marți, 29 septembrie 2015

Rugaciune puternica pentru a aduce Abundenta, Miracolele si Succesul in viata taFericirea si extazul sunt dreptul tau din nastere. Singurul lucru care te impiedica sa le atingi este frica. Dar uneori vine un moment in care poti abandona aceasta frica si sa te bucuri de tot. Si cu adevarat, vei realiza ca peste tot este doar IUBIRE.
Recunostinta si miracolul te vor conecta cu secretele abundentei dragostei si inimii. Cand vei constientiza cu adevarat acest lucru, toate momentele iti vor fi inundate de fericire.
In vremuri bune sau vremuri dificile, repeta aceasta rugaciune influentata de “Extazul renuntarii” pentru a trezi minunea din inima ta si pentru a te mentine conectat cu abundenta, miracolele si succesul.

Rugaciune puternica pentru a te mentine conectat cu abundenta, miracolele si succesulFoto interior si prima pagina: Ipatov / Shutterstock
“Ma incredintez miracolului a tot ceea ce este.
Ma incredintez abundentei in orice forma.
Imi abandonez frica si ma incredintez iubirii, in orice moment, cu orice suflare.
Ma uit la cer si vad miracolul Universului, imens fata de mine, cei dragi mie, specia umana sau chiar decat acest Pamant superb si abundent.
Ma incredintez miracolului copiilor, soarelui, florilor si tuturor binecuvantarilor mici sau mari care ni se intampla zi de zi.
Ma incredintez miracolului vietii mele.
Nu voi crede nimanui care imi spune ca miracolele nu sunt posibile.
Miracolele sunt parte din viata noastra, la fel ca respiratia sau bataile inimii.
Ma incredintez miracolului caii mele spirituale si am incredere in calatoria mea din ce in ce mai mult in fiecare zi.
Nu imi pun la indoiala intuitia.
Nu imi pun la indoiala inima.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire