sâmbătă, 20 aprilie 2013

Human Media -Poti invinge cancerul cu metode naturiste

Uita de tratamentele conventionale impotriva cancerului!
Afla cum poti lupta impotriva cancerului si cum il poti invinge prin metode naturiste!

... citeste detalii aici »
Pare de necrezut, dar cheia impotriva aparitiei tipurilor de cancer s-a descoperit cu 30 de ani in urma.
Cu toate acestea, a fost interzis si este tinut departe de cabinetele medicale chiar de catre agentiile concepute pentru a proteja santatea ta.

In anul 1966, un medic oncolog al unui spital vestit din New York a descoperit un ser care “reduce tumorile canceroase in 45 de minute”. Procedura a avut un mare succes, impresionand oamenii de stiinta si cercetatorii. Desi tratamentul a facut miracole, FDA (U.S. Food and Drug Administration) a decis sa opreasca administrarea acestuia, ignorand cercetarile si sperantele care s-au creat in sufletele oamenilor (... vezi aici »).

Da, ati citit bine. Nu doar ca a fost oprit, dar a fost si scos de pe piata Statelor Unite, unde altii ar fi putut beneficia de descoperirea lui.

Citeste mai multe informatii aici »
Toate acestea s-au intamplat in urma cu 32 de ani. Cate alte tratamente si-au permis sa le ascunda? La fel ca si in cazul acestui ser minune, acestea raman secrete.

Descopera cum sa previi aparitia cancerului si mareste-ti sansele de vindecare!

Maria N.
Stiati ca exista persoane care au fost diagnosticate cu cancer si care au suferit datorita tratamentelor conventionale dure, dar au intors spatele medicinei moderne si s-au vindecat miraculos prin metode naturale?

Ghidul practic Cum sa lupti impotriva cancerului si sa invingi prezinta meniul anticancer al Dr. Budwing, pentru fiecare zi din saptamana, timp de o luna. Dimineata, pranz si seara. Tot ce trebuie sa faci este respecti dieta, care este 100% naturala (... vezi aici »).
Este un best seller clasic in domeniul vindecarii naturiste, ce ofera date stiintifice si fapte documentate pentru un tratament de succes si de prevenire a cancerului si a altor probleme de metode naturale?
Ghidul practic Cum sa lupti impotriva cancerului si sa invingi prezinta meniul anticancer al Dr. Budwing, pentru fiecare zi din saptamana, timp de o luna. Dimineata, pranz si seara. Tot ce trebuie sa faci este respecti dieta, care este 100% naturala.
Este un best seller clasic in domeniul vindecarii naturiste, ce ofera date stiintifice si fapte documentate pentru un tratament de succes si de prevenire a cancerului si a altor probleme de sanatate.

Cum sa lupti impotriva cancerului si sa invingi se adreseaza celor care se afla in cautarea remediului impotriva cancerului, cat si celor care doresc sa afle cum se poate preveni aparitia acestuia.

Citeste mai multe informatii aici »
 


 
---

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire