marți, 20 august 2013

Planta care vindeca cancerul


Lei teng gong, planta care vindecă cancerul in 40 de zile

lei teng gong planta cancer
Se pare că o planta necunoscută europenilor până de curând, care creşte în China, vindecă cancerul! Planta poartă un nume ciudat Lei teng gong („vița tunetului lui Dumnezeu”). Agitaţia în rândul medicilor şi a cercetătorilor a început după ce anumite studii de laborator au arătat că şoarecii bolnavi de cancer la pancreas s-au vindecat în 40 de zile atunci când li s-a administrat în mod regulat un compus pe baza acestei plante. Totuşi, în China Lei teng gong este cunoscută de milenii şi ea este deja integrată din antichitate în reţetele de vindecare a unor afecţiuni grave, printre care artrita reumatoidă sau cancerul.
S-a constată că şi după încetarea tratamentului cu Lei teng gong , tumoarea canceroasă nu mai revine, aşa cum este de cele mai multe ori cazul cu tratamentele clasice ale medicinei moderne. Cercetătorii cred că substanţa principală care conferă aceste proprietăţi neobişnuite plantei chinezeşti este chiar triptolida, un compus care a fost identificat în urmă cu mai mulţi ani ca având un efect foarte puternic în lupta împotriva tumorilor canceroase.
Din păcate, la fel ca şi în cazul altor plante cu virtuţi deosebite, cum ar fi turmericul sau ghimbirul, o parte a comunittii ştiinţifice este foarte lentă în ceea ce priveşte popularizarea cunoştinţelor despre noua plantă. Lei teng gong care ar putea salva sute de mii de vieţi anual. Motivul este simplu: marile corporaţii farmaceutice nu ar câştiga niciun ban dacă această plantă ar fi crescută în cantităţi foarte mari, deoarece atunci vindecarea fiinţelor umane care sunt bolnave ar fi foarte simplă şi nu ar costa aproape nimic, în comparaţie cu medicamentele ce uneori costă o avere în lumea occidentală.
Firmele de medicamente sponsorizează în schimb mii de studii false, care să demonstreze puterea şi eficiența noilor medicamente de pe piaţă, despre care în prezent se ştie nu doar că sunt aproape lipsite de orice virtuţi terapeutice, dar că provoacă de asemenea efecte secundare teribile celor bolnavi. Vestea proastă este că, deşi studiile recente au demonstrat fără dubiu aceste calităţi extraordinare de vindecare ale plantei din China, marile firme farmaceutice plănuiesc scoaterea pe piaţă a unui medicament de sinteză care să conţină triptolida şi care, bineînţeles, se va vinde pentru o sumă exorbitantă de bani. Aceasta în timp ce planta chinezească este perfect naturală, se găseşte din abundenţă şi nu costă aproape nimic.
Articol preluat de pe: http://www.edituradaksha.ro/

http://www.edituradaksha.ro/
Lei gong teng este o planta folosita in medicina chinezeasca de sute de ani pentru tratamente traditionale scrie Business Week.
"Sute de milioane de oameni cad prada anual uneia dintre cele mai misterioase boli ale secolului: cancerul. Si de aceasta data, remediul miraculous vine tot din spatial Asiatic, chinezii fiind cei care se lauda cu gasirea antidotului bolii.
Un nou studiu realizat la Centrul pentru Studiul Cancerului din cadrul Universitatii din Minnesota arata ca planta poate face cancerul sa dipsara in doar 40 de zile, chiar si dupa un tratament intrerupt. scrie Ziarul Oval
“Aceast medicament este absolut incredibil. Poate omora celulele tumorii”, spune seful cercetatorilor care s-a ocupat de acest proiect, Dr. Ashok Saluja.



Medicii au fost uluiti sa observe cum planta isi face efectul si lupta cu celulele canceroase pentru inlaturarea acestora. Ceea ce face aceasta planta cu adevarat miraculoasa este substanta numita triptolide, o substanta despre care se stia ca ajuta mult in lupta cu cancerul.
Desi foarte greu de gasit, noi va oferim acum, in Romania, in exclusivitate, acest nou tratament, Lei Gong Teng sub forma de capsule cu extract.
Cea mai buna forma de asimilare este extractul ce contine exact elementele esentiale din Lei Gong Teng, in forma concentrata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire