marți, 7 septembrie 2010

SANATATE SI BANI CU SUCUL ELIXIR AL VIETII -MANDURA

Afacerea MANDURA! o linie - o echipa- o viziune!


SINGURA afacere din lume in care primesti in echipa ta oameni din intreaga lume, si castigi bani de pe urma comenzilor lor !


Afacerea are un Plan de compensare foarte avantajos prin care se va vinde un suc natural din 4 fructe. Acum doar va inscrieti. NU PLATITI NIMIC. NU RISCATI NIMIC.
In momentul in care se da drumul si in Romania , veti vedea ca daca faceti comanda minima, veti avea de primit mai mult decat platiti, datorita Matrixului Liniar, care inscrie toti clientii din intreaga lume in linie unul dupa altul, si asta cu doar cativa inscrisi direct de catre dvs. Astfel veti avea zilnic minim 5 sute de persoane in echipa dvs (internationala).
In fiecare minut pierdeti persoane din intreaga lume care se inregistreaza.

Eu deja am in echipa mea peste 1000 oameni din intreaga lume, fapt ce duce la formarea rapida a unei organizatii solide care va ajuta la beneficiul reciproc al celor inscrisi. Cu fiecare zi in care amani inscrierea, pierzi sute de oameni in echipa ta ... ai sa vezi imediat dupa ce te inscrii ca in cel putin 2 ore vei avea aproximativ 50-100 de persoane.

Sistemul este unic, toti oamenii din lumea intreaga castiga, toti suntem intr-o singura echipa, se fac inscrierile intr-o singura Organizatie de tip "conducta" (matrice linie ) oameni din lumea intreaga se inscriu dupa mine, si dupa tine, daca si tu alegi sa te inscrii acum, click pe:


http://constantinantohe.mandurarep.com



Pasii de inscriere sunt:

1. Become a distribuitor,

2. Next step,

3. Enroll here,

4. Next step,

5. Selectati de la Quantity, o sticla de 30$ (sau orice doriti din lista)

6. Va calculeaza transportul 9.5$, total de plata 39.5$. Dupa ce verificati comanda, bifati ca sunteti de acord cu suma.

7. Next step

8. Se bifeaza I Agree,

9. Apare mai sus un patratel si se bifeaza (identificarea sponsorului)

10. I agree

11. Next step

12. Se selecteaza din lista tara

13. Completati datele personale

First name: prenumele

Midle name: al doilea prenume

Last name: Numele de familie

E-mail si parola

La tax: data nasterii, urmata de RO (05101972RO) sau CNP

Data nasterii, telefonul, Adresa, Orasul, Judetul la (state/province), tara si codul postal

14. Se citesc conditiile si se bifeaza cele trei patratele

15. Completati datele pentru primirea comenzii

- adresa din nou

- ATENTIE! la datele de pe card puteti trece 123456789, valabilitatea cardului si un nr din 3 cifre, deoarece se poate completa dupa ce incepe livrarea produsului si in Romania.

- Dar pentru a nu exista intarzieri sponsorii din Germania recomanda completarea datelor de pe card.

16. urmeaza chetout

17. Important!!! Pentru a crea USERNAME dati click pe Click to finish your enrollment and login to your back office.

18. Scrieti username si apoi click pe Verify valability of username

Acesta va fi numele sitului dvs pentru a inscrie alti colaboratori si nu mai poate fi modificat sau creat ulterior.



Aceasta sansa nu se va mai repeta , suntem printre primii 200 de persoane din Romania!

Produsul : Un Produs pe baza de suc din 4 fructe exotice , care e foarte concentrat.,foarte gustos si foarte nutritiv(nu contine conservanti)

Recipientul de 1 Litru(septic ; dupa deschidere are garantie 2 ani) ajunge unei persoane adulte cca 2 0 zile(50 ml /zi)

Cele 4 fructe (din 4 zone diferite ale lumii) sunt : Mangosteen(regina fructelo -Brazilia) , Durian(regele fructelo –Asia de SE) , Acay Berry-America de Sud , Blue Berry –America de Nord, Sucul este un adevarat elixir al vietii Contine vitamine si minerale-A,B,C Fe,Po, omega3,6,9, etc Previne colesterolul(si-l scade),boli de ochi(miopie,glaucom-si ajuta in tratarea lor),bolile cardiace ,scade trigliceridele din sange ,curata vasele sanguine,opreste imbatranirea precoce. Imbunatateste memoria,acuitatea vizuala,energia,actiune benefica in afectiuni ale pielii ,reduce inflamatia durerile artritice, de cap,durerile menstruale, lupta eficient impotriva inflamatiilor tractului urinar(cistita),previne si trateaza gastrita. Combate stresul si insomnia. Actiune antioxidanta puternica(previne si ajuta in tratarea cancerului) Actiune benefica in tratarea afectiunilor Parkinson(protejeaza neuronii impotriva radicalilor liberi si Alzehmeir, reduce actiunea nociva a radicalilor liberi in diabet





Va ruga;m sa studiati site-ul sus-mentionat , acolo veti gasi toate detaliile afacerii, este la inceput, tot ce trebuie acum sa facem si sa ne concentram este sa ne creem rapid propria echipa si intreaga Romanie va fi dupa noi! De pe urma comenzilor internationale, vom castiga si 1 % din rulaj, si suma va fi impartita intre colaboratorii care au calificat acel nivel si au fost activi (au facut comanda proprie). Aceasta este o sansa unica !



http://constantinantohe.mandurarep.com



Dupa inscriere, veti primi un e-mail de la companie, in care puteti gasi numele de utilizator, parola, id-ul de client, si alte informatii utile, situl oficial ,personalsi veti putea avea acces la mai multe detalii .

Asta inseamna ca inscrierea dvs s-a realizat cu succes si puteti sa incepeti sa promovati si dvs mai departe afacerea prin acest mesaj, schimband doar datele de contact , si numele de utilizator .

Castiguri : 2,5 $ de la directi si indirecti , si 1,25 $ de la restul echipei pana la 8 generatii, totul depinde de comanda proprie, cu cat comandati mai mult cu atat si aveti aces la castigurile mai mari atat din echipe personala cat si cea internationala !

Inca un tip de castig: 1 % din tot rulajul echipei internationale care se formeaza dupa dvs se imparte in mod egal intre colaboratorii activi care au si o echipa si astfel se mai pot castiga niste bani si de la persoane pe care nu le cunoasteti si probabil nu le veti cunoaste niciodata ! Dar ,detaliile in amanunt le gasiti pe site

Costuri si comisioane :

Un Bidon de suc costa 30 Dolari si transportul este 9 dolari, din primii 3-4 inscrisi activi, veti putea acoperi aceasta cheltuiala si veti avea si o viata sanatoasa ! (Cine va comanda mai mult ia cu reducere: ex 2 sticle 55 $ , 4 sticle 100 $, 8 sticle 200 $.) Nu mai punem la socoteala si faptul ca in echipa dvs se vor inscrie zilnic 300-400 persoane din intreaga lume de pe urma carora veti primi alti bani sub forma de comisioane , doar in prima luna vom plati din buzunar, aceasta este intradevar o oportunitate si o sansa unica ! ( asta daca sunteti activ si inscrieti si dvs pe altii in afacere, si daca veti cumpara in fiecare luna minim o sticla de suc de fructe natural)!



Inscrierea este gratuita la inscriere trebuie aleasa comanda minima insa nu trebuie platit deocamdata nimic! La datele bancare se poate trece provizoriu 12345678 9 pentru a trece mai departe si a finaliza inscrierea.
Iti imaginezi ce inseamna sa deschizi o tara la o afacere internationala(de ex Rusia, Ucraina,Moldova , Georgia,Kazastan, Serbia,Turcia ,unde nu a inceput inca prelansarea) ,sau sa realizati retea in alte state europene , care ca si noi sunt in faza de prelansare,doar transmitand informatia cunoscutilor de acolo si nu numai(indirect o poate face cineva dintre inscrisii tai de aici) ? Atentie, nu este obligatoriu sa vindeti produsul(desi aceasta e prevazuta ca o modalitate de castig,dar cine vrea n-are decat s-o faca)
Pentru cei interesati pot oferi si alte detalii inclsv cu privire la promovarea afacerii


Bani,Sanatate si un corp superb,o oportunitate de dezvoltare si de a obtine prosperitate. Cu Mandura ,putem imbunatati starea generala cu o alimentatie sanatoasa,putem mentine si controlul greutatii,iar datorita elementelor din suc avem o dieta echilibrata

http://constantinantohe.mandurarep.com

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire