vineri, 26 iulie 2013

Discursul emotionant al unui tata la nunta fiicei sale

Doamne, fa-o sa fie ca mine, ca tine, dar fa-o fericita... Unul dintre cele mai frumoase discursuri de nunta! Un discurs emotionant, plin de caldura, umor si ironii nevinovate, pe care un tata il adreseaza viitorului sot al fiicei sale in ziua nuntii. 
 Iata un discurs emotionant, plin de caldura, umor si ironii nevinovate, pe care un tata il adreseaza viitorului sot al fiicei sale in fata preotului si a invitatilor. Este un discurs de nunta popular si apreciat de multi si va sfatuim din toata inima sa-l ascultati. Mai jos aveti traducerea discursului, insa va recomandam sa-l urmariti in varianta originala, pe youtube, pentru a nu-i pierde din substanta si a va putea bucura de toate emotiile si nuantele pe care le transmite.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YyqBTHk6pBk

Cel mai frumos discurs de nunta al unui tata

Philip, vreau sa-ti spun o poveste… si ca toate povestile bune incepe asa.. A fost odata ca niciodata un tata si in cazul in care nu ti-ai dat seama, acel tata sunt eu. Acest tata a avut un baietel minunat. Era foarte fericit. Apoi, intr-o buna zi, a aflat ca sotia sa va mai avea inca un bebelus…. Asa ca m-am rugat: ”Doamne, daca asta este vointa ta… fa-o sa fie fetita”. Si a facut-o fetita…. Am fost prima persoana care am tinut in brate. Si m-am uitat la ea si am spus: “Doamne, fa-o sa fie ca mama ei”. Si a facut sa fie ca mama ei…
Era iubitoare si sufletista si asa buna si asa prietenoasa .. insa apoi am realizat ca incepeam sa fiu lasat pe dinafara… Si am spus: “Doamne, fa-o ca mine”. Si a facut sa fie ca mine... Putea sa conduca un camion si un tractor. Putea sa descarce fan si sa desprinda foile de tigara (P.S. Realizezi in ce ce te bag ?). Insa in acelasi timp era incapatanata. Emotionala si tare incapatanata. Asa ca am spus: “Doamne, e suficient din asta! Fa-o sa fie ca tine!” Si a facut-o ca pe El... I-a dat dorinta de a fi de ajutor oamenilor…
 ubeste oamenii. Si-a dat viata ca sa fie asistenta medicala. A adus oameni inapoi din morti. Si a tinut mana oamenilor care isi dadeau ultima suflare. I-a dat o inima pentru activitati misionare si a umblat in toata lumea. Impingand canoe pe rauri umflate. Lipindu-se de podea deoarece gloantele suierau afara. Asa ca a putut sa le spuna oamenilor despre Iisus.
Insa ceva tot lipsea… Asa ca am spus… Doamne, fa-o fericita”... Si te-a intalnit pe tine... Ii vezi expresia aceea de pe chip? Nu am vazut-o niciodata inainte de a te intalni pe tine. Si sunt recunoscator pentru asta. Astazi iti dau lucrul cel mai bun pe care il am de dat. Si inainte de a face asta, as vrea sa stii cat de mult am muncit eu si Dumnezeu pentru a o face sa fie pregatita… Asa ca Philip, in timp ce ti-o incredintez pe fiica mea, nu cred ca te superi daca iti adresez inca un mic sfat. Eu si Dumnezeu am muncit mult…. Nu o da in bara .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire