marți, 23 august 2016

reteta miraculoasa pentru o viata lunga si sanatoasa - Facuta de un apicultor in varsta de 95 de ani!
  

Georgi Todorov, in varsta de 95 de ani, din Plovdiv, este o legenda autentica in randul apicultorilor din Bulgaria. El este Presedintele Asociatiei de Albine "Bagrem-1899" de 25 de ani, din care fac parte peste 1000 de persoane.

In mod surprinzator pentru varsta sa, Georgi continua sa ingrijeasca 140 de stupi aflati pe doua campuri diferite. O parte din stupi se afla in zona Brezovo, in timp ce cealalta parte in satul Smilet, Bulgaria, parcurgand zilnic kilometrii intregi pentru a avea grija de albine.

Cum reuseste batranul Georgi sa fie atat de activ?El marturiseste ca metoda de a fi mereu tanar este aceea de a urma un remediu magic pentru o viata sanatoasa!

Dupa cateva discutii purtate cu acesta, l-am rugat sa ne dezvaluie si noua secretele retetei lui. Nu a stat prea mult pe ganduri si a inceput sa ne spuna:

"Pentru a fi mereu tanar, nu va trebuie nu stiu ce alimentatie sau nu stiu ce creme cu care sa va dati pe piele.....eu unul va spun ca va trebuie urmatoarele:

- 500 de grame de miere

- 500 de grame de lamai

- 100 de grame de polen

- o lingurita de scortisoara

Pune sucul de lamaie peste polen, ca sa poata fi dizolvat, apoi amesteca-le cu mierea. Timp de 24 de ore, lasa produsul obtinut in camara , la intuneric. Adauga apoi o lingurita de scortisoara si reteta este gata!"

"Dupa ce am combinatia mea magica preparata, pun cate o lingurita din aceasta intr-un pahar plin cu apa si amestec bine!"

"Aflati ca beau cate un pahar inainte cu 30 de minute de fiecare masa, dimineata , la pranz si seara!" ne-a marturisit Georgi. 

"Consum acest amestec de mai bine de 50 de ani si va spun sincer cu nu m-am imbolnavit niciodata!" a completat acesta.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire