vineri, 21 octombrie 2016

Cum sa comanzi organelor interne cu degetele?

Cum să comanzi organelor interne cu ajutorul degetelor ? Durează dar un minut
Nu este nevoie sa îți umpli corpul cu medicamente pline de chimicale, având în vedere ca există metode mai sigure și naturale de alinare a durerii. Reflexologia pretinde că fiecare punct din corpul nostru este conectat cu mâinile noastre.
Degetul mare este conectat cu plămânii și inima. Dacă bătăile inimii sunt galopante, freacă degetul mare și trage-l. Bătăile inimii ar trebui să se calmeze.
Degetul arătător este conectat cu stomacul și colonul. Pentru a scăpa de constipație sau de durerile abdominale, apasă-l și freacă-l timp de un minut, înainte de a trage de el. Ar trebui să te simți mai bine, în scurt timp.
Degetul mijlociu se află în legătură cu intestinele subțiri, cu inima, sângele și sistemul respirator. Ori de câte ori te simți amețit, sau îți este greaţă sau suferi de insomnie, întinde degetul mijlociu și freacă-l.
Inelarul are o semnificație aparte pentru starea de spirit. Pentru a preveni depresia, doar masează degetul.
Degetul mic este relaționat rinichilor, precum și durerilor de gât și de cap. Masează-l și te vei simți mult mai bine.
Palmele se găsesc în legătură directă cu sistemul nervos. Pentru a-ți proteja starea ta psihică, pur și simplu bate din palme. În acest fel, circulația se va îmbunătăți, și te vei simți mult mai bine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire