joi, 14 noiembrie 2013

Edgar Cayce despre rugaciunea ''Tatal Nostru"

Edgar Cayce despre Tatăl Nostru ... / Fizica nucleară a minţii
 

Edgar Cayce  despre rugaciunea Tatăl Nostru:
V-am spus de mai multe ori că încerc să scriu o carte cu titlul Fizica nucleară a minţii. Undeva in unul din capitolele «draft» ale  acestei cărţi  scriam: In clipele cele mai grele ale vieţii mele, fără ca cineva să mă inveţe, când trăiam stări ale conştiinţei joase, deprimare, suferinţă, îndoială, frică, spuneam Tatăl Nostru.
De fapt cred că reuşeam să alung gândurile negre repetând la infinit această rugăciune. Şi miracolele au inceput să apară. Am incercat să-mi explic.
Tatăl Nostru este rugăciunea pe care ne-a lăsat-o Iisus Hristos, deci numai această cunoaştere, a provenienţei sale, ne vorbeşte de la sine despre puterea şi lumina sa.
Mulţi descântă de deochi cu Tatăl Nostru şi efectul este întotdeauna imediat. Şi nu-i o pură întâmplare faptul simplu că Tatăl Nostru purifică şi parcă topeşte... orice energie tulbure care-l impresoară pe cel deocheat.
De fapt, noi, cu toţii, suntem ca şi deocheaţi când trăim astfel de stări. Suntem ca într-un întuneric, ca într-o pâclă groasă de ceaţă, în stare de prizonieri. Mintea noastră şi energiile interioare sunt atunci inchise in suferinţa mentală. Vedem cum ne gândim obsedant la un lucru, la un om, la o situaţie, ne cuprinde insomnia, teama paralizantă sau îngrijorarea şi nemulţumirea, senzaţia că lumea este făcută numai din durere şi... nu mai ştim cum să ieşim din această stare. 
Nu sta prea multă vreme în deprimare, in suferinţă. Nu căuta prea mult la ce-ai greşit, la ce ai făcut rău, ori la ce au greşit alţii faţă de tine ! Ieşi din grota stărilor joase ale conştiinţei, care te îndeamnă să te simţi rău, nefericit, înfricoşat, îngrijorat şi nemulţumit. De vei sta prea mult acolo, te vei scufunda în Iad şi o vei face prin libera ta alegere. Vizitează Iadul, dar nu locui în el !!!
Spune Tatăl Nostru când nu te simţi bine.
Când eşti ingrijorat peste măsură, ori nemulţumit. Când simti că urăşti, sau că nu mai poţi. Când eşti deprimat, tulburat sau nefericit. Când gândul la ziua de mâine te copleşeste, spune Tatăl Nostru!... 
Ai să observi că te vei lovi de o dificultate puternică. Nu poţi să spui Tatăl Nostru. Nu te poţi concentra asupra rugăciunii, căci gândul tău zboară tot acolo, în negriciunea mentală, în suferinţa care te bântuie. S-ar putea să spui primele două-trei versete ale rugăciunii, apoi să te trezeşti că ai uitat cuvintele următoare, ori că te gândeşti tot la suferinţa ta. 
Nu renunţa ! Spune rugăciunea ! Căută-o cu mintea, cu tot sufletul tău şi spune-o mai departe ! Pune mintea ta să se concentreze asupra rugăciunii, până ce o poate spune fără greş, de la început şi până la sfârşit.
Dacă uiţi rugăciunea şi dacă te trezeşti că nu te poţi concentra asupra ei... este semn că te afli în câmpuri de suferinţă, care vor să te reţină în ele, prin puterea Legii Atracţiei. Mintea va fi atrasă tot mai mult spre conştiinţa suferinţei până ce va ieşi de acolo concentrându-se asupra rugăciunii.
Este foarte important să ştii că Tatăl Nostru trebuie repetat.
Trebuie spus fără întrerupere, din nou şi din nou, cu tot sufletul, cu toata concentrarea mentală, până ce vei simţi că te-ai eliberat... din câmpurile care te-au înlănţuit, din suferinţă.  Când vei ieşi de acolo, te vei simţi liniştit şi vei putea să atragi la tine gânduri şi sentimente de încredere, de bucurie, de iubire sau măcar de mulţumire.
Avantajele rugăciunii
Edgar Cayce, celebrul medium american considera că modalităţile de pătrundere a bolilor şi suferinţei corpului uman, sunt urmarea otrăvurilor cognitive, secretate de gândurile negative. 
Astfel, în Statele Unite s-a lansat o adevărată campanie a optimismului şi celebrul îndemn think positive s-a popularizat tot mai mult în rândul oamenilor.
Cayce spunea: Gândind pozitiv putem vindeca, gândurile optimiste având puterea de a acţiona benefic asupra organismului reglând activitatea glandelor vitale.
Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu şi fundamental de meditaţie, prin intermediul rugăciunii Tatăl NostruTotodată, el explica corespondenţa dintre fiecare verset al rugăciunii şi respectivii centrii glandulari ce sunt influentaţi de aceasta.
Trebuie să încerci să resimţi fiecare val de semnificaţie al fiecărui verset, să extragi sensul energetic al acestuia şi să îl direcţionezi către organul în cauză, să simţi cum acest verset curge prin corpul tău. Căci se produce în corpul fizic un răspuns la reprezentările corpului energetic: se construieşte astfel o reacţie chimică, fiind posibilă vindecarea, concluziona autorul.
Iată aşadar după Edgar Cayce, corepondenţa între versetele rugăciunii şi principalele glande endocrine stimulate:
TATĂL NOSTRU CARE EŞTI ÎN CERURI acţionează asupra glandei pituitare, cu rol de declanşator al procesului;
SFINŢEASCĂ-SE NUMELE TĂU acţionează asupra glandei pineale;
VIE IMPĂRĂŢIA TA deschide tiroida şi reglează funcţia acesteia;
FACĂ-SE VOIA TA PRECUM ÎN CER deschide tiroida;
AŞA ŞI PE PĂMÂNT acţionează asupra timusului;
PÂINEA NOASTRĂ CEA SPRE FIINŢĂ DĂ-NE-O NOUĂ ASTĂZI deschide gonadele, glandele sexuale;
ŞI NE IARTĂ NOUĂ GREŞELILE NOASTRE, PRECUM ŞI NOI IERTĂM GREŞIŢILOR NOSTRI acţioneaza asupra glandelor suprarenale;
ŞI NU NE DUCE PE NOI ÎN ISPITĂ acţioneaza asupra celulelor Lyden, celule secretoare de hormoni;
CI NE IZBĂVEŞTE DE CEL RĂU acţionează în noi asupra timusului;
CĂ A TA ESTE ÎMPĂRĂŢIA acţionează din nou asupra tiroidei;
ŞI PUTEREA acţionează asupra glandei pineale;
ŞI SLAVA ÎN VECI redeschide pituitara;
AMIN formula de închidere a acestor centri energetici şi de reconectare la planul terestru.
Astfel, Cayce este de părere că riscul apariţiei unor boli sau afecţiuni nervoase este nealarmant pentru persoanele care gândesc pozitiv sau se roagă în mod frecvent.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire