luni, 11 aprilie 2011

7 CERINTE CRITICE PENTRU O AFACERE GLOBALA DE SUCCES

Te simti frustat de situatia ta financiara actuala?
Daca da, exista o metoda sa opresti durerea.
Incepe propia ta afacere pe internet alaturi de o companie care se dezvolta la nivel global.

Club Asteria este o companie care oferă programe de educaţie financiară, comisioane din marketingul produselor şi serviciilor promovate ca afiliat, discounturi la achiziţionarea produselor şi serviciilor oferite, precum şi la oportunităţile de călătorie în străinătate, participarea la programe de microfinanţare şi microcreditare, ajutor filantropic pentru copiii şi familiile nevoiaşe de pe glob, dar şi dezvoltarea infrastructurii comunităţilor (apă curată, facilităţi medicale, transport public), şcolarizare, etc.
Veniturile companiei se acumulează din taxele lunare de membru, din vânzarea produselor şi serviciilor proprii, din dobânzile aplicate programelor de microfinanţare şi microcreditare, din taxele pentru operaţiuni bancare, din promovarea pe Google Adsense, din ClickBank, Amazon, din vânzarea de publicitate, etc., iar 75% din totalul tuturor acestor venituri se împart membrilor clubului.

Miliarde de oameni au o dorinţă simplă: să deţină o afacere personală, astfel încât să poată înceta a mai lucra pentru altcineva, dar în acelaşi timp de a-şi putea asigura viitorul financiar al familiilor lor.

Dorinţa poate fi pasională sau practică. Poate doreşti o mulţime de bani sau doar suficient pentru a acoperi cheltuielile familiei tale, sau doar vrei să cumperi o maşină sau să achiţi o intervenţie chirurgicală pentru copilul tău. Oricare ar fi motivul, alegerea unei afaceri solide este critică, iar acest gen de afaceri nu sunt uşor de găsit.

Din păcate, majoritatea nu caută o cale de a-şi urma visul, deoarece cele mai multe afaceri necesită o mulţime de bani pentru a începe, dar şi pentru taxele mari de licenţă sau franciză, pentru a cumpăra produse, sau de a semna contracte de leasing pe termen lung pentru sediile şi/sau spaţiile de desfăşurare a activităţii.

Multe profesii precum medic, avocat, mecanic sau instalator necesită o pregătire specială, care se realizează în timp şi cu mulţi bani. Chiar dacă trăieşti într-un oraş sau sat mic, tot ai nevoie de ceva bani pentru a începe, chiar dacă vinzi doar localnicilor de acolo.

Ce tip de afacere ar fi perfectă pentru tine?

Fiecare situaţie este diferită, dar anumite puncte cheie sunt critice pentru reuşita ta. Există 7 cerinţe critice care vă oferă cea mai bună şansă de succes în ziua de azi. Puteţi face cu adevarat bani din orice oraş sau sat, la orice nivel economic, chiar dacă aveţi sau nu bani pentru pornirea activităţii.

Nu puteţi face acest lucru cu orice fel de afaceri. Alegeţi o afacere care vă permite să accesaţi “grosul” pieţii mondiale, pentru că astfel venitul dumneavoastră nu va avea limite. Din fericire, tehnologia vă permite să faceţi acest lucru rapid, dar aveţi nevoie de produse şi servicii pe care clienţii îşi vor cheltui banii şi de care au nevoie.

Există 7 cerinţe critice pentru a începe o afacere de succes la nivel mondial, care să vă aducă bani muncind din confortul casei voastre.


7 Cerinţe critice pentru a alege o afacere globală de succes



1) Trebuie să aveţi acces la Internet. Din moment ce citiţi aceste rânduri înseamnă că îndepliniţi deja una din cele 7 cerinţe critice pentru o afacere de succes pe cont propriu.

Internetul vă oferă resurse nelimitate de potenţiali clienţi.

2) Compania cu care faceţi afaceri ar trebui să aibă o viziune globală pentru a ajuta oamenii, nu doar pentru "a face bani". Veţi avea nevoie de produse sau servicii pentru a le vinde, iar acestea să provină dintr-o corporaţie mare, solidă. Alegeţi o companie care este preocupată efectiv de bunăstarea oamenilor.

Asiguraţi-vă că afacerea dumneavoastră este o afacere care oferă valoare comunităţii, nu doar profită de pe urma altora. Asiguraţi-vă că acea companie oferă integritate şi credibilitate în raport cu membrii ei.


Club Asteria a fost fondată de către Andrea Lucas, care a petrecut o mare parte din viaţa ei călătorind prin lume şi ajutând milioane de oameni la nevoie, mai ales în perioada în care a ocupat un post de director la Banca Mondială, dar şi în alte asociaţii din întreaga lume.

3) Alegeţi o afacere cu un cost redus de intrare. Altfel nu vor fi mulţi cei care îşi vor permite să investească. Club-Asteria oferă mai multe trepte prin care banii se pot câştiga mai repede sau mai târziu, mai mulţi sau mai puţini, în funcţie de posibilităţile şi implicarea fiecăruia.


Membrii Club Asteria au acces la mai multe facilităţi, chiar dacă aleg să se înscrie în mod gratuit:


• Un site personalizat cu ZERO taxe lunare de găzduire (chiar şi oamenii care nu ştiu nimic despre înfiinţarea unei pagini web pot începe să câştige bani cu site-ul lor propriu).

• Produse, servicii şi pachete de călătorie care se pot vinde oriunde în lume şi care să genereze câştiguri. Pot cumpăra, de asemenea, pentru ei înşişi, produse şi servicii la preţ redus, prin intermediul site-ului de partener.

• Şansa de a se conecta cu zeci de mii de alţi membri din întreaga lume, fiecare cu afaceri proprii, prin intermediul forumului global oferit de către Club Asteria.

• acces gratuit sau cu cost redus la unelte şi instrucţinui pentru începători, dar şi la seminarii online de formare şi dezvoltare personală.

Club Asteria oferă şi acces gratuit la o bibliotecă cu peste 10.000 de titluri de afaceri şi activităţi de formare personală, oferă acces la un "e-portofel", un fel de “buzunar” online care vă permite să accesaţi sau să trimiteţi bani de oriunde din lume, 24 de ore din 24.

4) Furnizorul dumneavoastră trebuie să vă permită să revindeţi produsele şi serviciile oferite fără a pretinde comision din revânzăre.

Evitaţi afacerile care vă solicită plata în avans a produselor! La fel, evitaţi afacerile care cer achiziţionarea unui pachet minim de produse.


5) Găsiţi o afacere simplă. Cu cât este mai simplă afacerea, cu atât le va fi mai uşor partenerilor de a-şi duplica eforturile. Duplicarea creşte venitul dumneavoastră semnificativ şi ajută la răspândirea succesului şi la alte persoane care au nevoie de venituri suplimentare.

Club Asteria face literalmente tot procesul de instruire pentru tine şi pentru partenerii tăi.

6) Compania cu care colaboraţi ar trebui să vă trateze ca pe un partener şi să vă ofere o formare de bază, asistenţă şi instrumente necesare pentru a începe activitatea şi pentru a avea succes.


Club Asteria oferă chiar şi membrilor care se înscriu gratuit, tot sprijinul de care au nevoie pentru a începe o afacere de succes. O companie nu vă va lăsa să găsiţi personal instruirea de care aveţi nevoie, ci va oferi aceste informaţii tuturor, prin traininguri de calitate, astfel încât persoanele implicate să poată să se dezvolte şi să câştige tot mai mulţi bani.



Club Asteria oferă:


• Programe de clasă mondială de învăţământ care să vă faciliteze dezvoltarea afacerii, dar şi a vieţii personale.

• Comisioane pentru vânzarea produselor şi serviciilor, astfel încât să puteţi câştiga mai mulţi bani încă din prima zi.

• Pachetele comerciale de călătorie cu discount, accesibile pentru a vă vizita familia sau pentru vacanţe în străinătate.

• Procesator de administrare şi plată "e-portofel" care vă permite să adunaţi comisioanele din cadrul Club Asteria de oriunde din lume, fără taxe de transfer sau conversie.

Membrii Club-Asteria sunt partenerii noştri pentru atingerea succesului în afaceri, iar împreună vom reuşi să îmbunătăţim viaţa a milioane de oameni din întreaga lume, prin intermediul programelor care oferă microcredite şi alte tipuri de asistenţă la nivel mondial.

7) Compania trebuie să aibă un plan de plată complet transparent, care să permită verificarea balanţei şi a soldului în orice moment, precum şi a evidenţei vânzărilor şi a comisioanelor efectuate. O companie serioasă trebuie să facă plăţile în mod regulat şi fără întârzieri.

Cu cât o afacere indeplineşte mai multe cerinţe din cele enumerate, cu atât vei avea o şansă mai mare de a avea succes.

Nu se cunoaşte o altă companie, cu excepţia Club Asteria, care iti  permite posibilitatea de a începe propria afacere pentru mai puţin de 20 dolari pe lună, care să ofere o structură de afaceri care îşi dovedeşte eficienţa şi este uşor de duplicat astfel încât să puteţi ajuta şi pe alţii să câştige mai mulţi bani.

Club-Asteria îndeplineşte toate aceste 7 criterii critice, chiar şi mai mult de atât.

Membrii noştri includ antreprenori interesaţi de nevoile sociale la nivel mondial, imigranţi şi expatriaţi, persoane ambiţioase şi motivate ale naţiunilor în curs de dezvoltare, precum şi zeci de mii de oameni care pur şi simplu sunt interesaţi de beneficiul produselor şi serviciile oferite.

Alatura-te si tu Club-Asteria si castiga bani pe internet cu cea mai buna experienta online din lume!
                     http://bit.ly/allearn


Alte detalii:     http://www.constantinantohe.blogspot.com     romana
                     http://www.constantin52.blogspot.com            engleza

C-tin Antohe

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire