REVOLUTIE
IN BUCATARIE,
autor
prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi (Menci),
publicata in 2011
-rezumat-
|
|
|
|
Mancati
fara grija
|
|
Urda
cu marar
|
Legume
sote
|
Salata
de fasole verde cu
usturoi
|
Legume
la gratar
|
Salata
de vinete
|
Legume
la abur
|
Salata
de leurda
|
Ghiveci
de legume
|
Salata
de ghebe cu usturoi
|
Mancare
de stevie
|
Salata
de ton
|
Mancare
de urzici
|
Salata
de rosii
|
|
Salata
de castraveti cu marar
|
|
Salata
de andive
|
|
Salata
de spanac
|
|
Salata
de papadie
|
|
Salata
de rucola cu rosii
cherry
|
|
Salata
de varza
|
|
Salata
asortata cu ardei gras, castraveti,
rosii, ceapa
|
|
Salata
verde cu ceapa verde si
ridichi
|
Sos
vinegreta
|
Mancati
cu moderatie
|
Sos
de usturoi(mujdei)
|
Rosii
umplute cu branza
|
Sos
de mustar
|
Ardei
umpluti cu branza
|
Sos
de iaurt cu verdeturi si
usturoi
|
Supa
de ceapa
|
Hrean
cu sfecla rosie
|
Ciuperci
umplute la cuptor
|
Supa
de legume
|
Rata
pe varza
|
Bors
de fasole verde
|
Varza
murata
|
Bors
de urzici
|
Varza
rosie murata
|
Ciorba
de fasole
|
Castraveti
in saramura
|
Ciorba
de loboda
|
Muraturi
asortate
|
Ciorba
de praz
|
Paine
de casa cu cereale si
seminte
|
Ciorba
de legume
|
|
Mancare
de mazare
|
|
Mancare
de praz
|
|
Mancare
de fasole verde
|
|
Mancare
de spanac
|
|
|
tab
1/4
|
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]
<< Pagina de pornire