joi, 9 iulie 2015

Cele 7 legi cardinale ale vietii

1. Fa pace cu trecutul tau

Nu lasa trecutul sa iti distruga prezentul. Traieste mai mult in prezent, nu te atasa de amintirile si povestea trecutului, iarta! Ca sa reusim acest lucru, uneori este de ajutor si un psiholog. :)

2. Inceteaza sa te gandesti atat de mult, sa hiper-analizezi, sa critici situatiile prin care treci!

Este O.K sa acceptam ca nu putem avea toate raspunsurile. Este O.K. sa acceptam desfasurarea vietii exact asa cum este. “Viata iti va da orice experienta care sa te ajute in dezvoltarea ta interioara spre constientizare. Cum stii ca aceasta este experienta de care ai nevoie? Este experienta pe care o traiesti in acest moment.”Eckhart Tolle
Cele 7 legi cardinale ale Vietii
Foto: Shutterstock.com; mare, femeie, apus
Foto: Shutterstock.com; femeie, viata

3. Ceea ce cred altii despre tine ii priveste doar pe ei!

Nu lasa sa te afecteze proiectiile pe care ceilalti le au in legatura cu tine. Oricat de mult ti-ai dori sa ii multumesti pe toti, nu vei reusi niciodata. Poate si aceasta idee te poate ajuta: Aminteste-ti ca nici Iisus nu a fost iubit de toata lumea. Fii tu. Ai incredere in tine, in abilitatile tale, in tot ceea ce esti!
Iti recomandam si: 27 de lectii de viata de la Eckhart Tolle

4. Nu uita: Timpul vindeca, totul trece.

Din nou, bucura-te de prezent, fii constient/a ca totul trece si ca din fiecare incercare, buna sau rea tu vei iesi mereu cu capul sus.
Era odata un rege foarte bogat care a chemat la curtea sa un mare invatat Zen. I-a spus ca ii va oferi toate averile din lume, daca il va invata taina aceasta a acceptarii. Invatatul nu a acceptat averile daruite de rege, in schimb l-a ajutat darunindu-i un inel pe care era gravat “Si aceasta va trece”, astfel incat regele putea sa isi aminteasca tot timpul aceasta constanta universala, eliberandu-se de tensiuni si dureri.





Cele 7 legi cardinale ale Vietii

5. Nimeni nu este responsabil pentru fericirea ta!

Descopera acest adevar fundamental si vei gasi fericirea in fiecare clipa. Atunci cand ne asumam alegerile pe care le facem, viata noastra si ceea ce suntem si cand stim ca noi suntem primii care ne putem oferi tot ceea ce ne dorim, inclusiv apreciere si ganduri bune, realizam ca nimeni din exterior nu ar trebui sa fie responsabil pentru fericirea noastra.
Daca apar in jur oameni ce ne ofera cu drag grija, atentie, orice, aceasta este pentru ca meritam, pentru ca ne imbogateste viata, iar nu pentru ca viata noastra ar fi mai saraca fara acesti oameni, fiindca noi suntem deja un intreg minunat.

6. Nu compara viata ta cu a altora!

Fiecare are propriul drum, suntem diferiti si avem vieti diferite. Ne manifestam diferit in aceasta viata. De asemenea, nu ii judeca nici tu pe ceilalti pentru viata pe care o au. Nu ai nicio idee despre drumul lor, despre provocarile pe care ei le intampina.
Cele 7 legi cardinale ale Vietii
Foto: Shutterstock.com; femeie, leagan

7. ZAMBESTE!

Nu ai tu toate problemele lumii si nu le poti solutiona. Fiecare dintre noi am putea sa incepem cu noi insine pentru a crea o lume mai buna, alegand sa vibram mai pozitiv si mai cald fata de tot ceea ce ne inconjoara.
“Vei gasi ca viata este totusi valoroasa, doar ZAMBIND.” Charlie Chaplin

marți, 7 iulie 2015

FII RESPONSABIL CU VIATA TA SI A URMASILOR TAI

Fiinta omeneasca este cu mult mai complexa decat se invata  in scoli si facultati, fiindca insusi mediul natural in care traim este mult mai complex decat ceea ce se cunoaste si ne ofera stiinta contemporana  Astfel, medicina alopata eludeaza tocmai componenta principala a omului-cea energetica din cauza faptului ca nu a reusit sa detecteze campul de Energie Universala subtil ce inconjoara corpul , fapt pentru care tratamentele propuse trateaza  simptomele bolii  si nu indeparteaza cauzele principale Cauza principala a bolii e de natura energetica nu fizica pentru ca, corpul uman este in primul rand un corp energetic(un camp vibrational) ce are doar o aparenta fizica 
Liniile denaturate ale  destinului si sanatatii sunt legate de caracter si de viziunea asupra lumii
Omul este totodata si o celula a Universului si asa cum celula trebuie sa lucreze in interesul organismului( altfel devenind cancerigena),tot asa si omul trebuie sa traiasca in armonie cu Universul, cu legile lui. Legea principala este IUBIREA NECONDITIONATA Sentimentul iubirii este principala sursa informationala pentru toate fiintele din Univers despre toate procesele ce au loc in Univers,iar cand  aceasta comunicarea se intrerupe ,fiinta respectiva dispare  Din pacate pornirile primare ale omului sunt alimentate de insusiri negative mostenite genetic ,ori achizitionate din societatea imperfecta in care traim: ura,agresivitatea,frica,violenta, lenea intelectuala si fizica,superstitii,etc, si din acest motiv, se impune o severa perfectionare morala a omului

Omul tine legatura cu Universul( cu procesele informationale din Univers) prin suflet ; se spune ca Binele vine din interior ,din suflet, acest BINE fiind insasi legea lui Dumnezeu
Iubirea neconditionata te atrage in sus catre Dumnezeu, grabeste evolutia,asigura sanatatea intrucat curentul vital( pe care ocultistii indieni l-au numit-curentul iubirii neconditionate),patrunde nestingherit prin chakre in organism  URA =opusul IUBIRII, te atrage in jos ,incetineste ori chiar o opreste( micsoreaza si intrerupe curgerea curentului vital) ,ducand la boli grave, pana la cele incurabile  Ca atare,o insanatosire completa a corpului si sufletului, e imposibila fara o constiinta religioasa, fara notiunea de "iubire de Dumnezeu"
Perfectionarea omului poate fi intelectuala si morala Daca cea intelectuala nu e obligatorie si chiar posibila pentru fiecare om,perfectionarea morala insa e absolut obligatorie pentru ca duce la Iubirea neconditionata si acest fapt TREBUIE CONSTIENTIZAT DE ORICE OM INCA DIN FRAGEDA ADOLESCENTA!
S N Lazarev,a descoperit ca la nivel energo-informational, parintii,copiii si nepotii sunt un tot unitar Psihicul,, trairile emotionale si comportamentul parintilor influenteaza psihicul, starea emotionala si fizica a copiilor Deci modificand psihicul parintilor se poate modifica starea fizica a copiilor Mama modificandu-si starea sa de profunzime isi poate feri copilul de bolile de acum si de cele de viitor, ii poate imbunatati caracterul si soarta
Comportamentul moral incorect, deci atitudinea incorecta  fata de lume se transmite urmasilor constient sau inconstient si  este cauza bolilor grave si incurabile Prin sentimentele si gandurile noastre, in fiecare secunda sau ii ajutam pe urmasii nostri sau ii "inecam"Fiecare secunda a vietii noastre o fructificam prin comportamentul nostru, fie ca agresivitate fie ca iubire, cale de mijloc nu exista Emotiile,faptele reprobabile ale stramosilor patrund in sufletul urmasilor( copii,nepoti,stranepoti)


Risipind ignoranta privind cunoasterea completa a fiintei umane ca atare si  ca celula a  Universului,vom intelege legile spirituale ale vietii, cine suntem, de unde venim, care e scopul vietii si mai ales faptul ca omul este impricinatul,acuzatorul,judecatorul si constructorul propriei temnite Conform legii cauzei si efectului,vom intelege ca viata aceasta e determinata de cauzele produse in viata anterioara si nu de alti factori, ne vom responsabiliza gandurile ,faptele si comportamentul,urcand o noua treapta de evolutie morala ,in beneficiul personal si al urmasilor nostri
Multe boli incurabile nu pot fi tratate de medici, pentru ca, cauza nu tine de bolnav, ci de copiii si nepotii lui. El plateste  pentru acea nerealizare pe care  a transmis-o urmasilor!

Pentru comportamentul sau( ganduri,fapte,sentimente) ,omul plateste de 3 ori: 1.pentru ce a facut in vietile precedente,2. pentru ce a facut in viata prezenta si 3, pentru ce a transmis copiilor , nepotilor,stranepotilor si urmasilor sai indepartati
 
Din motive si diverse interese, aspectele mentionate care tin de educatia spirituala, nu stau in atentia sistemelor educationale nationale Dar exista destule surse informationale cu privire la aceste aspecte si atunci descifrarea lor ramane la nivel de interes individual-cunoasterea acestora si un comportament moral adecvat,ar determina o   conceptia despre lume si viata corecta  si in final construirea unei lumi mai bune pentru toata lumea         Deci,  FII RESPONSABIL CU VIATA TA SI A URMASILOR TAI!
In acest sens in cateva articole de pe acest blog                http://goo.gl/ryA9it       am incercat sa sintetizez subiectele abordate mai sus ,ca un punct de plecare in studiul si analiza celor interesati
     Argument in favoarea cunoasterii spirituale
     Evolutia spirituala 
     Omul superior si omul sfant
     Sa spunem un NU hotarat,ignorantei despre cunoasterea fiintei umane
     Aura omeneasca
     Justitia divina
     Sanatatea holistica
     Stiinta spirituala despre Legi,Dumnezeu,Univers si om
     Diagnosticarea Karmei de S N Lazarev   si altele 
AJUTATI LA RASPANDIREA CUNOASTERII SPIRITUALE CU BENEFICII ENORME PERSONALE,FAMILIALE ,SOCIALE SI PENTRU LUMEA INTREAGA! 
Multumesc anticipat,
0721652181