joi, 30 mai 2013

DECLARAŢIILE CARE AR PUTEA SCHIMBA ISTORIA. Dezvăluiri şocante despre moartea liderului Al Qaida

O nouă ipoteză legată de moartea "creierului" atentatelor din 11 Septembrie 2001 aruncă o altă lumină asupra operaţiunii secrete a comandoului american de elită al Navy Seal, de lichidare a teroristului nr.1 de pe planetă.
Ossama bin Laden, fostul lider al reţelei teroriste Al Qaida acuzată de comiterea teribilelor atentate teroriste din America, din 11 Septembrie 2001, s-ar fi sinucis detonând o centură pe care o purta în momentul în care comandoul american secret al Navy SEAL a luat cu asalt complexul rezidenţial din Pakistan, de la Abbotabad, în data de 2 mai 2011. Dezvăluirea îi aparţine bodyguardului lui Bin Laden, Nabeel Naeem Abdul Fattah, scrie Daily Mail. Acesta susţine că fostul lider al Al Qaida a acţionat centura sinucigaşă cu explozibili după ce comandoul american care venise să îl lichideze a pătruns în clădirea unde se afla Bin Laden împreună cu o parte din familia sa şi cu gărzile de corp.
Abdul Fattah a povestit pentru Gulf News că "trupul lui Bin Laden s-a făcut bucăţi, ca al celor care comit atentate sinucigaşe, pentru a nu le da forţelor americane nicio şansă de a-l identifica". Bin Laden s-a sinucis astfel "pentru a evita capturarea lui" de către americani şi "pentru a lua cu el toate secretele", a mai dezvăluit fostul său bodyguard care a supravieţuit atacului comandoului SEAL, scrie Daily Mail.
Referitor la varianta aruncării în mare a cadavrului lui Bin Laden, Abdul Fattah a mai spus că este o "prostie" şi l-a acuzat pe preşedintele american Barack Obama că a spus minciuni atunci când a vorbit despre operaţiunea secretă "Geronimo". Fostul bodyguard a ţinut să precizeze că Bin Laden purta centura sinucigaşă de zece ani, pentru a se autodetona ca să nu fie capturat de americani.
http://www.rtv.net -29.05.2013

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire