vineri, 21 martie 2014

S-a dovedit stiintific -Moartea nu exista!

S-a dovedit ştiinţific: MOARTEA NU EXISTA!

2013-01-24 · 21:57:38 | Autor: Adina Mutar
Robert Lanza, cercetător la Advanced Cell Technology, a dovedit prin fizica cuantică faptul că moartea nu există. Când trupul îşi termină „bateriile”, mai rămân 20 de waţi de „energie informaţională”.
 
moartea coasa 2 210x300 S a                                   dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
O noua teorie stiintifica demonstreaza ca moartea trupului nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, asa cum, de altfel, sustineau si stramosii nostri, dacii.
„Multiversul” ne asteapta
robert lanza 300x229 S a dovedit                                   stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Robert Lanza, cercetator la Advanced Cell Technology
Prin observatii ce tin de fizica cuantica s-a ajuns la notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „univers”. Noua teorie care demonstreaza ca moartea nu exista are la baza conceptul de biocentrism.
tree of life 300x205 S a dovedit                                   stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Stravechiul „pom al vietii”, care arata ca ce este in Cer, asa si pe Pamant
Adica, exista un numar infinit de universuri si tot ceea ce este posibil sa se intample are loc in unele dintre acestea. Iar ceea ce nu este posibil sa se intample este doar moartea! Toate aceste multiple universuri exista simultan si, indiferent ce se intampla intr-unul dintre acestea, „actiunea” se continua intr-un altul.
einstein rosen bridge 300x196 S a                                   dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Podul Einstein-Rosen, calea de legatura intre universuri
Daca un corp este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati – masurat stiintific – care a facut creierul sa functioneze ca un computer nu se stinge odata cu trupul. Se stie de ani multi ca „energia nu se distruge, se transforma”, iar „fantana energo-informationala” a creierului, cum au numit cercetatorii cei 20 de wati, transcede intr-o nou univers.
Timpul si spatiul, „instrumente pentru creier”
dacian bracelets 300x219 S a                                   dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Bratarile sacre ale dacilor, un pod „Einstein-Rosen” pentru sufletele nemuritoare
Un experiment, publicat recent in „Science”, arata comportamentul unei particule ce trebuia  sa treaca simultan prin doua separatoare de fascicule. Particula a trecut prin primul separator de fascicule. Cat timp aceasta a petrecut in separator, un Observator oarecare se poate decide sa actioneze comutatorul celui de-al doilea separator, pornindu-l sau oprindu-l. Ceea ce Observatorul a decis la acel moment, a determinat particula sa se comporte intr-un anume fel, sa treaca mai departe sau sa mai astepte. Indiferent de alegerea pe care a facut-o Observatorul, particula este cea care experimenteaza optiunile. Ideea e ca manifestarea energiei transcede ideea clasica de timp si spatiu. Ganditi-va la cei 20 de wati de energie ca la un holoproiector, care afiseaza rezultatele experimentului pe un ecran. Indiferent daca Observatorul a oprit sau a pornit al doilea separator de fascicule, holoproiectorul ramane activat de aceeasi baterie de 20 de wati. Conform Biocentrismului, spatiul si timpul sunt doar instrumente pe care creierul uman, „bateria de 20 de wati”, le foloseste ca sa aranjeze intr-o forma accesibila informatiile primite. Mintea are nevoie de ele. „Bateria” nu, doar le proceseaza la un moment dat, dar functionarea ei categoric nu depinde de timp si spatiu.
Legatura Cer-Pamant
Vorba lui Einstein:„Oamenii ca mine stiu ca diferenta intre trecut, prezent si viitor nu este decat o iluzie perpetuata de incapatanarea umana”. Orice se intampla cu trupul uman, „bateria” este cea care va experimenta trecerea prin „al doilea separator de fascicule”. Aici intervine Multiversul. Intr-un univers, trupul poate sa moara, dar simultan, in alt univers, el poate continua sa traiasca. Practic, ceea ce au descoperit cercetatorii acum, in trecut se numea Pomul vietii, a carui filosofie se regaseste in toate culturile antice. Este Thorul, „legatura Cer – Pamant”, care constituie calea prin care „fantana nemuritoare de energie”, „bateria de 20 de wati” purtatoare de infoenergie sare dintr-un univers in altul. In stiinta, Thorul poarta denumirea de Podul Einstein-Rosen. De fapt, sunt mai multe poduri, fiecare catre alt univers, care uneste „gaurile negre”. Conform acestei teorii, universul in care ne aflam noi se afla in interiorul unei gauri negre, care exista in interiorul altui univers si tot asa. Cine este Observatorul care alege sa ne comute la un moment dat, acordand „bateriei” energoinformationale sa experimenteze si alte universuri? Rugaciunea „Tatal nostru” contine esenta acestei teorii: „Tatal nostru care esti in ceruri (…)/ Faca-se voia Ta, precum in Cer, asa si pe Pamant”! 

joi, 20 martie 2014

"DIETA" care trateaza orice afectiune

“În 8 luni după ce am început să fac aceste lucruri, toate celulele canceroase au dispărut.”

Dr. Loraine Day –chirurg ortoped care s-a vindecat de cancer prin metode naturale

“Ca să te vindeci de orice boală, nu contează numai “ce pui în gură”. Când am început să mă vindec, am avut grija cu tot ceea ce puneam “în minte si suflet”: nu am citit ştirile, nu am ascultat radioul, nu am privit la televizor. Am citit doar cărţi de spiritualitate, am ascultat muzică clasică şi programe de spiritualitate de calitate care îmi dădeau o stare de linişte şi pace. Trebuie să fii la fel de atent cu ceea ce îţi introduci în minte, ca şi cu ceea ce îţi introduci în corp.” Dr. Loraine DayAceastă femeie ar trebui să fie un exemplu de viaţă pentru mulţi dintre noi. Nu doar că s-a vindecat de cancer singură - refuzând categoric chimoterapia şi impulsurile colegilor medici “pro-chimo”  (şi nu erau puţini!) -, dar vivacitatea, coerenţa şi energia acestei femei la 70 de ani sunt calităţi rar întâlnite în ziua de azi.

Dr. Lorraine Day

“Acum am 69 de ani şi pot să fac orice făceam la 25 de ani! Simt că am aceeaşi energie pe care o aveam atunci.” Şi într-adevăr, energia pe care o emană este debordantă, şocant de incompatibilă cu viziunea pe care mi-am format-o până acum despre “bătrânii” de aceeaşi vârstă.
Recent, Dr. Loraine Day s-a recăsătorit iar soţul dânsei a vrut să trăiască după felul în care trăia ea, pentru că îşi dorea acelaşi nivel de energie!

Vom deschide acest articol cu un adevăr încurajatoro speranţă pentru toţi cei care suferă de cancer sau alte maladii la fel de grave:

Corpul omenesc este astfel construit încât se poate vindeca singur. Aţi observat că, dacă ne-am tăiat, rana se vindecă fără să intervenim, asta dacă sistemul nostru imunitar nu este distrus şi dacă nu traumatizăm în fiecare zi rana respectivă. Eu a trebuit să aflu care sunt lucrurile prin care îmi traumtizam corpul astfel încât acesta nu reuşea să vindece cancerul. Ştiam că eu mi-am făcut cancerul. Evident că nu am făcut-o conştient. Toţi oamenii “ne facem” cancerul “cu mâna lor”, doar că nu ne place să recunoaţtem acest lucru. Lucrurile pe care le facem în mod repetat în fiecare zi sunt acelea care ne îmbolnăvesc, care cauzează cancer, Parkinson sau orice altă boală.

             Dr. Loraine Day

1.Am trecut pe o dieta biblică (vegană).

La început nu ştia exact cu ce să înceapă, dar simtea că trebuie să îşi schimbe dieta într-o dieta 100% vegană. A încetat să mai consume produse animale: carne, ouă, lapte, brânză.

Este dieta perfectă, dar nu îndeajuns să vindece vreo problemă de sănătate majoră cum e cancerul.
(Dr. Loraine Day)

Ştiai? Statisticile din 1909 arătau că 1 din 33 de americani sufereau de cancer. Pe atunci, consumul mediu de cereale nerafinate pe cap de locuitor era de 90 kilograme pe an, la fel ca şi în cazul cartofilor proaspeţi. Să nu uităm că pe atunci nu existau restaurante de tip fast food iar dulciurile erau întradevăr o delicatesă. Începând cu 1985, consumul de cartofi proaspeţi  a scăzut cu 50% , în schimb cartofii prăjiţi au devenit din ce în ce mai populari; a crescut consumul de cereale rafinate (făină albă); s-a dublat consumul de lapte (pasteurizat!); consumul de carne de pui a crescut cu 300% (pui injectaţi cu hormoni şi antibiotice). Dulciurile sunt astăzi privite ca nişte “înlocuitoare de fructe”. Sub influenţa unei diete bazate pe alimente procesate şi abuz de produse animale (carne, lapte, brânză, ouă), nu este de mirare că această afecţiune a luat amploare, fiind întâlnită la 1 din 3 persoane.  Astăzi, una din doua persoane suferă sau va suferi,  de-a lungul vieţii, de cancer. La cum decurg lucrurile, până în 2020 toată lumea va suferi de cancer, dacă nu se iau măsuri în prevenţie.

Apoi am renunţat la tot ce înseamnă zahăr, cofeină, MSG, îndulcitori şi toate alimentele procesate, şi am consumat numai mâncare în forma ei naturală, lucru pe care îl fac şi acum. Dr. Loraine Day

2. Am început să petrec cât mai mult timp afară din casă.

 “Tumorile canceroase cresc de 2 ori mai repede dacă respirăm “aer de interior” decât dacă respirăm aerul “din afara” casei, fapt bine documentat în literatura de medicină. Chiar dacă locuim într-o zonă cu aer poluat, aerul de afară este preferabil celui din interior”, spune Dr. Loraine Day.

3Am început să petrec cât mai mult timp în soare şi să iubesc lumina zilei.

Soarele reduce mărimea tumorii canceroase şi nu cauzează cancer de piele, aşa cum se vehiculează astăzi. Este vorba de felul nostru de alimentaţie care duce la cancer de piele. Această afecţiune nu era întâlnită la strămoşii noştri în urmă cu mii de ani, când aceştia îşi desfăşurau întreaga activitate afară: locuiau, trăiau, munceau în aer liber, în soare.

4. Am înţeles că pacea interioară este hrana sufletului şi am început să iert.

Oricât ar fi de sănătoasă o dietă, nu este de ajuns dacă sufletul este plin de resentimente. Iertarea şi liniştea sufletească modifică semnele vitale, regularizează pulsul cardiac, tensiunea arterială şi secreţia de adrenalină. Nu putem depăşi o afecţiune fizică sau psihică dacă suntem dominaţi de ură sau ranchiună.

Oricine ar putea trăi sănătos până la 100 de ani, dar am devenit prea dependenţi de mâncare, de stilul nostru de viaţă şi de ură. Oamenilor le place să fie dependenţi de ură. Doar că ura ne “mănâncă de vii”, fără să ne dăm seama. (Dr. Loraine Day)

walking-through-nature-302060

5. Am început să merg mult pe jos, în orice condiţii atmosferice.

Distanţa parcursă la prima “şedinţă” – după “o viaţă la pat” de 6 luni – a fost de 18 metri, dar pentru mine a fost un lucru măreţ!” (Dr. Loraine Day). Pentru a înţelege cât de afectat este corpul nostru de sedentarism, iată o altă mărturisire memorabilă a doctorului Loraine Day: “Deşi mă însănătoşisem şi ajunsesem, în timp, să merg mult pe jos şi să fac gimanstică medicală acasă, mi-au trebuit alţi 3 ani de “aşteptare activă” ca organismul meu să capete rezistenţa necesară pentru a merge la o sală de sport.”

6. Am început să beau câte 8 pahare mari de apă pe zi.

Corpul este 75% apă iar creierul este 85% apă. Pierdem 10 pahare de apă zilnic doar pentru că trăim ţi dacănu le punem la loc, sau dacă bem lichide dulci sau sărate (cola, sucuri, cafea, etc), putem accentua deshidratarea.

 Imediat ce am început să beau multă apă, am simţit shimbări pozitive întâmplându-se în corp. Când aveam cancer, avem simptome de multe alte afecţiuni: simptome de Parkinson, scleroză multiplă, buricele degetelor îmi amorţeau pentru că nu ajungea destul sânge la ele, episoade oribile de anxietate ţi depresie. (Dr. Loraine Day)

7. Am început să dorm de la ora 10 seara.

Hormonii de vindecare se produc în intervalul de timp cuprins între orele 10 p.m. – 02 a.m., însă cu o singură condiţie, şi anume să dorim. Suntem construiţi să trăim în ritm cu natura, iar funcţiile organismului se încetinesc de îndată ce apune soarele. În societatea de astăzi, dominată de electricitate şi tehnologie, nu mulţi ne aliniem să respectăm această “regulă de funcţionare”. Să fie o întâmplare faptul că oamenii de la ţară sunt mai sănătoşi decât cei de la oraş?

Această regulă funcţionează întocmai ca şi legea gravitaţiei: dacă ne aruncăm de pe o clădire, nu plutim în eter, ci cădem la pământ, chiar dacă negăm existenţa sa. La fel, dacă nu respectăm legile esenţiale de viaţă, ne îmbolnăvim, chiar dacă negăm existenţa bolii. (Dr. Loraine Day)

8. Am decoperit Biblia şi am început să mă rog.

Dacă nu avem o susţinere, o credinţă într-o forţă mai mare decât a noastră care să ne ridice atunci când suntem la pământ, cu garda jos, şi avem nevoie de întăriri, vom fi doborâţi rapid.

Fără Dumnezeu, lucrurile mult mai mari decât noi care ni se întâmplă în viaţă, ne slăbesc atât de mult puterea personală (singura în care ne încredem) până la punctul în care nu ne mai rămâne nimic din ea şi suntem pierduţi.

Când îi încredinţăm viaţa noastră lui Dumnezeu, îi pasăm necazurile noastre Lui pentru  a se ocupa pentru o clipă de ele, ceea ce ne linişteşte şi ne ajută să ne recăpătăm puterea. Iar mai apoi nu uiţi să îi mulţumeşti, ca oricărui alt prieten care te ajută.

Chiar şi în momentele în care eram atât de bolnavă încât nu mă puteam ridica din pat şi nici măcar nu mă puteam hrăni, îi mulţumeam lui Dumnezeu că eram în viaţă. Şi, atât timp cât eram încă în viaţă, exista  o posibilitate să mă vindec – chiar dacă nu ştiam care este aceasta! (Dr. Loraine Day)

9. Am început să mă rog pentru alte persoane.
“Când eşti la pământ, gândeşti că ţi se cuvine “să fii egoist”, să te rogi numai pentru tine, să te ajuţi doar pe tine. Dar uităm că vindecarea începe din inimă.” Chiar dacă suferinţa noastră este cruntă, simplul fapt de a ne ruga pentru alte persoane aflate în suferinţă, ne ajută să ne deschidem inimile şi să aducem mai bună bunătate în suflete care, devenind mai eficiente, ne vor susţine în vindecarea noastră.

Dacă Dr. Loraine Day a reuşit să se vindece, atunci şi noi avem o şansă.Poftă de o viaţă frumoasă şi sănătoasă!! :)Sursa articol: Lucian Toma

Nou in Romania! Suc organic Noni 100% organic Promotie pana la sfarsitul lunii

ACUM EXISTA POSIBILITATEA ACHIZITIONARII SUCULUI DE NONI 100% ORGANIC CU DISCOUNT 23% LA CARE PANA LA SFARSITUL LUNII MARTIE SI PROMOTIA 1+1= cea de-a 2a sticla cu pret 50%   Detalii  0721652181

Noni Juice Tahiti 100% organic - 1000ml
  • Sucul nostru Noni Juice Tahiti 100% organic este suc presat direct, pur si fara aditivi.
  • Certificat Organic de catre Certisys BE - BIO - 01
  • Antioxidant puternic, Noni Juice Tahiti 100% organic are proprietati antibiotice naturale, analgezice şi anti–inflamatorii.

Pret
210.00 RON

Cod produs: 3051
În Stoc
Ce este NONI DE TAHITI?
MORINDA CITRIFOLIA este un arbust/copac, cunoscut în Polinezia sub denumirea de NONI, NONO sau NONU.
Interesul pentru NONI a fost trezit în Occident de câtiva ani, dar fructele şi chiar frunzele sunt folosite în medicina traditionala din Polinezia de secole.
          Copacii Morinda citrifolia cresc din abundenta (mai ales salbatic) şi practic, peste tot în Polinezia. De asemenea cresc în conditii ideale în Tahiti şi pe 120 de insule, departe de zonele moderne poluate, pe tot parcursul anului, unde vremea este perfecta, iar solul vulcanic fertil este bogat în minerale.
          Fructele coapte la soare sunt culese manual, spalate şi colectate în butoaie mari.
Datorita presiunii datorate greutatii fructului, sucul se extrage automat. Acest suc este ulterior doar filtrat. Deci, un proces simplu şi traditional, cu nici un tratament tehnic. Mai mult decât atât, pentru sucul NONI DE TAHITI sunt folosite doar fructe de origine certificata organic (controlate de Certisys BE - BIO - 01).
          Sucul pur de NONI este utilizat în mod traditional pe insule pentru proprietatile sale antibiotice naturale, analgezice şi anti-inflamatorii. NONI este, de asemenea, un antioxidant puternic.
            Bautura Noni se foloseste pentru vindecare de mai bine de 2000 de ani in Polinezia, China si India. Cercetarile de inceput afirma ca batura TAHITIAN NONI Juice are efect benefic asupra sistemului imunitar. Numit si regele fructelor, contine 18 aminoacizi, numeroase vitamine si minerale (ex. sodiu, potasiu, fier, mangan, respectiv magneziu) care completeaza necesarul in vitamine si minerale al organismului. In afara acestora, contine si substante biologic-active deosebite care accelereaza schimburile de nutrienti intre celule, avad astfel o actiune regenerativa a celulelor care actioneaza in intreg organismul. 
Importanta xeroninei in organismul uman.
         Organismul uman contine o cantitate mica de proxeronina, dar pana cand organismul este sanatos si este in echilibru, aceasta nu prezinta o problema. Odata cu inaintarea in varsta, actiunea stresului sau a oricarei agresiuni emotionale sau biologice, cantitatea de proxeronina scade. Si in organismul bolnavilor si a celor care traiesc o viata foarte activa, proteinele sunt supuse si ele unei activitati crescute. Pentru ca acestea sa faca fata unui metabolism accelerat necesita mai multa xeronina. Insa organismul doar atunci poate sintetiza mai multa xeronina, daca primeste in mod regulat mai multa proxeronina. Daca nu satisfacem aceasta necesitate, proteinele organismului nu pot realiza functiile lor, ceea ce duce la dezechilibru, epuizare si in final la boala. Noni ajuta la producerea asa numitelor celule T in sistemul imunitar. Aceste celule joaca un rol important in lupta impotriva bolilor. Intareste sistemul imunitar, intelegand aici si celule macrofage si limfocitele, care sunt elemente de baza in mecanismul de protectie a corpului uman.
         Revista de stiinta Pacific Science Journal in 1950 a scris un articol despre actiunea antibacteriala a fructului Noni, cu ajutorul careia se poate asigura o protectie impotriva imbolnavirii sistemului digestiv si al inimii.
Afectiuni la care s-a demonstrat efectul binefacator si terapeutic al TahitianNoniJuice:
  • Alergii
  • Artrita (amelioreaza problemele sistemului arterial si infectii articulare)
  • Astm
  • Afectiuni ale pielii (chiar si psoriazis) si ale parului
  • Accelereaza vindecarea ranilor, intinderilor si traumelor
  • Afectiuni ale aparatului respirator
  • Amelioreaza afectiunile ulceroase
  • Boli cardiace
  • Boli renale
  • Comotii cerebrale
  • Creste nivelul de energie
  • Diverse dureri (calmeaza durerile acute si cronice, migrene)
  • Dizolva spasmele menstruale
  • Digestie (ajuta in probleme digestive si regleaza metabolismul)
  • Fibromialgie CFIDS HIV/SIDA
  • Hipertensiune arteriala
  • Intareste musculatura
  • Incetineste procesul de imbatranire si senilitate
  • Previne starile depresive
  • Obezitate
  • Ajuta la eliminarea starii de dependenta de droguri si fumat
  • Vindeca ranile provocate de arsuri
  • Vindeca infectiile tropicale
  • Impiedica inmultirea celulelor canceroase
  • Noni actioneaza pozitiv la foarte multi consumatori foarte rapid, in decurs si de cateva zile, insa pentru a obtine efecte optime, tratamentul trebuie sa tina cel putin sase luni. Acest lucru este confirmat pe baza experientelor a 70% din consumatorii de Noni.
Observatie: Bautura Noni se poate consuma cu orice combinatie de medicamente, in multe cazuri medicamentele avand efect mai bun si peste putin timp se poate ajunge la acelasi rezultat si cu medicamente mai putine. De multe ori Noni reduce chiar efectele secundare ale medicamentelor traditionale.
Cum se bea sucul NONI DE TAHITI?
          Sucul de NONI autentic are un gust şi o aroma deosebite. Sucul nostru 100% pur nu este o exceptie, însa aroma lui puternic naturala poate fi minimizata prin racirea sucului înainte de a fi baut.

UTILIZAREA ZILNICA RECOMANDATA:
30 ml (doua - trei linguri) de suc Noni simplu, pur pe stomacul gol, de preferat dimineata sau cu jumatate de ora înainte de masa.
Va recomandam sa beti sucul de Noni de Tahiti simplu.
Pentru cei care nu doresc sa bea sucul simplu, acesta se poate dilua cu un suc de fructe 100% pur (fara adaos de zahar).
Dupadeschidere pastrati sticla în frigider.

100% suc de NONI pur vs. NONI punch (amestec)

Exista diferite sucuri NONI pe piata. Din pacate, nu toate sucurile NONI au aceeaşi calitate si origine. Prin urmare, este important sa puneti întrebari şi sa cititi cu atentie etichetele. Majoritatea produselor NONI sunt realizate din concentrat sau din pasta, ceea ce înseamna ca ele sunt reconstituite. Procesul de productie este mai tehnic, dar mai ieftin deoarece principalele ingrediente adaugate sunt apa, sucuri de fructe sau arome ieftine. Acelaşi lucru se întâmpla cu o multime de sucuri de fructe: o multime dintre ele sunt reconstituite din concentrat, doar câteva sunt sucuri 100% pure şi puteti gusta asta!
Sucul nostru NONI DE TAHITI este 100%suc presat direct: 100%suc proaspat presat pur şi fara aditivi.
Sucul NONI 100% pur are o culoare maro închis cu un gust specific, care nu este dulce.
Daca nu doriti sa beti sucul NONI simplu, atunci îl puteti amesteca cu 100% suc de fructe pur.

Certificat de Origine
NONI DE TAHITI este suc 100% pur extras din fructele arborelui Tahitian Morinda citrifolia, din fructe coapte şi autentice.
Fructul copt este cules manual de catre localnici şi transportat catre fabrica în care fructul este presat într-un suc 100% pur de calitate superioara.
Prin producereasucului​​înTahiti, putem folosi fructe coapteşi, în plus, putem sprijinicomunitatea locala.
Sucul NONIoriginar dinTahitiestemult mai scump decâtsucul NONI provenit dinalte tari,din cauza salariilormarişi taxelorfoarte ridicatedinTahiti, darpreferamexperienta sicalitateadinTahiti.

Certificare Organica
NONI DE TAHITI este un suc de noni organic certificat care este controlat de Certisys BE-BIO-01, astfel ca, de la recoltarea fructelor pâna la îmbutelierea sucului este garantat un proces organic certificat.

joi, 13 martie 2014

Puterea mintii asupra materiei

Invatatorii spirituali si ezoterici au stiut dintotdeauna ca fiecare celula din corpul nostru e formata si programata de cuvintele pe care le rostim si de gandurile noastre Corpul nu e programat numai de genele noastre, dar si de ganduri Devenim ceea ce gandim Limbajul are un impact imens asupra corpului, iar tesutul viu poate reactiona la limbaj, lucru ce explica puterea pe care o au afirmatiile asupra fiintei noastre fizice
Stiinta a descoperit ca ADN-ul nostru poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte si frecvente de sunet,fara a elimina sau inlocui vreo gena Acest lucru are implicatii profunde  pentru potentialul uman Pe masura ce devenim mai constienti de modul in care ne putem manipula codul genetic, putem eradica si codul bolilor si al problemelor pe care le mostenim genetic Ne putem reprograma pentru a ne trai viata sanatosi si intregi Puterea mintii asupra materiei inseamna intelegerea ca frecventele formate de cuvinte ne pot modifica aranjamentul genetic   90%  din codul nostru genetic poate fi transformat efectiv, prin puterea gandurilor
Cu cat mai constient este procesul de gandire, cu atat mai mare este puterea voastra de a va transforma, dinspre interior spre exterior Oamenii trebuie sa lucreze la procesele launtrice si la dezvoltarea lor interioara pentru a stabili o comunicare constienta cu ADN-ul lor Pentru aceasta trebuie sa ne recunoastem mai intai Sinele superior ca fiind "frecventa" noastra " superioara" Apoi putem folosi instrumentele prin care accesam mintea superioara: meditatia si relaxarea- pentru a deschide circuitele, astfel incat Sinele nostru superior si Sinele nostru fizic sa lucreze impreuna
Deschiderea mintii este un proces uimitor de evolutie Atunci cand ne deschidem mintea pentru a accepta o convingere noua, incepem procesul de  schimbare a codificarii noastre genetice, ceea ce va  aduce vindecare si schimbare Odata ce recunoastem ca avem puterea mentala de a ne vindeca, efectiv,dinauntru in afara, devine treaba noastra sa devenim constienti de gandurile noastre sa ne "recodam" pentru pentru modele constructive de gandire Mintea este ca un calculator, care trebuie mereu reprogramat cu informatii corecte
In fiecare zi ne trec prin creier un miliard de ganduri Fiecare dintre ele ne afecteaza sanatatea, linistea ,relatiile si bunastarea generala Tot ce gandim contine potentialul de a se transforma in realitate Sunt lucruri pe care le putem controla si pe care nu putem, dar cel mai important lucru asupra caruia avem control sunt gandurile noastre De ce sa nu utilizam acest control in fiecare clipa a vietii si sa ne reprogramam mintea cu informatii pozitive si cu energie pozitiva? Doar propriile ganduri va pot influenta Supravegheati-va permanent afirmatiile Nu afirmati ceva negativ: veti avea parte de ceea ce decretati(in gluma sau in serios)
Puteti sa afectati ritmul normal al inimii, plamanilor ori a celorlalte organe prin ganduri anxioase si teama constant intretinuta Hraniti subconstientul doar cu ganduri armonioase, de sanatate si pace si atunci activitatea tuturor organelor va reveni la normal Orice va imaginati sau simtiti cu toata fiinta, va fi acceptat de subconstient Corpul isi reanoieste celulele la fiecare 11 luni, va sta deci , in putere oricand sa va transformati corpul daca va schimbati gandurile, veghind ca ele sa fie mereu armonioase
Lumea e condusa de mintea noastra si de gandurile pe care ea le creeaza Gandirea ne produce starile de constienta, iar constiinta este cea care creeaza realitatea fixica Daca nu suntem multumiti cu realitatea noastra fizica, o putem schimba, schimband modul in care gandim si manifestand o noua realitate
Freud si Einstein au spus ca totul se afla  in mintea noastra Daca ne schimbam gandirea, schimbam lumea Daca omenirea isi schimba modul de a gandi, putem schimba lumea din felul in care e acum, putem trece de la suferinta si conflict la paradis
Succesul nu se masoara prin bogatie materiala, putere sau bani Succesul este capacitatea de a ramane in armonie cu legile universului Daca aveti fericire, aveti totul                               Succesul nu depinde de pregatirea sau de capacitatile sau de norocul pe care il aveti, ci de hotararea de a folosi ocaziile care vi se prezinta

marți, 11 martie 2014

Urzicile-medicamente de neegalat pentru sanatate

Urzica este una dintre cele mai vechi plante din flora spontană, care creşte pretutindeni, dar care este mult subapreciată de către cei ce o calcă în picioare.
Este de subliniat că o cură de urzici, timp de cel puţin 30 de zile, în fiecare primăvară şi toamnă, poate fi mai eficientă decât orice alt tratament pentru fortificarea, vitaminizarea şi mineralizarea organismului, precum şi pentru eliminarea toxinelor acumulate în corp pe parcursul întregii ierni.
După consumul de urzici, apare o senzaţie de energie, vitalitate şi bună stare fizică şi intelectuală.
Cunoscută încă din antichitate, ca plantă alimentară, medicinală şi textilă, urzica a fost utilizată la toate popoarele Europei, inclusiv de vechii greci, latini şi geto-daci. Din acea perioadă, urzica era cunoscută sub denumirea de „buruiana lui Mart“, fiind asemuită cu Marte, zeul războiului, datorită proprietăţilor agresive ale perişorilor urzicanţi de pe frunze şi tulpini.
Considerată ca o plantă sacră, urzica vie se consumă pe toată durata Postului Mare, în mod obligatoriu în ziua Dochiei, în săptămâna Patimilor şi în Sâmbăta Paştelui. Mult timp s-a crezut că urzica poate să apere de trăznet şi, de aceea, se purta la gât, ca amuletă protectoare, într-o bucată de pânză, în ziua de Sfântul Gheorghe sau pe vreme de furtună. Tot la Sfântul Gheorghe se practica urzicatul, cu convingerea că cel sorcovit cu urzici va fi sprinten, iute, harnic şi îndemânatic la lucru în decursul întregului an. Între Sfântul Gheorghe şi Armindeni se practica bătaia corpului cu urzici, aplicate, în special, persoanelor suferinde de reumatism şi copiilor anemici, cu semne de rahitism. Metoda era neplăcută, dar medicina populară a considerat-o foarte eficientă. De asemenea, pentru ca vitele să nu se îmbolnăvească, se îngropau, în faţa grajdului, câteva urzici fără rădăcini.
În Joia Mare, se considera că are loc „nunta urzicilor“, ceea ce însemna înflorirea lor. După „nuntă“, respectiv după înflorire, miraculoasele urzicuţe încetează de a mai fi atât de bune de mâncat în salate.
În scopuri alimentare, se recoltează partea aeriană a plantulelor tinere, imediat după răsărire, sau numai frunzele adunate cu mănuşa, prin strujire, până la înflorire. Valorificarea se face în stare proaspătă, în diferite mâncăruri, sau în stare uscată, ţinute la umbră, în strat subţire, în încăperi bine aerisite, după care se păstrează în săculeţi de pânză.
În scopuri medicinale se recoltează plantele în întregime (frunze, herba, rădăcini, seminţe), întrucât toate organele vegetale au proprietăţi terapeutice. Recoltarea se poate prelungi până în luna octombrie. Se lasă să se ofilească pentru a pierde proprietăţile urzicante şi apoi se usucă la umbră. Rădăcinile se smulg din sol primăvara şi toamna, se spală şi se usucă la soare sau în locuri bine aerisite.
Proprietăţile terapeutice ale urzicilor
Sunt rezultatul acestui complex de principii active existente în toate organele plantei:
- antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea sângelui de toxine), tonice, antirahitice;
- în afecţiunile digestive, are efecte hepatoprotectoare, antimicrobiene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, aperitive, antihelmintice;
- la nivelul aparatului respirator, are proprietăţi expectorante, emoliente, antitusive, antiastmatice, antibronşitice, antiinflamatoare;
- pentru sănătatea rinichilor, are acţiuni diuretice şi este drenor al excesului de uree, creatinină şi acid uric;
- în afecţiunile cardiovasculare, este activator al circulaţiei sângelui, vasoconstrictor şi fluidizant al sângelui;
- în metabolismul general, este un bun hipoglicemiant (antidiabetic), anticelulitic, antireumatismal, imunostimulator;
- în aplicaţii externe, prezintă acţiuni astringente, antiseptice, cicatrizante, epitelizante, hemostatice, revulsive, rubefiante, antiseboreice, dezodorizante, insecticide.
Cura cu urzici, indicată la orice vârstă
O cură susţinută de urzici, luate sub diferite forme, are acţiuni favorabile pe o paletă largă de afecţiuni maladive: digestive, genitale, renale, pulmonare, cardiovasculare, reumatismale.
În boli digestive previne şi combate:
- gastritele hiperacide cauzate de abuzul de tutun şi cafea, ulcerele gastrice şi duodenale, previne cancerul gastric, stimularea secreţiilor gastrice, pancreatice şi intestinale;
- hepatite, litiază biliară, ciroză şi ascită;
- atonie digestivă (indigestii), constipaţii uşoare (o linguriţă cu pulbere de rădăcini, luată cu 15 minute înainte de mese), diaree rebele sau provocată în caz de tuberculoză, dizenterie, enterite acute şi cronice;
- combate hemoragiile digestive uşoare (se iau 4-6 linguri cu pulbere de frunze uscate, într-o zi);
- inhibă dezvoltarea unor agenţi patogeni şi a paraziţilor intestinali.
În boli genitale are efecte în:
- prevenirea şi combaterea hemoragiilor uterine după naşteri (urzică, asociată cu traista-ciobanului şi răchitan), hipermenoree (menstre abundente şi neregulate), dismenoree, leucoree („poala albă“, tratată cu suc din frunze proaspete - câte ˝ pahar dimineaţa şi seara, în cure de 10 zile, consecutiv), vaginită atrofică;
- tulburări de menopauză;
- sterilitate feminină şi masculină (pulbere din seminţe de urzici - 1 linguriţă de 3 ori pe zi).
În afecţiuni renale, preparatele din urzică au eficacitate în:
- calculoză renală, infecţie renală;
- retenţie urinară, uremie (infuzie din frunze, rădăcini de urzică, consumând un litru ceai pe zi, în locul apei potabile), reducerea procentului de uree, acid uric şi creatinină;
- cistite, enurezis (incontinenţă urinară);
- prostatită şi hiperplazia benignă a prostatei (tinctură - 20 de picături de 3 ori pe zi, în cure de 3-4 săptămâni);
- gută, cu provocarea diurezei datorită prezenţei flavonoidelor.
În afecţiuni pulmonare, intervine eficient pentru:
- bronşite şi astm bronşic, fluidificarea secreţiilor bronşice (datorită mucilagiilor);
- tuse seacă şi convulsivă, răceli frecvente, dureri de piept;
- pneumonie, năduşeli, hemoptizie, tuberculoză (decoct din rădăcini şi frunze de urzică cu miere şi fagure alb, în cure de 1-2 luni, sau pulbere din frunze uscate, luate cu miere, în proporţii egale).
În boli cardiovasculare, tinctura de urzici este eficientă în arterite şi ca masaj în zona inimii. La dereglările de metabolism (diabet zaharat, obezitate), sunt recomandate cure de 3 săptămâni, repetate în cursul anului, folosind amestec de urzici, teci de fasole şi frunze de dud şi nuc.
În reumatism degenerativ şi gutos, poliartroze, lumbago şi sciatică, se foloseşte tinctura de urzici (câte 20-30 de picături, de 3 ori pe zi), în cură de durată.
Pentru revigorarea organismelor debilitate, anemice, rahitice, convalescente şi la sportivii de performanţă, este recomandată o cură de 4 săptămâni cu infuzie din frunze de urzici (de 2-3 ori pe zi).
Piureul de urzici, eficient în bolile de piele
Preparatele din urzici au efecte deosebit de eficiente în vindecarea rănilor supurânde, varice, ulcere varicoase, gangrene, urticarie, psoriazis, eczeme cronice, arsuri, pecingine, licheni, bătături, unghii friabile şi casante, alergii dermatice, tumori şi cancer de piele. Se fac băi locale cu infuzie concentrată din frunze şi rădăcini (6-10 linguri, la un litru de apă clocotită), având efecte cicatrizante şi epitelizante. Se mai pot aplica frunze proaspete strivite cu puţină sare şi cataplasme cu piure din urzici pentru diverse boli de piele, inclusiv înţepături de albine, viespi şi bondari.
În reumatisme, lumbago, poliartroze şi sciatică se mai aplică, încă, tratamentul moştenit de la grecii şi latinii antici care consta din flagelări (loviri) repetate de 10-12 ori cu mănunchiuri de urzici proaspete pe locurile dureroase, având efecte puternic revulsive, analgezice, antiinflamatoare şi de activare a circulaţiei sângelui. Aceleaşi proceduri se aplică în caz de paralizii şi apoplexii. După flagelare, pacientul nu are voie să vină în contact cu apa rece şi va sta în repaus, bine învelit. Efectul benefic al urzicării este explicat prin eliberare de histamină şi serotonină, ambele cu rol în atenuarea senzaţiei de durere.
Prin combinare cu tratamente interne, în cure de câteva luni, urzica intervine în osteoporoză prin capacitatea de refacere a cartilajelor subţiate, mai ales la femei, după menopauză. Acţiunea se datorează bogăţiei plantelor în vitamine şi săruri minerale, îndeosebi, siliciu.
Extractul de urzică întăreşte rădăcina părului
Urzica intră în compoziţia pastei de dinţi, a şampoanelor şi în tincturi cu efecte contra căderii părului, favorizând refacerea podoabei capilare pierdute.
Este foarte valoros decoctul din 3-5 linguri cu frunze uscate la un litru de apă, la care se adaugă rădăcini de urzică şi de brusture, herba de cimbrişor, flori de lavandă, frunze de mesteacăn şi nuc, conuri de hamei, cu adăugarea câtorva linguri de oţet.
Se introduce în băi săptămânale pe cap, pentru întărirea rădăcinii părului, degresarea firului gras şi pentru combaterea alopeciei, seboreei şi a mătreţei. Acelaşi amestec se utilizează şi în prepararea unei tincturi (100 g de plantă la un litru de alcool de 400, care se macerează timp de 8-14 zile). Se fac masaje la rădăcina părului la intervale de 2-3 zile, pentru activarea creşterii, urmate de periaje energice cu o perie aspră pe pielea capului. În amestec se pot introduce frunze de merişor, flori şi seminţe proaspete de călţunaşi.
Salatele de urzici curăţă sângele
Datorită conţinutului ridicat în substanţe proteice, vitamine şi săruri minerale, urzicile tinere se folosesc, cu mare succes, în cure alimentare de primăvară, timp de minimum o lună de zile, sub diferite forme de preparate culinare (salate, supe, ciorbe, mâncăruri cu carne, piure, pilaf, chiftele cu cartofi, umplutură pentru plăcinte, sucuri).
Salatele se prepară numai din urzici, frecate cu sare, pentru a nu mai fi vezicante, sau în asociere cu frunze de păpădie şi lăptucă (în părţi egale), cu puţin ulei şi zeamă de lămâie. Se pot pregăti: salată de urzici cu ou; 150 g frunze urzici proaspete se spală, se opăresc 5 minute, se scurg, se taie mărunt şi se amestecă cu puţin oţet de mere şi cu sare, eventual cu 20 g smântână. Aceste salate au efecte miraculoase de primenire a sângelui, prin curăţire de toxine şi prin revigorarea şi vitaminizarea organismelor anemice şi debilitate la ieşirea din iarnă. Efectul revigorant este datorat stimulării proceselor de producere a globulelor roşii (hematii), a leucocitelor şi a trombocitelor.
Supa de urzici se prepară din frunze tinere, care se fierb în apă cu sare, se toacă mărunt, se înăbuşă în puţin unt, se adaugă apă (din cea în care s-a fiert), se îngroaşă cu făină, mărar şi câteva felii de cartof şi se mai dă în clocot.
Sucul de frunze se obţine prin presare puternică sau la mixer. Se diluează de cinci ori cu apă şi se bea zilnic o cantitate de 100-500 ml, dimineaţa, pe stomacul gol, şi cu 30 minute înainte de mese, într-o cură de 3-4 săptămâni. Are efecte diuretice în boli de rinichi şi de vezică urinară, elimină excesul de acid uric din sânge şi are eficienţă evidentă în hemoragii uterine sau nazale (câte 200 ml înainte de mesele principale), hemoptizii pulmonare, diabet zaharat (cure prelungite cu câte 500 ml, zilnic, fracţionat în reprize), cancere şi în prevenirea formării tumorilor maligne. Sucul poate fi adăugat la toate reţetele de sucuri prescrise persoanelor anemice şi la femeile cu pierderi mari de sânge menstrual.
Siropul de urzică se prepară din suc proaspăt, fiert în amestec cu o parte egală de zahăr, până la consistenţa siropoasă.
Bucate de post şi de dulce
Pilaful de urzici se obţine din urzici fierte şi tocate puse într-o cratiţă în care s-au prăjit în ulei 1-2 linguri de orez şi o ceapă tăiată mărunt; se adaugă puţină zeamă de la fiertul urzicilor, se sărează şi se ţine la cuptor timp de 20-30 minute. Se serveşte rece.
Chiftelele de urzică se obţin din urzici crude sau opărite, tocate mărunt, care se amestecă cu o cantitate dublă de cartofi raşi, un ou proaspăt, puţine frunze de coada-şoricelului, o ceapă tăiată mărunt şi sare. Urmează prăjirea în ulei, eventual adăugând câteva bucăţele de salam sau şuncă.
Budinca de urzici se prepară din piureul răcorit care se amestecă cu 3 gălbenuşuri de ou; se mestecă continuu şi se adaugă albuşurile bătute spumă (eventual şi puţină şuncă tăiată în cuburi mici). Se potriveşte de sare şi se toarnă compoziţia într-o formă de budincă unsă cu ulei sau unt. Se ţine la cuptor 40-50 minute, într-un vas cu apă şi se răstoarnă pe farfurie, adăugând puţină brânză rasă.
Plăcinta cu urzici se prepară din urzici fierte şi tocate mărunt, amestecate cu unt, brânză telemea, sare, piper şi ouă fierte tari şi zdrobite; compoziţia se aşază pe foi de aluat, se rulează şi se pun la cuptor într-o tavă unsă.


joi, 6 martie 2014

ATI FOST VICTIMA UNUI ACCIDENT RUTIER? Citeste aici

Stiai ca poti beneficia de despagubiri pentru vatamarile suferite, in baza politei RCA a soferului vinovat  sau in cazul in care aceasta polita lipseste, din Fondul de protectie a victimelor strazii?

Despãgubirea în Compensare este suma de bani pe care este îndreptãtit sa o pretindã victima acelei fapte ilicite de la autorul accidentului, sau de la Asigurãtorul RCA al acestuia, dacã i-a fost provocatã o vãtãmare a integritãtii corporale sau a sãnãtãtii, care a determinat o modificare a echilibrului vieþii sale, în sensul de a-i face inaccesibile pentru viitor anumite idealuri care pânã atunci îi erau accesibile, sau de a-i rãpi posibilitatea – pânã atunci existentã – de a avea anumite satisfactii sau plãceri în viatã.
Noi suntem aici sa va oferim suport pentru a obtine aceasta despagubire corecta din RCA fara nici macar un leu in avans.
Se percepe un onorariu de succes (procent din despagubire), insa doar dupa ce a fost platita despagubirea.
Drept de despãgubire RCA / Carte Verde îl are orice persoanã care a suferit un prejudiciu material, fizic sau psiho-afectiv, în urma unui accident de circulatie rutierã produs prin intermediul unui vehicul înmatriculat si asigurat RCA / Carte Verde, cu exceptia autorului accidentului, indiferent dacã persoana prejudiciatã se afla în interiorul sau în sau exteriorul vehiculului cu care s-a produs accidentul, dacã era pasager, pieton, biciclist, motociclist, cãrutas, conducãtorul auto si pasagerii celuilalt vehicul implicat în accidentul rutier etc..
In caz de vãtãmãri corporale sau deces, nu are importantã la despãgubire dacã victima direct vãtãmatã este rudã cu autorul accidentului. Astfel, victima directã a accidentului rutier va fi despãgubitã pentru propriul prejudiciu suferit, indiferent dacã autorul accidentului este tatãl, mama, fiul, fratele, sotul, sotia
În cazul vãtãmãrii corporale, vã întocmim dosarul de dauna si vã recuperãm cheltuielile fãcute cu spitalizarea ºi tratamentele medicale (interventii chirurgicale, medicamente, proteze, recuperare medicalã etc) veniturile pe care nu le-ati putut obtine datoritã spitalizãrii si a concediului medical.
În cazul decesului unui membru al familiei, întocmim dosarul de dauna si recuperãm,pentru cei îndreptãtiti,cheltuielile de înmormântare (transport, piatrã funerarã, ritualuri religioase etc).
În ambele cazuri, prin negociere directã sau în urma hotãrârii instantei de judecatã, obtinem inclusiv daunele morale
Despagurile se obtin de la Asiguratorul RCA al vinovatului,iar în anumite situatii,de la Biroul Asigurãtorilor din România sau Fondul de Protectie a Victimelor Strãzii.

De ce sã alegem aceastã cale pentru dobîndierea despãgubirii:
Pentru ca noi va oferim: administrare rapidã,confortabil si efficient, sumã maximã de despãgubire ,professionalism,respect reciproc, sinceritate, transparenþã ,corectitudine
Refritor la despagubirea daunelor morale art.1391 Noul cod civil prevede:
 
Art. 1391   Repararea prejudiciului nepatrimonial
 
(1) În caz de vãtãmare a integritãtii corporale sau a sãnãtãtii, poate fi acordatã si o
despãgubire pentru restrângerea posibilitãþilor de viatã familialã si socialã.
(2) Instanta judecãtoreascã va putea, de asemenea, sã acorde despãgubiri
ascendentilor, descendentilor, fratilor, surorilor si sotului, pentru durerea încercatã prin
moartea victimei, precum si oricãrei alte persoane care, la rândul ei, ar putea dovedi existenta
 unui asemenea prejudiciu.
(3) Dreptul la despãgubire pentru atingerile aduse drepturilor inerente personalitãtii oricãrui subiect
 de drept va putea fi cedat numai în cazul când a fost stabilit printr-o tranzactie sau printr-o
hotãrâre judecãtoreascã definitivã.
(4) Dreptul la despãgubire, recunoscut potrivit dispozitiilor prezentului articol, nu trece la
mostenitori. Acestia îl pot însã exercita, dacã actiunea a fost pornitã de defunct.
(5) Dispozitiile art. 253-256 rãmân aplicabile.
Autorul producerii accidentului nu poate emite pretentii de despãgubire prin asigurarea RCA
pentru propriul prejudiciu material, fizic, psihic sau afectiv, în caz de vãtãmare corporalã.
 De asemenea, rudele autorului accidentului rutier, în cazul decesului acestuia, nu pot pretinde
pretentii de despãgubire, pentru prejudiciul material si moral suferit ca urmare a decesului
acestuia deoarece prejudiciul este produs chiar de autorul accidentului defunct.
In cazul decesului autorul accidentului, rudele acestuia pot pretinde un drept de despãgubire
 pentru propriile vãtãmãri corporale suferite, deoarece asigurarea RCA este o asigurare
de rãspundere civilã pentru pagube produse tertilor prin accidente de vehicule..
Dreptul de despãgubire este un drept personal si direct al victimei care a suferit un prejudiciu
material, psihic si/sau afectiv, precum si a victimelor indirecte (mediate) în cazul survenirii decesului
 a victimei directe ca urmare a accidentului rutier.
Cu pãrere de rãu, avem cauze din toate categoriile de victime enumerate mai sus care necesitã
multã delicatețe, întelegere, omenie si profesionalism.

DOCUMENTE  NECESARE:
Documente pentru despagubire victime in caz de vatamare corporala
  1. De la autorul accidentlui: polita RCA si/sau asiguratorul RCA; certificat de înmatriculare; carte de identitate (buletin) autor accident; permis de conducere auto.
  2. Proces verbal de constatare la fata locului sau un document de la politie privind cauzele si împrejurãrile producerii accidentului, care sã continã si numele autorului/autorilor accidentului sau Anexa 2.
  3. De la victimã: carte de identitate (buletin); certificat de nastere; certificat de cãsãtorie; certificat de nastere copii/persoane în întretinere; certificat medico-legal, sau raport de constatarea medico-legalã, sau expertizã medico-legalã cu numãrul de zile de îngrijiri medicale, etc; bilete de iesire din spital (epicrizã, concluzii, recomandãri); carte de muncã, concedii medicale, adeverintã cu ultimul salariu / venit înainte de accident, adeverintã cu venitul pe perioada concediului medical; ofertã de pret pentru viitoarele interventii chirurgicale si recuperãri, în concordantã cu recomandãrile medicilor; bonuri fiscale, chitante, facturi cu cheltuielile specifice (medicamente, analize medicale, proteze, RMN, CT, etc.); dacã este consolidatã starea de sãnãtate sau gradul de invaliditate (act de la comisia medicalã de stabilire a gradului de handicap); dacã primeste pensie de boalã.
  4. Persoane in intretinere in caz de invaliditate a victimei:
1) Sot/sotie - CI, Certificat de nastere, certificate de cãsãtorie, carte de muncã sau cupon de pensie/decizie de pensionare, adeverintã de ajutor social, handicap  - dupã caz.
2) Copil - certificat de nastere, CI (dacã are peste 14 ani), adeverintã de elev/student, documente medicale, alte nevoi speciale  – dupã caz.
3) Tatã/mamã – certificat de nastere, CI, certificat de cãsãtorie, dacã se afla în întretinerea decedatului, adeverintã privind starea de sãnãtate si efectele psiho-fizice.

Documente pentru despagubire victime in caz de deces
  1. De la Autorul Accidentului: Polita RCA si/sau Asiguratorul RCA; certificat de înmatriculare; carte de identitate (buletin) autor accident;   permis de conducere auto, în copie, sau mãcar numãr de înmatriculare auto.
  2. Proces verbal de constatare la fata locului sau un document de la politie privind cauzele si împrejurãrile producerii accidentului, care sã continã si numele autorului sau autorilor accidentului sau Anexa 2, sau referatul Politiei cu propunere de începere sau neincepere a urmãririi penale, sau rezolutia procurorului de începere sau neincepere a urmãriri penale, sau punerea în miscare a acțiunii penale.
  3.  De la victimã: carte de identitate (buletin); certificat de nastere; certificat de casatorie; certificat de deces; certificat (medico-legal) constatator al decesului; raport necropsie (autopsie). Documente medicale dacã decesul a survenit în spital;  carte de muncã,  adeverintã cu ultimul salariu / venit, dovadã a venitului realizat din alte activitãti, alte venituri ce pot fi probate cu martori (numai dacã avea persoane în întretinere defunctul).
  4. Succesorii în drepturi:
1) Sot/sotie  – CI, Certificat de nastere, certificate de cãsãtorie, carte de muncã sau cupon de pensie/decizie de pensionare, adeverintã de ajutor social, handicap  - dupã caz.
2) Copil – certificat de nastere, CI (dacã are peste 14 ani), adeverintã de elev/student, documente medicale,  adeverinta cã se afla în ultimul an de studiu, alte nevoi speciale  – dupã caz.
3) Tatã/mamã – certificat de nastere, CI, certificat de cãsãtorie, dacã se afla în întretinerea decedatului, adeverintã privind starea de sãnãtate si efectele psiho-fizice – dacã este cazul.
4) Frati – certificat de nastere, CI, certificat de cãsãtorie (femei), dacã se afla în întretinerea decedatului, adeverintã privind starea de sãnãtate si efectele psiho-fizice – dacã este cazul.
5) Cheltuieli materiale privind funerariile si parastaselor: bonuri fiscale, chitante, facturi cu cheltuielile specifice (loc de veci, sicriu, îmbãlsãmare, costum, pantofi, coroane, masã comemorativã, oferte de pret pentru placã funerarã, transport etc.).
6) Descrierea traumelor psiho-afective suferite de fiecare ruda a decedatului.

CARIERA

Centrul European de Despgubiri este activ pe piata româneasca din februarie 2013. Colaborãm cu sute de agenti de pe tot teritoriul tãrii dar si de peste hotare. 

Colaborând cu CEDE ai posibilitatea sã oferi persoanelor vãtãmate în urma accidentelor rutiere sau apropiatiilor acestora, ajutorul în obtinerea despãgubirii corespunzãtoare. Suntem o organizatie care oferã cele mai bune servicii din domeniul lichidãrii daunelor. Suplimentar, îti punem la dispozitie sistemul nostru informatic, care te ajutã în organizarea muncii tale dar si în decontarea cu firma noastrã. Îti garantãm un curs de initiere profesional si un sistem de compensare satisfãcãtor. 

Invitaþia pentru colaborarea cu firma noastrã o adresãm persoanelor care doresc sã înceapã o carierã de Agent într-o firmã de despãgubiri, persoanelor care au experientã în colaborarea cu oameni, experientã în vânzãri directe, consultantã, persoanelor care doresc sã-si dezvolte domeniul de activitate sau doresc sã înceapã o nouã activitate. 

Oferta se adreseazã si agentilor actuali sau fosti ai societãtilor de asigurãri dar si agentilor altor firme de despãgubire. 

Ca sã devii Agentul CEDEsuna la telefon 0721652181

miercuri, 5 martie 2014

Medicina orientala: cateva secrete de longevitate

Potrivit medicinei orientale, o existenţă umană fericită implică mai multe aspecte esenţiale: longevitate, bunăstare, corp sănătos, minte calmă, etc. Toţi ştiu că popoarele din Asia dintotdeauna s-au caracterizat printr-o speranţă mare de viaţă. Ca să explicăm geneza unei astfel de fenomen, trebuie să înţelegem care sunt elementele ce stau la baza medicinei contemporane şi medicinei tradiţionale orientale, precum şi viziunile acestor ştiinţe asupra tratamentului bolilor.
Distincţia fundamentală dintre cele două teorii medicale constă în abordări diferite în ceea ce priveşte metodele şi mijloacele terapeutice folosite. Medicina occidentală acordă prioritate tratamentului medicamentos, care creează aparenţa instalării unui efect terapeutic rapid şi eficient. Însă, de cele mai multe ori, nu se reuşeşte eliminarea definitivă a bolii, ci doar atenuarea simptomelor. Adevărata cauză a maladiei nu a fost deloc atinsă: un asemenea tratament nu garantează o recuperare completă şi sunt posibile complicaţii şi recidive.
Medicina orientală concepe lucrurile într-un spectru diametral diferit. Corpul uman este privit ca un sistem complex, capabil de auto-reglare şi parte integrantă a universului. Accentul se pune pe modul de viaţă al persoanei, în concordanţă cu conceptul: "Suntem ceea ce alegem". De fapt, de cele mai multe ori, anume omul este cauza numeroaselor boli cu care se confrunta pe parcursul întregii sale vieţi.
În multe cazuri, eliminarea cauzei reale a diferitor afecţiuni este foarte dificilă, astfel că în materie de tratamente aplicate, medicina orientală acordă prioritate prevenirii bolilor şi unui mod corect de viaţă: activitate fizică, nutriţie, starea mentală, etc.
De-a lungul istoriei, mulţi vindecători şi filosofi au reuşit să transmită descendenţilor propriile lor secrete ale unui trai fericit până la adânci bătrâneţi. Spre exemplu, Împăratul Qianlong, care a domnit în epoca dinastiei Qing şi a atins vârsta de 88, a lăsat urmaşilor un tratat de sănătate şi longevitate, ce conţine următoarele principii de viaţă:
"-Dinţii trebuie să mestece ceva în permanenţă, iar gâtul trebuie mereu umezit cu apă;
-picioarele - antrenate cât mai des;
-tălpile - masate în mod regulat;
-burta şi spatele - puse în mişcare cât mai frecvent;
-nu se permite să vorbeşti în timp ce mănânci;
-un somn sănătos este foarte important;
-inima – trebuie să fie calmă, iar sufletul – fericit".
Un ţăran pe nume Yanshen, chiar şi la cei 98 ani de ani ai săi, continuă să dea dovadă de forţă şi energie de invidiat. Potrivit acestuia, iată cum sa trebuie să te menţii într-o formă bună de sănătate şi să fii longeviv:
"- În inimă trebuie să păstrezi serenitate, în muşchi şi oase – putere, în picioare - viteză, iar pe burtă - nici o picătură de grăsime;
-coloana vertebrală trebuie să fie dreaptă, vederea şi auzul - ascuţite.
-mintea trebuie să fie deschisă, iar sufletul - fericit".
Rezumând cele de mai sus, putem formula câteva "reguli simple de longevitate":
1. Păstraţi un ritm corect de somn şi veghe: sculaţi-vă devreme în timpul verii şi toamnei. Pe timp de iarnă, culcaţi-vă devreme şi treziţi-vă târziu. Primăvara, mergeţi la culcare până când este lumină şi treziţi-vă în zori.
2. Alimentaţi-vă moderat, nu mâncaţi prea mult.
3. Păstraţi-vă picioarele calde. Un aflux mare de energie către cap poate provoca o creştere a tensiunii arteriale. Pentru a reduce tensiunea, trebuie să mutăm energia către tălpi - picioarele trebuie să fie calde.
4. Nu acordaţi prea multă importanţă problemele cotidiene. Mai bine - acţionaţi mai des.
5. Fiţi atenţi la ceea ce vorbiţi: vorbiţi mai puţin, alegând cu atenţie ce şi când sa trebuie să spuneţi.
6. Respectaţi în toate măsura: sentimentele excesive sunt dăunătoare.
7. Zâmbiţi sincer şi umpleţi-vă inima de compasiune. Este cel mai eficient remediu.
8. Cultivaţi-vă mintea. Perfecţionându-vă mintea, vă îmbunătăţiţi sinele interior.