duminică, 21 iunie 2015

Descopera BIOMEDIS pentru tratamentul.profilaxia si reabilitarea sanatatiu la domiciliu


Trateaza la domiciliu cauza si nu efectul afectiunii medicale,fara medicamente si/sau chirurgie, cu dispozitivul revolutionar- BIOMEDIS

BIOMEDIS este o companie ruseasca in care un colectiv de oameni de stiinta, ingineri si medici  creeaza o gama variata de tehnici complexe si dispositive de tratament in domeniul medicinei energetice  S-a infiintat  in 2005 ca Institutul de Cercetare  a  Energiei Integrate si Biotehnologiilor Informationale,apoi in 2008 a primit licenta de producere a aparatlului Biomedis pe piata Rusiei ,iar din 2010 a inceput promovarea si intrarea pe piata internationala Scopul urmarit de companie consta in schimbarea atitudinii fata de sanatatea , viitorul si viata oamenilor Se cuvine sa citam confesiunea lui Dalai Lama in acest sens:
"Oamenii isi sacrifica sanatatea, ca sa faca bani. Dupa care isi cheltuie banii ca sa-si recupereze sanatatea. Sunt atat de ingrijorati de viitor, incat nu se pot bucura de prezent.... Rezultatul e ca nu traiesc nici in prezent, nici in viitor Traiesc de parca nu ar muri niciodata si mor de parca n-ar fi trait niciodata"


De ce medicina energetica?Fiinta omeneasca este cu mult mai complexa decat se invata in scoli si facultati, fiindca insusi mediul natural in care traim este mult mai complex decat ceea ce se cunoaste si ne ofera stiinta contemporana        Totul in Univers este energie cu frecventa variabila-joasa ori inalta frecventa 
Omul poseda un corp fizic, vizibil de joasa frecventa si unul principal, , energetic, invizibil si preponderant cu frecventa ridicata ( corp vital,astral/emotional/ si mental)
Deci corpul fizic este un camp vibrational de joasa frecventa  si proprietatea de a fi in viata  este data de energia vitala ce serveste ca forta vitala si provine din Energia  Universala Ea asigura corpului  cei 4 vitali( factorii genetici,hrana,aerul toti acestia de JF si energia pura de IF) Medicina alopata recunoaste primii 3 factori si eludeaza pe cel mai important, pentru ca stiinta  nu a reusit sa detecteze campul de Energie Universala subtil, ce inconjoara corpul Astfel tratamentele alopate,trateaza simptomele bolii si nu indepartarea  cauzelor principale Cauza principala a bolii este de natura energetica , nu fizica intrucat  corpul uman este in primul rand un corp energetic( un camp vibrational) ce are doar o aparenta fizica   Energia vitala ajunge in corp  prin cele 7 chakre la componentele corpului energetic( corp vital,astral ,mental) Chacrele,sincronizeaza  energiile inalte ce coboara catre trupul fizic Ele  scad frecventa  si duc energia  la organe
Apa, aerul si hrana impure dar mai ales gandurile si emotiile negative purtate de curentii de energie cauzeaza  scurtcircuite          ( scade frdecventa de vibratie a organelor) rezultand blocaje in fluxul natural de energie intre organelle vitale sau tesuturi ale corpului 
Corpul lucreaza pentru a corecta aceste fluxuri energetice, dar fara ajutor, rareori exista un echilibru in organism care sa pastreze energia, concentrarea,vigoarea, plusul si minusul( Yang  si Yin), la nivelul optim INLATURAND CAUZA ENERGETICA A BOLII,SE INLATURA ADEVARATA  SA CAUZA  SI NU EFECTELE , LUCRU REALIZAT CU DISPOZITIVUL BIOMEDIS M

BIOMEDIS –Cum functioneaza

BIOMEDIS M folosind metoda BRT( biorezonanta) poate ajuta corpul sa corecteze in mod natural deficientele de energie BRT este o terapie de oscilatii electromagnetice Structuri  ale corpului intra  in rezonanta cu ele avand impact la nivel cellular, sau organ, ori  sistem de organe, sporind oscilatiile normale din organism si reducand pe cele patologice( reface oscilatiile fiziologice distruse in timpul starii patologice si neutralizeaza pe cele patologice provenite de lacelulele si tesuturile bolnave ale organismului, virusuri, bacterii si ciuperci). Mai concret- fiecarui organ, sistem de organe, celula sau molecula le apartine o anumita gama de frecvente. In organismul bolnav frecventele electromagnetice a organelor si a sistemelor se modifica, adaugandu-se frecvente a agentilor patogeni, ceea ce duce la disfunctii fiziologice .  Vibrațiile emise de aparat, provoaca un răspuns rezonant în organism. In corp se activează oscilații fiziologice, care corespund celulelor si organelor sanatoase si se neutralizeaza oscilațiile patologice provenite de la celulele si tesuturile bolnave ale organismului, virusi, bacterii  si ciuperci. Ca urmare, corpul restabilește funcționarea normală a organelor bolnave și homeostazia sistemelor lui... BIOMEDIS M - este întruchiparea în viața a metodei unice de terapie bio-rezonanta, prin care vom rula mecanismele de auto-reglementare a corpului, stabilite prin natura. 

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE DISPOZITIVULUI BIOMEDIS
                                          Аппарат физиотерапевтический «БИОМЕДИС М»                                                                                                                                                  


 • -Personalizarea tratamentului pentru fiecare pacient in parte
 • Complexitatea impactului asupra pacientului atat prin resursele sale interne(terapie prin biorezonanta), cat si prin utilizarea resurselor externe asupra corpului (electro-, magneto-, homeo-, laser-terapie)
 • Gama larga de tratament a patologiilor
 • Absenta efectelor adverse, in cazul utilizarii corecte
 • Usor de invatat si simplu in utilizare
 • Design compact si estetic ce permite efectuarea tratamentului cat la domiciliu , atat si in conditii de spital

Este eficienta metoda terapiei prin rezonanta?
Testele post clinice si practica extensiva a pacientilor cu diferite patologii, arata ca Biomedis  are rezultate pozitive, complexe si semnificative. Eficienta de tratament a dispozitivului este de 80-90%. Acest lucru se explica prin actiunea asupra sistemului de adaptare a omului prin procese biofizice, care in ierarhia de control a corpului uman se afla mai sus decat sistemul biochimic. Se actioneaza asupra cauzei patalogiei, ci nu doar  la simptome.
Prin utilizarea dispozitivului in stadiile de inceput a patologiilor, se poate evita in totalitate schimbarile din corp ce urmeaza a se intampla.
Gama larga de utilizare a dispozitivului da posibilitatea de a fi utilizat cat individual, atat si in complex cu alte metode de tratament, profilaxie si reabilitare.
Biomedis Android – ofera oricui posibilitatea utilizarii unei metode moderne, eficiente si universale prin procese energo-informatice pentru tratament, profilaxie si reabilitare.

DOMENII DE UTILIZARE CU EFICIENTA MAXIMA A BIOMEDIS M
Patologii a sistemului respirator
Probleme rinichi
 Infectii de virusi si microbi
 Probleme sistemul muscular
 Boli a sangelui
 Helminti(viermi)
 Depresii
 Sistemul ocular
Sensibilitate ridicata
Infectii de fungi (ciuperca)
Sistemul circulator
Dureri de cap
Sistemul imunitar
Insomnii
Boli auto-imune
Sistemul locomotor
Legamente
Sistemul digestiv
Ficat
Sistemul Endocrin
Vezica biliara
Alergii
Coloana vertebrala
Impotenta
CUM SE FOLOSESTE
BIOMEDIS M – dispozitiv medical pentru terapii prin unde electromagnetice de frecventa scazuta...care poate ajuta la tratarea individuala, eficienta si sigura a multor patologii, inclusiv cronice, poate creste resursele de sanatate a corpului, stimula sistemul imuntar, cresterea durtei de viata activa.

Terapia si utilizarea dispozitivului Biomedis  sunt sigure si ecologice. In timpul utilizarii corpul nu sufera interventii agresive sau distructive. Utilizarea Biomedis  nu are efecte adverse, spre deosebire de preparatele chimice.
Utilizarea dispozitivului Biomedis  se recomanda in diferite patologii a mai multor sisteme: cadrio-vascular, digestiv, nervos, imunitar, endocrin, respirator, limfatic, urinar, reproducator, osos si muscular, piele.
 
https://www.youtube.com/watch?v=Leykvu0qWBs programe BIOMEDIS M;  программ Биомедис М
https://www.youtube.com/watch?v=Cl_WFKgnYsY Android muncă ;  работа Андроида
  
BIOMEDIS  are contraindicatii minime:
 • Sarcina (trimestrul 1);
 • Copii pana la varsta de un an (se permite sub supravegherea doctorului);
 • Prezenta organelor transplantate si a stimulatorilor cardio (se permite sub supravegherea doctorului);
 • Patologii(din nastere) a sistemului central nervos;
 • Stare de excitare mentala acuta sau intoxicatie alcoolica
Dispozitivul contine peste 3000 de programe. Programele constau dintr-un set de frecvențe generate de instrument. Orice program poate fi efectuat în mod individual sau parte a unui complex de mai multe programe. Dacă aparatul nu contine frecvențele dorite, se pot compune programe personale. Timpul de expunere poate fi ajustat.
BIOMEDIS  este simplu și ușor de utilizat. Porniți aparatul și selectând un program sau un set de programe, Va puteti face treaba fara griji, fără a fi distras de funcționarea dispozitivului. Compact si usor, dispozitivul poate fi purtat si filosit oricand si oriunde. Unitatea funcționează pe acumulatori ce pot fi reincarcati prin USB sau direct prin priza (ca un telefon mobil).
Terapia se desfășoară in sesiuni care alcătuiesc cursul tratamentului. Se incepe mai intai cu o detoxifiere a organismului timp de 30 de zile si apoi traamentul propriu-zis Puteti face cateva sedinte pe zi. Efectul terapeutic pronunțat apare ca rezultat al unui curs de tratament. Durata cursului de tratament și numărul de cursuri se stabilesc individual. Pentru o utilizare mai eficientă a dispozitivului, se recomandă să se consulte cu un medic, care va ajuta la compilarea complexelor de tratament, durata cursului de tratament si frecventa lor
Alte dispositive promovate de companie:
-MINI-BODI
-SVETOCI, pentru corectarea starilor psiho-emotionale si fiziologice
-ECO-FOOD,pentru decontaminarea structurarea(activarea ) apei,prelucrarea produselor
limentare  pentru dezinfectare
-BIOREZONANTA SCANNER INTELIGENT(Express test)-BRIS  Testare completa  a
tarii de sanatate si tratamentul apoi al afectiunilor
Informatii despre dispozitiv sunt aici: http://www.biomedis.ru/index.php?ref=8491 Puteti  alege engleza daca rusa nu va este la indemana
Dispozitivele si aparatele companiei BIOMEDIS detin Certificatul UE si brevetul FCC pt tSUA 

  BIOMEDIS  =DIFERENTA CARE-TI DA SANATATE,BANI SI SUCCES!
Dispozitivul Biomedis M ofera 2 oportunitati:
1.cumpararea pentru scopul mentionat in folosul intregii familii Costa $400-un prêt acceptabil pentru venituri medii, avand in vedere economiile realizate  in bani    (medicamente,interventii chirurgicale,proceduri ,etc),timp ( tratament la domiciliu chiar in timp ce desfasori o alta activitate, cu peste 3000 de programe)  ,fara efecte secundare  si mai ales faptul  ca trateaza cauza afectiunii si nu efectul ca in cazul medicinei clasice(alopate)
SUGESTIE-Nu cumparati din alte surse pentru ca pretul este mai mare cu 50-60% decat cel mentionat!  Apelati la distribuitori din reteaua MLM Eu sunt unul dintre ei si va pot ajuta
2.Informarea prietenilor, specialistilor in domeniu( medici ,terapeuti,etc) si construirea retelei personale,recuperand astfel investitia  si asigurand o sursa importanta de venit secundar Este un tip de MLM deosebit ce se construieste de acum in Romania:
-un produs unic gata pentru promovare
-primul inscris dintr-un oras va fi si detinatorul depozitului de dispositive ;castigand in plus 5% din rulaj
- nu achizitii obligatorii lunare ca in alte situatii( un produs pe an)
-marketing acumulativ pentru cei ce nu se “grabesc” si “ cale rapida “ pentru lideri
-plan de compensare stimulativ-numar nelimitat de parteneri  in prima generatie( minim 3)
-stimularea atat a vanzarilor cat si a crearii structurii
-promotii lunare
-magazin online personal si un birou virtual
-sustinere informationala,consultanta si sprijin metodic
CEI INTERESATI DE ACEASTA A DOUA OPORTUNITATE, este indicat sa actioneze acum, la inceput pentru a beneficia de spiloveri Planul de compensare  e pe model trinar( doar 3 parteneri in prima linie), incepand cu al patrulea se ajuta partenerii din adancime  sa aiba si ei cate 3 parteneri
La solicitare ,transmit detalii despre Planul de compensare
Inregistrare gratuita  aici http://www.biomedis.ru/index.php?ref=8491
Ajutandu-va personal si familia  precum si alti  oamenii sa previna/,trateze  cauza afectiunile medicale  ,deveniti un OM SANATOS SI IMPLINIT!
SUCCES!
Constantin
0721652181
Skype:conantohe

4 comentarii:

La 10 iunie 2016, 07:22 , Blogger Patrascioiu Petrut a spus...

Buna ziua d-nul Constantin ! Sunt interesat in primul rand de aparat si apoi de afacere.

 
La 10 iunie 2016, 07:28 , Blogger Patrascioiu Petrut a spus...

Adresa mea de email este : p.patrascioiu@hotmail.com

 
La 10 iunie 2016, 07:29 , Blogger Patrascioiu Petrut a spus...

Adresa mea de email este : p.patrascioiu@hotmail.com

 
La 10 iunie 2016, 07:29 , Blogger Patrascioiu Petrut a spus...

Buna ziua d-nul Constantin ! Sunt interesat in primul rand de aparat si apoi de afacere.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire