sâmbătă, 15 decembrie 2012

APEL MONDIAL URGENT!



- Incepand de AZI, la ora 22I sa ne rugam IMPREUNA





 
Inline image 1  Inline image 2
Vă retransmit un mesaj f frumos care l-am primit ieri de la cineva.Nu
îl cunosc pe Domnul Lupu Dan Alexandru dar nu contează...mesajul lui merită atentia noastra!
APEL MONDIAL URGENT
Pentru toţi cei care au dorinţa sinceră şi intenţia supremă de a face să domnească, în permanenţă şi definitiv, pe întrega Planetă, în inimile noastre şi în Cosmos,
IUBIREA, PACEA şi BUCURIA
Pentru a ajuta planeta noastră şi toţi locuitorii săi la naşterea noii lumi, facem apel la toţi Lucrătorii întru Lumină, Adevăr, Speranţă şi toţi cei de bunã credinţă care simt, ca noi, nevoia să se angajeze să vibreze, în permanenţă, la intensitate maximă.
Acest lucru este urgent, pentru a crea saltul cuantic necesar, de care toţi avem mare nevoie pentru renaşterea noastrã şi a urma-şilor, urmaşilor noştri.
Pentru  manifestarea angajamentului, este suficient să spunem cu voce tare această rugăciune:
EU HOTÃRÃSC, AICI ŞI ACUM, SÃ FAC SÃ DOM-NEASCÃ, ÎN PERMANENŢĂ ŞI VEŞNIC: IERTAREA, IUBIREA, BINECUVÂNTAREA, PACEA ŞI BUCURIA, BUNÃSTAREA, PROSPERITATEA, ARMONIA ŞI BU-NÃTATEA ÎN MINE ŞI ÎN JURUL MEU, PENTRU BINE-LE MEU CEL MAI ÎNALT ŞI AL ÎNTRGII OMENIRI DE PE ÎNTREAGA PLANETÃ, DE AICI ŞI DIN VEŞNICIE! ÎN NUMELE TATÃLUI ŞI AL FIULUI ŞI AL SFÂNTULUI DUH ŞI ACUM ŞI PURUREA ŞI ÎN VECII VECILOR. AMIN!
Apoi, trebuie să simţim emoţia de a dori din inimã ceea  ce afirmĂm şi vrem să obţinem, de a menţine această frecvenţă, de o manieră aproape obsesivă şi, bineînţeles, de a iniţia acţiuni în consecinţă.
Vă rugăm să facem angajamentul pentru o perioadă de minim 21 de zile pentru a crea şi a activa circuitele neuronale şi energetice necesare.
În plus, în timpul celor 21 de zile, vom re-peta: EU SUNT IERTARE, IUBIRE, PACE, BUCURIE, resimţind emoţiile respective, apoi vom crea toate acestea, în noi şi în jurul nostru.
Rezultatele vor fi colosale
Un individ care trãieşte şi vibrează în acord cu energia optimismului şi dorinţa de a nu ju-deca pe ceilalţi va contrabalansa negativitatea a 90.000 de persoane aflate la cel mai jos nivel de energie.
Un individ care trăieşte şi vibrează în acord cu energia iubirii şi respectului pentru tot ceea ce este viu va contrabalansa negativitatea a 750.000 de persoane aflate la cel mai jos nivel de energie.
Un individ care trãieşte şi vibrează în acord cu energia iluminãrii, fericirii, păcii infinite va contrabalansa negativitatea a zece milioane de persoane aflate la cel mai jos nivel de energie. Dr. Wayne W. Dyers ÎNTREAGA CREAŢIE NE MUL-ŢUMEŞTE, ÎN AVANS, PENTRU DARUL NOSTRU, CARE NE VA FI RETURNAT ÎNSUTIT ŞI ÎNMIIT!
        Vă mulţumesc tuturor binevoitorilor,  că faceţi să circule acest mesaj mai repede şi la cât mai multe persoane. Să facă ocolul pământului.
        Orice traducere, în orice limbă respectând sensul acestui mesaj, este binecuvântată.
 
          EI SUNT CEI CARE VOR SĂ-NGROAPE OMENIREA , DAR ÎNCĂ NU SUNT TOŢI. ÎNSĂ VAI DE SUFLEŢELELE LOR, CĂ NU SUNT DELOC TREJI CI TOTAL ADORMIŢI ŞI ÎNTR-O INCONŞTIENŢĂ DE PLÂNS. DAR ATÂTA TIMP CÂT PĂMÂNTUL ŞI DUMNEZEU ÎI MAI RABDĂ, ÎNSEAMNĂ CĂ ŞI NOI TREBUIE SĂ-I RĂBDĂM ŞI SĂ NU MĂRIM RÂNDURILE LOR DEVENIND ŞI NOI RĂI ŞI ORDINARI, ASEMENI LOR. AŞA CĂ IARTĂ-I DOAMNE CĂ NU ŞTIU CE FAC.
Inline image 4
        Bună dimineaţa! Ieri a fost mare sarbatoare. Sper ca nu
aveti acum capul prea mare :-). Daca nu-l aveti vi-l fac eu cu o
propunere super-indecenta si naucitoare poate. Ma numesc Lupu Dan Alexandru si sunt terapeut si consilier de nutritie. Am vazut pe Facebook o postare care m-a pus pe ganduri. Si anume ca DOAR 8.000 de oameni angajati in mediatie (activa?) ar putea influenta soarta Pamantului si a locuitorilor sai. In mod surprinzator, mica mea cercetare radiestezica arata ca asa este. Nu stiu si nu inteleg prea bine cum functioneaza Universul si, din pacate, sunt incepator intr-ale meditatiei (ar trebui sa port un semn din ala mare, galben de incepator :-). Dar, in ultimii ani m-am mai rugat. Cred ca lucruri minunate, fantastice se pot realiza cu ajutorul rugaciunii. Si acum, propunerea mea indecenta este urmatoarea: incepand cu astazi, 9 noiembrie 2012 eu am sa incep sa ma rog pentru planeta Pamant (Mama Gaia), pentru omenire, pentru Romania si pentru romani si pentru altele.  Am sa ma rog Mantuitorului nostru Iisus Hristos pentru vremurile ce vor veni. Si o sa fac asta in fiecare seara de la ora 22:00 timp de 10 minute pana la sfarsitul anului. Provocarea mea este sa strang cat mai multi oameni care sa faca asta impreuna cu mine. Acum caut inca macar 7.999 de oameni care sa faca acest lucru impreuna cu mine. IN FIECARE ZI, TIMP DE 10 MINUTE, UN MINIM DE 30 DE ZILE. perioada ar fi intre 22 noiembrie si 21 decembrie dar eu incep de azi. Mai sunt deci 2 saptamani, 14 zile ca sa strang acest numar de oameni care sa ma ajute sa ne ajutam, prin rugaciune. Ca sa nu uit mi-am setat deja mobilul sa
sune la 21:55 si asa va ramane pana la sfarsitul lui 2012. Si cand va suna o sa-mi aduc aminte ce am de facut, deci e simplu. Puterea rugaciunii facute in grup este... colosala si nu trebuie subestimata. VA ROG FRUMOS SA MA AJUTAI. VA ROG MULT SA MA AJUTATI. Sa ma ajutati sa ne ajutam.
Stiu ca nu vine sfarsitul lumii, nu de asta sunt ingrijorat ci cred
ca putem face o... DIFERENTA! Putem sa ne ajutam sa ne fie mai bine, putem sa NU fim simpli spectatori care doar se uita. Iar rugaciunea si atitudinea interioara potrivita este unul din cele mai bune lucuri care se pot face. Drept urmare va rog frumos, va rog mult, cei care doriti sa dati Like-uri (multe!), sa-i dati un share pe paginile voastre, ba chiar sa indrazniti mai mult si sa-l copiati cu deja celebrul copy-paste care se practica atat de mult la noi in tara, chiar si la nivel "inalt" si sa-l trimiteti si pe mail la toti
prietenii, toti cunoscutii dar si necunoscutilor. Ca intr-un lant din
acela in care daca trimiti mai departe ti se va intampla ceva minunat - si acum stiu sigur ca asa va fi pentru fiecare din noi care facem asta, nu zambiti, caci nu glumesc - iar daca nu o faceti nu se va intampla nimic. Nu veti avea ghinion, nu... nu...
Nu va pot invata cum sa va rugati si spre ce, sunt doar sigur ca
multa multa lume o poate face mai bine ca mine. Important este ca, incepand cu 22 noiembrie sa fim macar 8.000 de oameni. Eu incep de azi. Si voi puteti incepe din ziua cand cititi/luati contact cu acest demers, deci mai devreme de acea data. Haideti va rog mult sa ne rugam pentru iertarea pacatelor noastre si pentru o lume mai buna incepand cu 2013. Doamne ajuta! Amin.
Cu dragoste, Dan Alexandru Lupu

     Tamara Iscru
        Psiholog
Dr. in Stiinte M|edicale 











0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire