luni, 26 octombrie 2015

Cele 12 legi Universale care ne guverneaza viata si tot ceea ce exista

Cele 12 legi Universale care ne guverneaza viata si tot ceea ce exista


1. Legea Intregului Divin

Prima dintre cele 12 Legi universale ne ajuta sa intelegem ca traim intr-o lume in care totul este in interconexiune. Tot ceea ce spunem, facem sau gandim, sau credem ii afecteaza pe ceilalti si universul din jurul nostru.

2. Legea Vibratiei

Aceasta lege arata ca tot ceea ce exista in Univers se misca, vibreaza si calatoreste in patternuri circulare. Aceleasi principii ale vibratiei in lumea fizica se aplica gandurilor noastre, sentimentelor, dorintelor in Lumea eterica. Fiecare sunte, lucru si chiar gand are propria vibratie energetica, unica.

3. Legea Actiunii

Legea Actiunii trebuie sa fie aplicata pentru ca formele sa se manifeste pe Pamant. Trebuie sa ne implicam in actiuni care ne sustin dorintele, gandurile, emotiile si cuviutele, pentru a ajuta ca acestea sa prinda forma.

4. Legea corespondentei

Aceasta lege arata ca principiile legilor fizicii care explica lumea fizica – energia, lumina, vibratia, miscarea – au principiile lor corespondente in lumea eterica sau univers. „In Cer ca si pe Pamant”.
Cele 12 Legi Universale care ne guverneaza viata si tot ceea ce exista

5. Legea Cauzei si a Efectului

Aceasta Lege Universala arata ca nimic nu se petrece intamplator sau in afara Legilor Universale. Fiecare actiune are o reactiune sau o consecinta si „culegem ceea ce am sadit”.

6. Legea Compensarii

Legea Compensarii este legea cauzei si a efectului aplicata abundentei si bine-cuvantarilor de care ne puetm bucura. Efectele pozitive ale faptelor noastre pot fi materializate in intamplari frumoase, prietenii, bani, mosteniri, etc. Orice ne face fericiti in mod personal, material sau imaterial.


7. Legea Atractiei

Legea atractiei arata modul cum cream lucruri, evenimente si cum atragem oameni in vietile noastre. Gandurile noastre, sentimentele, cuvintele si actiunile produc energii care in schimb atrag energii asemanatoare. Energiile negative atrag consecinte negative, iar energiile pozitive atrag energii pozitive.
Cele 12 Legi Universale care ne guverneaza viata si tot ceea ce exista


8. Legea transformarii permanente a energiei Aceasta lege arata ca fiecare dintre noi avem puterea interioara de a schimba conditiile din vietile noastre. Vibratiile inalte le consuma si le transforma pe cele joase; in consecinta, fiecare dintre noi putem sa schimbam energia din viata noastra, intelegand si aplicand aceasta lege universla si aplicand principiile incat sa provocam schimbarea.

9. Legea Relativitatii

Legea relativitatii arata ca fiecare persoana primeste o serie de probleme (Teste de Initiere) cu scopul intaririi luminii lor interioare. Trebuie sa consideram acese teste ca niste provocari si sa ramanem conectati inimilor noastre atunci cand vrem sa ne rezolvam problemele. Aceasta lege ne mai invata sa ne mai comparam problemele cu ale celorlalti pentru a pune totul intr-o perspectiva potrivita. Indiferent cat de grea este situatia prin care trecem, exista cineva care este intr-un moment si mai rau. Totul este relativ.

10. Legea Polaritatii

Legea polaritatii arata ca tot ceea ce ne inconjoara este un continuum si are o opozitie. Putem sa suprimam si sa transformam gandurile nedorite, concentrandu-ne pe polul opus. Este legea vibratiilor mentale.

11. Legea Ritmului

Aceasta lege arata ca totul vibreaza si se misca in anumite ritmuri. Aceste ritmuri stabilesc sezoane, cicluri, stadii de dezvoltare si matrice. Fiecare ciclu reflecta reularitatea Universului. Maestrii stiu cum sa transceada partile negative ale ciclului nelasand ca lucrurile negative sa le penetreze constiinta.

12. Legea Genului

Aceasta ultima lege dintre cele 12 legi universale arata ca totul are un principiu masculin (yang) si unul feminina (yin) si ca aceste principii sunt baza pentru toata creatia. Initiatul spiritual trebuie sa balanseze energiile masculine si feminine din el insusi pentru a deveni un Maestru.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire