allergy Relief”  sunt extrem de eficiente în  alergii ale sinusurilor. Simptomele sunt cele mai răspândite  primăvara, vara şi toamna devreme, deoarece fluxul de particule de la copaci, plante, etc. şi aerul este foarte uscat. Excrementele de la acarieni, păduchii, şi alte insecte pot avea acelaşi efect. Simptomele includ curgeri nazale, strănut, umezirea ochiilor, mancarime in  gât si mancarime la ochi.

Substanţele nascute in aer care sunt inhalate prin nas si gura irita deseori sinusurile şi pot duce la alergii. Când aceste particule din aer intră în organism, mecanismul de apărare al organismului le opreşte prin producerea de mucus pentru a capta particule înainte de intrarea în sistemul nostru respirator. În timpul sezonului de polen, este prea mult pentru sistemul de mucus sa le faca fata. In timp, aceste particule previn scurgerea corectă a mucusului. Mucusul apoi se revarsa în bazinele sinusurilor şi devine foarte sensibil la viruşi şi bacterii. Odată ce această etapă este atinsă, infecţiile şi alte probleme mai grave pot urma. De aceea este important sa ne ocupam prompt de probleme ale sinusurilor .

Produsele CieAura opereaza prin infuzia de energie intrinsecă într-un cip holografic. Energia Intrinsecă este sinonima cu energia subtila, cum este utilizata în alte texte. Odată ce cipul holografic este plasat la un centimetru de corp, aceste energii comunica extern cu câmpurile energetice ale corpului. Cipul ajuta organismul să se deplaseze spre starea energetica optima. Cipul utilizeaza fizica, spre deosebire de produsele chimice pentru a comunica pe plan extern cu câmpurile de energie intrinsecă ale corpului.

Fiecare tip de cip are o formulă diferită energetic pentru a ajuta corpul să se regleze în locuri specifice. Cipul “CieAura Sinus Allergy Relief” interacţionează extern cu campul energetic al organismului care se ocupă cu sinusurile. Nimic nu intră în organism.  Energia intrinseca operează în zona de fizica cuantica (particule mai mici decât un atom). Ca urmare, nu există în prezent nici un dispozitiv capabil să măsoare semnalele; cu toate acestea, efectele semnalelor pot fi măsurate antidot. Deoarece nu există produse chimice, reacţia este subtila şi nu există cote înalte, joase sau alte efecte secundare. Te simti normal. În cazul Cipului “CieAura Sinus Allergy Relief “, rezultatele sunt aproape imediate. În alte cazuri,cipul poate fi purtat pentru mai mult timp pentru a simţi efectul. Amintiţi-vă, ca la toate cipurile CieAura, hidratarea este esentiala pentru rezultate optime.


Plasarea corectă: Cipul “ CieAura Holografic Transparent Sinus Allergy Relief”  ar trebui să fie plasat direct în spatele urechii drepte. Pentru ajutor suplimentar introducerea unui cip suplimentar în spatele urechii stângi poate creşte alinarea alergiilor. .


Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire