luni, 10 decembrie 2012

CARTI CARE VA POT SCHIMBA VIATA!

Cărţile de  mai jos se adresează atât corpului, cât şi spiritului si sufletului Dumneavoastră:
- cu ocazia Sarbatorilor, sunt cele mai valoroase cadouri pentru cei dragi -
  • "Medicina cu susul in jos! Si daca Hamer avea dreptate?"Giorgio Mambretti si Jean Seraphin

Aplaudat de bolnavi, detestat de Ordinul Medicilor, dr. Hamer colecţionează diplome de onoare universitare din partea Facultăţilor de Medicină în unele ţări şi procese în altele. Oncolog şi cercetător, numele său este suficient pentru a naşte strigăte de protest în lumea medicală, însă numărul vindecărilor sale în patologia degenerativă este atât de impresionant încât ar putea clătina edificiul Medicinei oficiale. Cum se poate ca o boală atât de gravă cum este cancerul să fie o tentativă de „reparare” (şi deci, de vindecare) aplicată de către creier vizavi de un şoc emoţional, de o traumă subită? Nu este incredibil faptul că este suficientă detectarea acestei traume şi „dezlegarea” ei pentru ca apoi creierul să stopeze, la rândul său, fabricarea celulelor canceroase? Cum se poate identifica rapid o asemenea traumă? Autorii au studiat ani la rând metoda lui Hamer, explicând-o în această carte excelentă, singura de acest gen din România, care are meritul de a fi comprehensibilă pentru toţi, fiind completată cu  desene clare şi pline de umor.
Pret   45 lei 

  • "Mafia Medicala" - dr. Ghislaine Saint- Pierre Lanctôt (Ghis)
Această carte a fost concepută în Statele Unite ale Americii, modificată în Franţa şi terminată în Canada unde scriitoarea a trăit, a studiat şi a lucrat în interiorul lumii medicale. Familiarizată cu sistemele de sănătate ale celor trei ţări, şi-a dat seama că actul medical a fost lăsat doar în grija unui sistem care începe să ne devore ca şi Cronos copiii. Lucrarea ne obligă să apreciem un alt mod de a gândi bolile, într-o consonanţă şi o rezonanţă cu tot ceea ce ne înconjoară, spre deosebire de individualismul furibund care îl pune pe individ, singur, într-o luptă fără sfârşit cu un întreg sistem în care pacientul şi medicul se văd prinşi într-un sens giratoriu periculos. Relaţia este mult mai profundă din moment ce, şi lucrarea explică din plin acest lucru, sistemul a ajuns să fie finanţat tocmai de cei care au declanşat mare parte din aspectele negative incriminate. Este o carte care descrie sistemul medical aşa cum este el în realitate: un sistem al bolii aflat în seviciul banilor. "Ghis" explică faptul că dincolo de suferinţă, singura şi adevărata autoritate este interioară, că numai persoana este suverană şi ...dumnezeiască. Este o carte care pune degetul pe cauza profundă a bolii: inconştienţa. O carte care propune o medicină centrată pe respectul pentru fiinţa umană. O carte care ne oferă instrumentul autovindecării, suveranitatea individuală. O carte despre care trebuie să spui ceva, care te îndeamnă la dialog şi mai ales, nu te lasă indiferent. Astăzi, acest best-seller este mai actual ca oricând. Datorită experienţei acumulate (medic flebolog şi antreprenoare, a întemeiat centre de flebologie în Canada şi în Statele Unite) a înţeles CUM FUNCŢIONEAZĂ medicina. Din păcate, în urma publicării acestei cărţi, dreptul său de a mai practica medicina a fost revocat de către autorităţile canadiene. Cartea prezintă modul de funcţionare a sistemului medical, aşa cum este el în realitate, un sistem al bolii aflat în serviciul banilor. Această carte nu doreşte să fie un „denunţ” împotriva sistemului medical ci „o înţelegere a modului său de funcţionare”. Ghis explică faptul că dincolo de suferinţă, singura şi adevărata autoritate este interioară, Că numai persoana este suverană şi… dumnezeiască. Pune degetul pe cauza profundă a bolii: inconştienţa. Propune o medicină centrată pe respectul pentru fiinţa umană şi ne oferă instrumentul autovindecării, suveranitatea individuală.
Pret: 59 lei
  • " Evolutia spre … noua specie" – Ghis si Mado

Este suficientă, o singură privire asupra situaţiei mondiale actuale pentru a mă convinge că aceasta a atins un punct fără de întoarcere. Guvernul este corupt; sistemul monetar nu serveşte decât bogaţii, valorile şi morala se fărămiţează; războiul, omorul şi violul obsedează cotidianul nostru. Toate temeliile societăţii se prăbuşesc, începând cu familia care se destramă pretutindeni. Timpul se accelerează şi aduce  cu sine evenimente mondiale din ce în ce mai neplăcute. Trăim marea sufocare planetară, suferinţa nemărginită, şi disperarea cea mai profundă, anticipând deja cu  resemnare sfârşitul speciei umane. Umanitatea se află într-un impas monumental! Peste tot, se vorbeşte despre criza… financiară, politică, socială, morală, ecologică, climatică, a mediului înconjurător. Nu este nimic din toate acestea… Este vorba despre o criza evolutivă! Decât să lupt pentru a o frâna, să revin în trecut, să mă agăţ de propriile mele experienţe şi să aştept salvatorul promis, de ce să nu fac, mai degrabă, contrariul? Să încetăm să mai repetăm vechile moduri de funcţionare ineficace şi suferinde. Să încercăm să vedem evenimentele cualţi ochi! A sosit momentul pentru a trece foarte repede la etapa următoare, noua specie diezeiască, şi de a-mi modifica modul de a fi şi de a acţiona în consecinţă. Destinul îmi aparţine. Al meu este acela de a descoperi viaţa fără de moarte şi de a crea paradisul pe Pământ! În acest volum, vei găsi: • cine eşti  cu adevărat, • că viaţa are sens, • că, conspiraţia este o necesitate evolutivă, • că drama este o binecuvântare, • minciuna dualităţii binelui şi răului, • că boala, bătrâneţea şi moartea nu există, • reţeta pentru vindecarea fricilor tale, • că tu creezi, astăzi, fiinţa nouă de mâine.
Pret: 29 lei 
  • " Autoritatea spre … atotputernicie" – Ghis si Mado 
În această epocă şarnieră, vechea lume animalică care moare face loc unei lumi noi care este pregătită să vadă lumina zilei, însă nu ştie încotro s-o apuce. Autorităţile planetare ne-au minţit şi ne-au condus la dezastru. Fără căpitan, corabia noastră se află în derivă. Cine va prelua comanda? În cine mai putem avea încredere, acum? Brusc, apar propunerile. Inima noastră oscilează între dictatura ONU, extratereştrii, oamenii de ştiinţă, maeştrii spirituali… dar, în realitate, nu-i doreşte. Trebuie să oprim reproducerea cunoscută, prelungirea degradării. În ceea ce mă priveşte, am obosit să tot aud vorbindu-se despre o lume mai bună şi o societate mai justă. Nu doresc infernul de pe Pământ cu aer condiţionat. STOP! Doresc ALTCEVA. Aspir la adevăr şi la suveranitatea individuală. Problema, este că am uitat cine sunt cu adevărat. Sunt separată de sufletul meu, prin urmare rămân sub conducerea egoului meu. Exteriorul îmi dirijează viaţa, iar sufletul meu aşteaptă să fie ascultat. Vreau să mă recunosc, să mă afirm şi să mă onorez, în sfârşit? Este o chestiune de identitate! În această perioadă de mare confuzie, discernământul dintre cele două lumi, cea a realităţii şi cea a iluziei, este cel care se dovedeşte a fi o marfă rară. Ori, numai sufletul ştie ce este just, adevărat şi real. A sosit timpul să realizez transferul de putere de la egoul înşelător la sufletul suveran. Astfel, voi cunoaşte atotputernicia, infinitul, nemurirea şi iubirea adevărată. În acest volum, vei afla: • cum funcţionează falsa putere  • definiţia suveranităţii adevărate • unde se află adevărata putere  • secretul trinităţii • cum se ajunge la discernământ  • cheia atotputerniciei • cum se transferă puterea de la ego la suflet  • cum se smulg rădăcinile morţii.
Pret: 29 lei 
  • “Religia spre … Diezeitate” – Ghis şi Mado
  • Iată volumul pe care visam să-l citesc încă din adolescenţa mea. Pentru că nu l-am găsit, l-am scris după ce am reconstituit jocul complicat prestat de ROSSSSS: Religii, Ordine, Secte, Societăţi Secrete, Ştiinţe şi Spiritualitate. Acest lucru a devenit uşor, în ziua în care am devenit conştientă că ele erau identice unele  cu  altele şi serveau aceloraşi interese. Acest volum se adresează persoanelor care n-au reuşit să obţină răspunsuri adevărate  cu privire la ROSSSSS, la cei care simt că Biblia, Coranul, salvatorul promis, maeştrii spirituali (guru), extratereştrii, maeştrii ascensionişti, rugăciunea, puterea de intenţie, sexul tantric şi meditaţia nu sunt decât pansamente temporare ce acoperă o rană purulentă de disperare, de minciună şi de moarte. Orbiţi de un voal de ignoranţă şi/sau de inconştienţă, nu putem descoperi scopul venirii noastre pe Pământ şi cu  atât mai puţin modalitatea prin care-l putem atinge. În lipsă de ceva mai bun, ne bazăm pe una din ROSSSSS, fără să punem la îndoială faptul că singura lor sarcină este de a menţine sufletul separat de corp! Deturnând aspiraţia spirituală a fiinţei umane spre un Dumnezeu exterior, ROSSSSS o menţine în neputinţă, supunere şi frică, totul pentru a preimpune sclavia. Viclenie genială dar fragilă, pentru că cei doi complici, puterea spirituală şi puterea temporală, ştiu că nu pot supune un individ unificat, al cărui corp se află sub guvernarea sufletului. Un asemenea individ este suveran, atotputernic şi nemuritor. Realizarea sa instaurează noua conştienţă a diezeităţii. În acest volum, vei înţelege de ce şi cum să nu-ţi cedezi puterea organizaţiilor, fiinţelor sau situaţiilor următoare: • ROSSSSS • vindecare spirituală şi şamanică • canalizare channeling şi posesiune • entităţi din lumile subtile • întoarcerea salvatorului promis • căsnicia Bisericii  cu Statul • sacrificări şi ritualuri • extratereştri şi intratereştri • maeştri ascensionişti • magie albă şi neagră • îngeri şi demoni • apocalipsă şi sfârşitul lumii • profeţi falşi • astrologie, numerologie, fetişism
    Pret: 29 lei 

    •  “Ce naiba am venit să fac pe acest Pământ?” –Ghislaine Saint- Pierre Lanctôt
    Am experimentat dualitatea, războiul, sărăcia, foametea, frica, boala, suferinţa, bătrâneţea şi moartea… Viaţa este un nonsens. Este infernul pe Pământ!... Pot să renunţ la totul foarte simplu şi să merg acolo de unde am venit. Dar mă agăţ şi încerc amânarea inevitabilei zi a decesului meu. De ce această înscenare? Pentru că ştiu, în profunzimea mea, că totul este un nonsens artificial şi iluzoriu. O mică voce continuă să-mi spună însă că pot trăi în pace, că această planetă ne poate hrăni pe toţi, că iubirea şi bucuria aşteaptă să le fie deschisă poarta. Aş dori să cunosc paradisul pe Pământ. Dar cum? Această carte ne răspunde. Este regăsirea naturii mele creatoare. Am devenit conştientă că eu am creat infernul pe Pământ şi realizez că la fel de bine pot crea paradisul pe Pământ! Am învăţat să gândesc şi să acţionez ca o fiinţă umană divină ce sunt. Am transformat fricile mele imaginare în iubire. Am descoperit că viaţa are sens, m-am desăvârşit. Am găsit bucuria. Am întinerit. Am devenit veşnică. Este ceea ce am venit eu să fac pe acest Pământ. Şi tu? .....  Carte deosebita !!!!!
    Pret: 60 lei 

    Despre .... Dr. Ghislaine Saint- Pierre Lanctôt (Ghis)  a practicat flebologia  în Canada şi Statele Unite ale Americii, timp de 20 de ani.„Pentru a-mi realiza visul, am urmat cursurile facultăţii de medicină. De-a lungul anilor am fost convinsă de faptul că sunt pe drumul bun. Realitatea a fost cu  totul alta. Gândurile si emoţiile, invizibile si imperceptibile, boicotau perfid munca mea ştiinţifică şi riguroasă. M-am orientat atunci spre un alt drum care oferea alte soluţii pentru dobândirea unei sănătăţi globale: medicinile alternative, terapiile naturale. Le-am studiat în numeroase ţări si am descoperit binefacerile lor. Dar oamenii continuă să sufere şi să moară totuşi. De ce? Neştiind încotro să merg, după toate acestea, am revenit în profunzimea mea interioară. Aici, mă aştepta sănătatea nelimitată! "  Dupa  publicarea cărtii “Mafia Medicală” i-a fost ridicat dreptul de liberă practică. Cartea a devenit best-seller în Canada şi Statele Unite ale Americii, fiind tradusă în limbile: italiană, franceză, germană, spaniolă, engleză, maghiară iar acum si în limba română. Ghis se defineşte drept o «scandalagioaică evolutivă». Cândva medic, antreprenor si mama a patru copii, întoarce spatele vechii umanităţi animalice pentru a descoperi drumul spre noua specie. Discursul său, impresionant si entuziast, nu lasă pe nimeni indiferent. Femeie de acţiune, furnizează instrumentele necesare pentru a ieşi din mizeria cotidiană, oferindu-ne cheia paradisului pe Pământ - fără sfârşitul zilelor noastre. Ghis călătoreşte prin lume pentru a face cunoscută vestea cea bună, sfârşitul suferinţei umane

    Dr.  Ryke Hamer a tratat cu succes peste 31.000 de pacienţi doar printr-o explicaţie logică şi raţională cu privire la legătura strânsă dintre starea mentală şi boală. În anii '70, dr. Hamer - cercetător şi şef al Clinicii de Oncologie din Munchen – după ce a suferit un dublu şoc emoţional (moartea fiului şi apoi a soţiei) s-a îmbolnăvit de cancer la testicule. Ajunsese un doctor care trata pacienţii de cancer, iar în paralel trebuia să se trateze pe el însuşi de aceeaşi boală.  Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice pe care ar fi trebuit sa le urmeze si el. Acest context urma să-l ajute pe Dr. Hamer să revoluţioneze lumea medicală. Studiul făcut în următorii ani i-a dezvăluit o legătură între diferitele zone ale creierului şi anumite organe (vibraţii anormale vizibile pe tomograf sub forma unor cercuri concentrice). Povestind cu pacienţii a descoperit că cei afectaţi de acelaşi tip de cancer aveau vibraţii mai intense în exact aceleaşi zone ale creierului şi că ei suferiseră acelaşi tip de şoc emoţional. Acelaşi mecanism creează toate bolile (nu doar cancerul) iar dr. Hamer a structurat un set de legi biologice, faze şi principii de vindecare,  punând astfel bazele a ceea ce se numeşte NOUA MEDICINA (pentru care i se va retrage dreptul de a mai profesa).                             
    Totul începe odată cu cunoaşterea!
    pentru a comanda oricare dintre cartile de mai sus, va rog sa-mi trimiteti email cu urmatoarele date:
    • numele si prenumele
    • adresa de livrare  
    • telefon 
    Cartile  comandate vi le trimit prin posta ramburs.
    Aliz Brunner
    0722.540.176
    0752.957.237
    P.s. trimiteti acest email si cunostintelor Dvs. pe care doriti sa le ajutati cu aceste informatii unicate !!!

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

    Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

    << Pagina de pornire