marți, 29 octombrie 2013

Studiile fizicianului Vladimir Poponin

Pana nu demult s-a crezut ca in lumea noastra toate sunt de sine statatoare, separate si ca lucrurile si fiintele nu se pot influenta reciproc. Ultimele rezultate ale stiintei au dovedit exact contrariul: totul este interconectat cu tot si in mod tainic interdependent.

La inceputul anilor '90, fizicianul rus Vladimir Poponin a uimit lumea stiintifica cu experientele realizate care, ulterior, au devenit de-a dreptul celebre. Respectiv, el a pus intr-o eprubeta inchisa ADN uman si fotoni, vrand ca prin aceasta alaturare sa afle ce influenta are ADN-ul uman asupra fotonilor. Astfel din una din eprubete el a extras tot aerul pentru a obtine vid (un spatiu plin de informatii si energie, si nu gol, cum se credea pana recent, in care exista fotoni care pot sa fie masurati destul de exact cu instrumente speciale). Astfel, in experimentul sau, Poponin a constatat la inceput ca fotonii din in vid sunt distribuiti in eprubeta, asa cum si era de asteptat, in mod dezordonat. Apoi a introdus ADN-ul uman. Şi... stupoare! În prezenta ADN-ului, particulele de fotoni din vid s-au ordonat intr-o forma anume.

Concluzia cercetatorului a fost ca ADN-ul uman are o influenta directa asupra fotonilor ordonandu-i in forme regulate. Prin extensie, s-a dedus ca acest lucru dovedeste ca substanta din care suntem creati, adica ADN-ul, are o influenta directa asupra particulelor din care este creata lumea din jurul nostru. Faptul este fara precedent in cultura occidentala, in care o astfel de influenta nu a fost niciodata mentionata si nicidecum acceptata, ca in cazul culturii orientale. Dar experientele lui Poponin sunt de netagaduit tocmai pentru ca au demonstrat negru pe alb, ca fotonii atomilor se grupeaza dupa un model anume in prezenta ADN-ului uman. Asa, pentru prima oara, stiinta occidentala a demonstrat ceea ce traditiile spirituale stravechi spun dintotdeauna, anume ca noi suntem parte integranta din aceasta lume si ca noi o influentam in permanenta prin simpla noastra prezenta.

Un gol... plin!
Poponin nu s-a oprit insa aici cu experientele! El a extras apoi din eprubeta ADN-ul uman si a descoperit un lucru si mai uimitor: anume ca fotonii ramasi in eprubeta au continuat sa se comporte ca si cand ADN-ul uman ar fi fost inca prezent, pastrand ordinea imprimata de acesta. S-a dedus ca fotonii si ADN-ul uman pastrau cumva legatura, desi fusesera separati fizic de parca un camp subtil ii tinea inca conectati. Experientele au fost repetate de nenumarate ori pana cand si ultimul sceptic a fost convins de noua realitate descoperita, anume ca ADN-ul uman influenteaza lumea din jurul lui. S-a demonstrat astfel ca exista un camp cuantic de energie care ne uneste cu tot ce exista in jurul nostru chiar daca inainte de aceste experiente se credea ca spatiul care ne inconjoara este gol. Prin experimentele lui, Poponin a demonstrat ca acest spatiu nu este nici pe departe gol ci plin de energie si informatie.

Gandul care ucide

Poponin nu s-a oprit insa aici si si-a continuat experimentele incercand sa afle daca si cum sentimentele, gandurile si credintele care izvorasc profund din inima noastra, care sunt de fapt emisii de energie, modifica ADN-ul. Pentru aceasta, el izolat in cate o eprubeta ADN de la diferite persoane. Apoi acestea au fost supuse unor puternice campuri emotionale si au fost masurate reactiile electrice produse la nivelul ADN-urilor respective. Asa s-a constatat ca atunci cand este inconjurata de stari de iubire, recunostinta, compasiune, bucurie etc. molecula de ADN se dilata, iar lanturile de ADN se deschid si se maresc. Cand sunt scaldate in sentimente negative (furie, frustrare, stres), molecula de ADN se micsoreaza si-si blocheaza multe din coduri. S-a dedus ca, de aceea, sentimentele negative ne separa de lumea din jurul nostru si ne deconecteaza de fluxul miraculos al vietii. Experimentele au demonstrat insa si ca aceasta blocare poate sa fie anulata de indata ce experimentatorul emite, iarasi, stari de recunostinta, iubire si fericire. Ulterior, intr-un alt experiment, au fost izolate mostre de ADN uman care de data asta au fost plasate la mari distante fata de subiectul-sursa. În timp ce acesta traia emotii intense s-a descoperit ca mostrele sufereau instantaneu aceleasi modificari de parca s-ar fi aflat inca in locul de origine. Timp de 20 de ani experimentele au tot fost repetate sub diferite forme. Concluzia a fost mereu aceeasi: genele ADN sunt modificate de energiile din exterior. Ştiinta care se ocupa cu studierea acestor fenomene a fost numita epigenetica.

Emitatori-receptori bipezi

În urma cu cativa ani se stia ca partea genetica a ADN-ului adica genele, nu reprezinta decat 10% din ADN. Despre restul de 90% nu se stia nimic, fiind numit gunoi ADN. S-a trecut insa la studierea detaliata a genelor, la identificarea fiecareia in parte si s-a descoperit ca genele reprezinta de fapt doar 5% din ADN. Restul de 95% continua sa ramana un mister. Contrariati, cercetatorii rusi Vladimir Poponin si Pjotr Garajajev au emis un posibil raspuns: anume ca 95% din ADN este de fapt folosit in procesul de comunicare cu ceilalti. Moleculele de ADN din organismul uman fac parte dintr-o gama mult mai larga de semnale biologice, pentru ca asigura incarcarea organismului cu energie prin care se realizeaza regenerarea acestuia celula cu celula, molecula cu molecula. Prof. dr. Fritz A. Popp (renumit biofizician german) a descoperit si ca o mare parte din aceasta comunicare se realizeaza prin lumina, prin asa-numitii biofotoni. Judecand dupa importanta acestora era evident ca ADN-ul trebuia sa aiba un rol
foarte important. Concluzia a fost ca noi transmitem informatii nu doar prin intermediul creierului si al inimii, ci si prin intermediul ADN-ului nostru. Tot prin el, putem sa si receptionam informatia pe care apoi o inmagazinam. Pe scurt, suntem intr-o permanenta stare de emisie-receptie.

Vartejuri de energie

Fizica cuantica este total diferita de fizica mecanica clasica invatata de parintii si bunicii nostri la scoala. Potrivit acesteia din urma, modelul unui atom este reprezentat de un nucleu in jurul caruia graviteaza particule fixe de electroni si protoni. Fizica moderna stie insa astazi ca nu este vorba despre niste particule fizice propriu-zise, ci de o concentratie de energie in diferite zone ale atomului. De niste unitati de materie-energie, care contin informatie si energie. Cu cat ne apropiem mai mult de electroni si protoni si chiar de nucleul atomului, cu atat acestea par ca se... rarefiaza. Ceea ce pe vremuri se credea ca este format din particule fixe se dovedeste a fi astazi construit doar din... vartejuri de energie.
În concluzie, atomul nu are nici un fel de structura fizica, materiala! "Materia este, de fapt, o iluzie. Materia doar ne apare ca fiind materie, dar cercetata detaliat cu ajutorul unor microscoape electronice, se dovedeste clar ca este formata doar din energie", afirma si prof. dr. Ervin Laszlo, renumit savant filosof al sistemelor si teoretician al evolutiei generale. Prin urmare nu este nici o exagerare sa declaram ca nu exista materie propriu-zisa, ci doar energie. "În acest Univers nu exista materie! - sustine si prof. dr. James L. Oschman, biofizician si expert in biologia celulei, de renume mondial. Tot ceea ce ne apare ca fiind fix sau dens, e de fapt energie condensata." Şi mai interesant este insa ca energia unui atom este construita din acelasi gen de energie din care sunt create gandurile, convingerile si emotiile noastre. "Nu suntem altceva decat energie pura care poseda informatie si care e integrata perfect in acest sistem macrocosmic", ne asigura oamenii de stiinta. Fizica cuantica ne invata astazi ca atomul se transforma singur cand se schimba campul sau electromagnetic. Asta inseamna ca noi chiar putem sa influentam orice atom din acest univers, indiferent de timp sau de distanta, in functie de ce energii emitem. Mai ramane doar sa constientizam asta si sa invatam cum sa o facem!

duminică, 27 octombrie 2013

Evenimentele traumatizante-cauza bolilor

Totul a pornit de la un eveniment tragic petrecut în 1978, când Dr. Ryke Geerd Hamer , internist la clinica oncologica a Universității din München , a aflat ca fiul sau a fost împuscat mortal . Câteva luni mai târziu, Dr Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Cum nu mai fusese niciodată grav bolnav  , i-a venit ideea ca probabil cancerul a fost datorat socului produs de vestea morții fiului său.
 
 Astfel a început investigarea a miilor de cazuri de cancer. În acest fel a descoperit că aveau un numitor comun: existenta în viata pacientului a unui eveniment traumatizant .  Pentru a verifica acest fapt a trecut la analiza a mii de tomografii în relație cu istoricul pacientului. Ceea ce a descoperit a fost revelator: orice soc emoțional determina o leziune pe creier detectabilă pe tomografie ca un set de inelele concentrice. Iar ceea ce a fost și mai interesant, ca același tip de soc emoțional viza aceeași zonă de pe creier, care controla un anumit organ. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela că, de-a lungul evoluției noastre, fiecare parte a creierului a fost programată să răspundă instantaneu la posibile conflicte sau amenințări. Cu cat un conflict durează mai mult cu atât se îmbolnăvește mai rău acel organ corespunzător tipului de conflict.
  Ceea ce a descoperit în continuare Dr.Hamer, studiind statistic cazurile de cancer a fost a doua lege a medicinii germane  si anume că orice proces de îmbolnăvire are doua faze:   
  a. Faza de conflict activ (de îmbolnăvire) în care se instalează o stare de tensiune și neliniște, lipsa poftei de mâncare însoțita cu pierderi în greutate, și insomnia . Mâinile și picioare devin reci,  pielea devine sensibila sau iritata, iar starea generala e una de tensiune continua –  semne care indica faptul ca tumoarea/boala este în plina dezvoltare și continua să crească. O persoană poate și muri în acestă etapă, dar acesta nu se produce datorita cancerului în sine, ci din cauza pierderii de energie, a slăbirii exagerate, a lipsei de somn, a epuizării mentale și emoționale. De cele mai multe ori este vorba de impactul emoțional devastator al diagnosticului sau a prognozelor negative că bolnavul ar mai avea puțin de trăit. Acestea fac ca pacienții să-și consume inutil energia și să aibă un nou soc emoțional  la care ( dacă li se adaugă un tratament convențional mutilant de genul chimioterapie sau radiere) pacientul nu mai are mari șanse de supraviețuire. Însă, odată ce omul conștientizează și rezolvă conflictul emoțional corpul intră în:   
                                                                                                                  
  b. Faza conflict rezolvat.
 În această fază corpul se vindeca. Primul semn e că mâinile si picioarele devin din nou calde , deoarece vasele de sânge se măresc.  Însă, vindecarea se poate manifesta și prin diferite boli ( în general „călduroase”  precum febra, hipertensiunea)  și stări de oboseală prelungite, nevoie de somn, deoarece corpul face eforturi imense pentru a se regenera și reechilibra. Apetitul revine. Odihna și furnizarea tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esențiale pe perioada de vindecare . Tumorile sunt eliminate, iar leziunile de tip necroză sau ulcer sunt înlăturate prin regenerarea naturală a țesuturilor.
 La sfârșitul fazei de auto vindecare, țesuturile și organele afectate sunt refăcute complet și deseori devin mult mai rezistente decât au fost înainte de apariția socului deoarece organismul și-a format anumite mecanisme de apărare și prevenție. Acest proces este însoțit, de regula, de inflamații potențial dureroase cauzate de edeme care protejează țesutul pe durata vindecării. Alte simptome tipice regenerării sunt: hipersensibilitate, mâncărimi, spasme (dacă țesuturile musculare sunt implicate) și inflamații. Exemple de boli care apar doar în procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringită, bronșită, artrită, ateroscleroză, disfuncții ale rinichilor și vezicii urinare, anumite boli ale ficatului și infecții .
 
Legăturile dintre organul afectat și conflict sunt următoarele:
Intestinul subțire –  Ura care nu poate fi ‘ digerată’ Uter – Sentiment de inferioritate sexuală Prostata - Conflict pe latura sexualității Tiroida -  Neputința, fără control Colon – Conflict peste care nu se poate trece nicicum Oase - Lipsa stimei de sine, inferioritate Plămâni – Frica puternica fata de alta persoana Piele - Lipsa integrității, ființă coruptibila Testicule, Ovare - Pierdere valoroasa ce nu poate fi recuperata Pancreas - Conflict cu membrii familiei Urechea interna – Sentimentul de imposibilitate de a afla ‘adevărul’ Sânul stâng - Conflict care pune în pericol copilul, casa, familia Sânul drept - Conflict cu partenerul sau cu persoanele rivale Rectul - Frica de a fi nefolositor Gura – Nu poți ‘mesteca’(suporta) o problema/situație Căile respiratorii – Conflict teritorial Laringe - Frica și îngrijorarea pentru un anumit eveniment Stomacul - Ai înghițit prea multe împotriva voinței tale Esofag - Dorința acută de a refuza,de a nu ‘inghiți’ Inima – Frustrare legata de copii Cervixul – Frustrare adâncă și persistenta Glandele suprarenale – Te îndrepți într-o direcție în care refuzi sa mergi Ficat - Frica(stress) inconștienta de a rămâne fără mâncare(bani pt. a procura mâncare) sau iți simți viata în pericol.
  Cercetările Dr. Hamer au dus și la altă concluzie interesantă: microbii precum ciupercile, bacteriile, virușii apar doar în faza de vindecare și ajută aceasta!!  Inflamațiile, febra, puroiul, supurările sunt semne ale vindecării.
 Bacteriile ajută la descompunerea tumorilor ce nu î
și mai au rostul și au proliferat în timpul fazei active: tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la rinichi, tumorile la prostată, tumorile la uter, tumorile de sân, melanoamele și mesothelioma. Virușii sunt implicați în procesul de vindecare a țesuturilor coordonate de cortexul cerebral . Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa și gripa stomacala indica faptul ca procese virulente naturale de vindecare sunt în curs.
Principiile vindecării în noua medicina germană:
1.      Relația medic –pacient e regândită , deoarece pacientul este „stăpânul” tratamentului, el se va trata singur și își va pune toate speranțele în el însuși
2.      Medicația va fi mult limitata, fără a împiedica faza de vindecare „naturala” a organismului, asa cum se petrece în medicina convenționala
3.      Pacientul va urmări sa înțeleagă conflictul care a provocat boala și mai ales atitudinea lui fată de acel conflict, căci de fapt acesta îmbolnăvește și nu conflictul în sine
4.       Pacientul și medicul vor găsi împreună cea mai bună rezolvare a conflictului generator al bolii și vor stabili cea mai bună strategie de evitare a acestui conflict pe viitor de către pacient.
 Alte observații :
 O persoană sănătoasă, bine hrănită și odihnită va avea de înfruntat mult mai puține conflicte biologice și le va face față mult mai ușor.
Persoanele cu o situație materială bună au un risc de a se îmbolnăvi (de cancer sau de alte boli cancer echivalente) de 10 ori mai mic decât persoanele sărace (care nu își pot rezolva cele mai multe conflicte din lipsa banilor).
 Cel mai important factor în faza de auto vindecare este ca pacientul să înțeleagă ce se întâmplă cu el, deoarece numai atunci el va putea sa adopte o atitudine constructivă și relaxată față de procesele de auto-vindecare.
 Dacă pe timpul fazei de îmbolnăvire sau pe timpul fazei de auto-vindecare, pacientului îi este teamă de cancer, aceasta teamă va induce un nou conflict biologic care pe timpul unei noi faze de îmbolnăvire va genera cancer pulmonar, iar dacă va apare la același bolnav și teama de moarte aceasta va induce un alt conflict biologic care în faza de îmbolnăvire va genera un proces de decalcifiere a întregului sistem osos.

sâmbătă, 12 octombrie 2013

NOU! Remediu BIO pentru dureri articulare,musculare,post-traumatice si nevralgii

Personal va confruntati cu : nevralgii,artralgii sau dureri post-traumatice , sau cunoasteti persoane cu asemenea afectiuni?
Va recomand 2 produse BIO, romanesti(FAVISAN-Lugoj),dovedite ca eficiente pentru inlaturarea acestor dureri si care reprezinta si o alternativa viabila la medicamentele de sinteza cu efecte secundare nocive  asupra sanatatii
1.

50ml;100ml - Crema BIO tip unguent cu Venin de Vipera - (cu salvie,salcie si echinacea)
Recomandat in:
  • nevralgii (durere localizata pe traiectul unui nerv)
  • artralgii (dureri articulare) mialgii (dureri muscul
  • dureri post-traumatice                                                                           
Utilizare recomandata:
       Pentru durerile articulare si durerile reumatice  la nivelul: genunchilor, coatelor, gleznelor, degetelor de la mâini si picioare, soldurilor, baza coloanei vertebrale cat si migrene, dureri musculare dupa efort fizic, dureri menstruale sau  dureri post-traumatice se aplica crema într-o cantitate de mărimea unui bob de mazăre si se întinde bine prin masaj usor până la absorbtia în piele.
2.
 
50 ml - Gel- cu efect imediat - BIO tip unguent cu Venin de Vipera (cu salvie, salcie si echinacea)
  • nevralgii (durere localizata pe traiectul unui nerv)
  • artralgii (dureri articulare), mialgii (dureri musculare) si dureri post-traumatice
  • dureri post-traumatice

Utilizare recomandata:
       Pentru durerile articulare si durerile reumatice  la nivelul: genunchilor, coatelor, gleznelor, degetelor de la mâini si picioare, soldurilor, baza coloanei vertebrale cat si migrene, dureri musculare dupa efort fizic, dureri menstruale sau  dureri post-traumatice. Gelul se aplica in strat subtire pe locul afectat de 1-2 ori pe zi (5g gel) si se maseaza usor, pana la absorbtia in piele.

Produsele se pot comanda electronic sau prin telefon, la                SC BLUE DIAMOND,unde beneficiati de avantaje unice,mai rar intalnite:
- gasiti produse BIO de sanatate(cum sunt cele mentionate sau Graviola-alternativa naturala la chimioterapie si radioterapie) ,intretinere corporala(dar vor fi si alte tipuri, in curand),unice in Romania,la preturi rezonabile
-discount de 23%, la care se adauga diferite promotii Spre exmplu acum sunt 2 promotii,astfel:

           
  • 1+1: pentru fiecare produs nou( sunt marcate pe site-ul companiei cu o banda albastra,cum e cazul acum al Gelului cu venin de vipera) comandat, al 2 – lea (din acelasi cod) îl poti achizitiona cu 50% reducere.
  • 2+1: la oricare două produse achizitionate din acelai cod, al 3 – lea vine cu 50% reducere.

 -produsele se primesc in colet acasa prin firma de curierat,iar daca comanda e in valoare de 150 lei sau mai mare,transportul este gratuit; plata se face la primirea coletului
Informatii despre produsele existente acum,se pot vedea pe          www.bluediamond.ro   (Atentie ca acolo sunt multe informatii pentru afacerea blue diamond ce nu intereseaza pe un client privilegiat,iar preturile afisate acolo sunt  fara reducerea de 23%,posibila pt clientii privilegiati) Studiati doar produsele ,informatiile despre ele , promotiile  de la data respectiva si aveti in vedere discountul de 23%
(Site-ul are informatii si  pentru cei ce vor sa faca o afacere din promovarea produselor,ce nu intereseaza pe un client privilegiat)

CUM SE CUMPARA
1.Autentifica-te ca client privilegiat(VIP) pe site-ul  www.bluediamond.ro   Aceasta se face  sub indrumarea personala sau telefonic ,a unui coordonator ce este partener al companiei cum este cazul meu,de exemplu Aceasta este necesar pentru a putea beneficia de avantajele mentionate-reduceri si promotii
2.Dupa validarea inregistrarii primiti prin email,un cod si o parola Cu acestea va logati pe site,apoi intra la sectiunea PRODUSE,selecteaza produsele dorite,profita de promotii si reduceri
ATENTIE! In cazul in care nu va inscrieti ca client privilegiat si intrati pe site ,veti vedea pretul integral al produselor(fara reducerea de 23%) In postura de client privilegiat,pretul este redus cu 23% pt fiecare produs ,la care se adauga promotiile in vigoare la data comenzii
3.Plaseaza comanda electronic sau telefonic(se comunica celor interesati ,la solicitare) In 2-3 zile coletul vine la domiciliu 
Este bine ca valoarea comenzii sa fie de 150 lei sau mai mare,pentru a nu plati transportul Chiar daca personal comanda nu e de aceasta valoare ,gasiti rude,prieteni interesati de vreun produs  pe care il adaugati in comanda si asa ajungeti la minim 150 de lei
Periodic,intrati pe site ,vedeti noutatile aparute,transmiteti la cunostinte si cand e cazul cumparati de ce aveti nevoie Nu o sa gasiti oriunde asemenea produse si cu beneficiile mentionate mai sus,dar tineti cont de recomandarea facuta pentru a nu plati transportul

Pentru inscrierea ca client privilegiat si alte detalii va sunt la dispozitie la telefon 0721652181
Pentru cei din Galati sau judet,ce doriti produse dar din diferite motive nu vreti sa comandati personal,la solicitare ,fac eu comanda si va distribui produsele ,tot ca in conditiile de client privilegiat
Constantin

PS Pentru cei care in afara beneficiilor de client preferential,doresc sa castige un venit suplimentar,cum trebuie sa procedeze  ,sa vada informatiile de pe site si articolul de pe acest blog cu titlul :Cum sa castigi cheltuind la Blue Diamond:
Probabil ca acestia sunt mai putini,insa doar numai calitatea de client preferential(fara vreun cost suplimentar) este indicata din motivele aratate mai sus
MULTA SANATATE!

joi, 3 octombrie 2013

Cat noroc ai in viata in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut

Specialistii discuta foarte des despre acest subiect, fiind un subiect controversat, are foarte multe ferestre care la final se leaga cap la cap.
In numerologie, ziua in care ne-am nascut este perfect legata de destinul nostru si de cat de norocosi suntem in functie de aceasta zi.
Luni. Ziua de luni este guvernata de Soare. Persoanele nascute in aceasta zi sunt punctuali, sensibili, seriosi, generosi, autoritari, binevoitori. Datorita respectului pe care il ofera si al educatiei de care dau dovada, persoanele nascute luni desi pretind ca iti spun totul in fata atunci cand este cazul nu te vor jigni prin spusele lor.
Marti. Ziua de marti este guvernata de Mercur. Persoanele care s-au nascut in aceasta zi, in ciuda superstitiei care predomina in jurul acestei zile, sunt cele mai norocoase. Cei nascuti marti sunt persoane active, vesele, pozitive, ambitioase, schimbatoare, suspicioase.
Miercuri. Ziua de miercuri este guvernata de Luna. Persoanele care sunt nascute in acesta zi dau dovata de incredere, hotarare, introvertire, rabdare. Aceste persoane se pot cu usurinta sacrifica pentru binele celor din jur fara vreun interes personal, fara sa ceara niciodata ceva in schimb.
Joi. Ziua de joi este guvernata de Marte. Cei nascuti in aceasta zi se pot numi ghinionisti. Este ziua tuturor ghinioanelor. Au probleme si in relatiile de cuplu, trecand cu usurinta de la o relatie la alta, fara stabilitate. Sunt romantici, sensibili, sociabili si independenti.
Vineri. Ziua de vineri este guvernata de Jupiter. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte disciplinati, muncitori, iubitori, norocul este la el acasa, au foarte mult magnetism, parca atrag binele de partea lor, viata lor indreptandu-se mereu intr-o directie buna indiferent de cumpenele de care se lovesc pe parcurs.
Sambata. Ziua de sambata este guvernata de Venus. Doritori de lux, cei nascuti in acesta zi ajung sa il si obtina. Au suflet de artisti, de aceea sunt foarte iubiti si respectati. Sunt foarte cheltuitori dar stiu sa isi gestioneze banii astfel incat sa nu ramana niciodata fara. Sunt persoane foarte sociabile, de aceea intalnesc de-a lungul timpul foarte multe persoane si au foarte multi prieteni.
Duminica. Ziua de duminica este guvernata de Saturn. Cei nascuti in aceasta zi sunt persoane norocoase dar in ciuda acestui lucru se lovesc deseori de esecuri, partea buna este ca se ridica mereu din propria cenusa precum pasarea Pheoenix. Au suficiente probleme de sanatate, neintelegeri in familie, esecuri in dragoste, insa le rezolva pe toate de-a lungul timpului.

Cum sa ne tratam de saracie si datorii

Cum ne tratam de saracie si datorii? Toti autorii cartilor de spiritualitate ne indeamna sa renuntam la atasamentul agresiv fata de bunurile materiale. De indata ce ne-am armonizat spiritul si am inteles cheia intamplarilor de viata, realitatea se va asterne mult mai placut pentru... trup si buzunar! 

Cum ne tratam de saracie si datorii?

Omul poate fi privit ca o entitate bipolara, avand o dimensiune materiala si una spirituala. Necunoasterea planului spiritual, ignorarea lui, genereaza probleme in plan material. Se spune despre saracie ca scoate tot ce-i mai urat in oameni. Am tot incercat, de-a lungul ultimilor ani, studiind experientele neplacute in plan financiar, atat ale mele, cat si ale celorlalti, sa inteleg. Am observat la nivel subtil faptul ca problemele financiare pot avea, cu o frecventa mai mare, urmatoarele cauze:
Atunci cand am dispus de resurse, i-am dispretuit sau i-am privit ”de sus” pe cei lipsiti de aceste avantaje: incapacitatea de a ierta, supararea, invidia, ”lipirea” sufletului de trup, refuzul de a ne bucura in sens spiritual de frumusetea si bogatia naturii, necinstirea, blamarea, condamnarea parintilor.
 
Am observat cum, de indata ce omul constientiza unde a gresit, situatia se indrepta, aproape miraculos. Bine, bine, imi veti spune, dar exista multi bogati care ii dispretuiesc pe cei care nu au. Asa este, dar nu putem noi sti care sunt lectiile lor de viata. Poate ca lectia lor este sa vada ca sensul vietii nu se afla in bunuri materiale. I-am vazut adesea platind – prin boala, inchisoare sau pierderi spirituale..
Si, ca sa va spun drept, n-am intalnit niciun bogat material care sa fie la fel de bogat si in plan spiritual. Nu ma indoiesc de faptul ca ar putea exista, dar eu nu am intalnit...
In ceea ce ma priveste, am cunoscut saracia, decaderea materiala. Pacatul meu? Am cultivat dispretul fata de cei pe care ii consideram prosti, fata de cei care si-au distrus destinul prin alegeri neinspirate. In loc sa manifest intelegere si acceptare, asa cum face un om spiritual, ii marginalizam, ii ocoleam sau ii alungam din preajma mea.

Destinul mi-a aratat in plan material ce inseamna sa fii sarac cu duhul.. Cu cat eu deveneam mai aroganta si mai atasata de intelepciune, cu atat cresteau lipsurile mele materiale. Imi amintesc de o vizita pe care am facut-o unor tarani florari. Am fost surprinsa sa descopar ca ei castiga intr-o luna cat eu n-am putut castiga in ultimii 10 ani. Material vorbind, eu sunt "saraca lipita" in raport cu niste oameni pentru care nu aveam o foarte mare consideratie. Ce palma peste orgoliul meu! Oamenii astia pe care eu ii consideram "limitati" mi-au aratat, in 20 de minute, ca cea cu adevarat ”limitata” am fost, de fapt, eu.
As mai adauga si faptul ca, uneori, neacceptarea unei situatii de restabilire a unui echilibru karmic poate duce la degradare materiala.
Cum ne tratam de saracie si datorii? Toti autorii cartilor de spiritualitate ne indeamna sa renuntam la atasamentul agresiv fata de bunurile materiale. Cerem iertare pentru ca ne-am legat mai mult de cele pamantesti, decat de Dumnezeu; cerem iertare pentru ca am respins purificarea si i-am condamnat pe ceilalti si pe Dumnezeu pentru necazurile noastre. De indata ce v-ati armonizat spiritul si ati inteles cheia intamplarilor de viata, realitatea se va asterne mult mai placut pentru… trupul si buzunarul vostru!

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal 
PS
Esti Spirit,Ai un Suflet si Locuiesti intr-un trup Nu invers Si ai un Tata,Tatal Spiritelor
Invitatie la descifrarea problemei capitale privind: de  unde venim,de ce ne-am nascut si unde ajungem dupa moartea trupului 
http://ryA9it 20 articole Mai gasiti si Diagnosticarea karmei si astfel veti intelege mai bine si ideile din articolul Alinei Neagu




miercuri, 2 octombrie 2013

Cartea Fericirii-Leo Borman

Daily Mail, prezintă o nouă carte, numită  "Cartea Mondială a Fericirii", scrisă de Leo Borman, în care nu o să găsiţi filozofie spirituală, ci informaţii bazate pe dovezi care are drept scop dezvăluirea secretului oamenilor fericiţi. Leo Borman a adunat cercetări şi descoperiri ale experţilor mondiali în psihologia fericirii.
Oamenii de ştiinţă au analizat mii de oameni, iar ceea ce a descoperit Leo Borman este pe cât de suprinzător, pe atât de plin de inspiraţie.
1.    Acceptaţi ceea ce aveţi
 
Cercetarea arată că oamenii fericiţi au niveluri corecte de aşteptări şi aspiraţii, vor ceea ce pot să obţină, în timp ce persoanele nefericite nu reuşesc să obţină niciodată ceea ce îşi doresc. De asemenea, oamenii fericiţi ştiu să evite dezamăgirile şi cum să genereze surprize plăcute. Acest lucru se datorează faptului că ei se străduiesc să îndeplinească obiective realiste şi sunt mulţumiţi cu ceea ce au. Doctor Jose de Jesus Garcia Vega de la Universitatea din Monterrey, Mexic, spune că trebuie să acceptăm lucrurile pe care le avem. „Pentru a fi fericiţi trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem".
 
2.    Bucuraţi-vă de ceea ce faceţi
 
Oamenii fericiţi fac ceea ce le place şi le place ceea ce fac, şi nu fac lucrurile pentru bani sau laudă. Nu are nici un rost să rămâi blocat într-un loc de muncă pe care îl urăşti, înconjurat de colegi neprietenoşi, doar pentru că banii sunt suficienţi. Oamenii uită că le este permis să fie şi fericiţi la servici. Mulţi dintre noi petrecem cei mai frumoşi ani din viaţa noastră încercând să facem bani, iar în timpul acestui proces ne sacrificăm sănătatea şi familia. Mai târziu, aceşti oameni îşi cheltuie aceeaşi bani încercând să-şi recupereze sănătatea pierdută şi familia îndepărtată.
 
3.    Trăiţi pentru prezent
 
Nu insitaţi asupra trecutului, asupra lucrurilor care nu au funcţionat cum trebuie sau a eşecurilor anterioare. În acelaşi mod, nu visaţi la un viitor idealizat care nu există sau nu vă îngrijoraţi că nu s-a întâmplat, încă. Oamenii fericiţi trăiesc pentru prezent şi au moduri pozitive de a gândi. Dacă nu puteţi fi fericiţi astăzi, ce vă face să credeţi că mâine va fi diferit?
 
4. Alegeţi fericirea
 
Nu trebuie să vă fie teamă să faceţi un pas înapoi şi să vă reanalizaţi obiectivele. Imaginaţi-vă viaţa ca pe o poveste pe care o puteţi modifica şi corecta pe măsură ce mergeţi mai departe. Acest mod de abordare flexibilă necesită gândire pozitivă şi o minte deschisă. Trebuie să alegeţi tot timpul să fiţi fericiţi.
Această teorie este susţinută de Ingrida Geciene de la Universitatea Vilnius din Lituania, care a analizat fericirea oamenilor din 31 de ţări europene. Aceasta a descoperit că "voluntariştii" (oamenii care simt că au liberă alegere şi control complet asupra vieţii lor) erau mai fericiţi decât "fataliştii" (oameni care cred că pot fi schimbate foarte puţine prin intervenţia personală). În urma cercetării doamna Geciene a ajuns la concluzia că ţările nord europene conţin mai mulţi voluntarişti, în timp ce ţările latine precum Spania şi Italia au un procent mai ridicat de fatalişti.
 
5. Relaţii
 
Cu toţii trăim fericirea în relaţie cu ceilalţi oameni. Trebuie să ţinem minte că la fel cum alte persoane ne pot face pe noi fericiţi, şi noi suntem “alţi oameni" pentru altcineva. Încercaţi să preţuiţi oamenii care sunt importanţi pentru dumneavoastră.
 
6. Fii tot timpul ocupat
 
Dacă vreţi să fiţi mai fericiţi, trebuie să vă dezvoltaţi o personalitate sociabilă, şi să fiţi un mare iubitor al ieşirilor din casă.
Acceptaţi invitaţia la film, alăturaţi-vă unui club de carte sau unui grup de artişti. Cea mai bună metodă de a savura plăcerea este în compania celorlalţi. Eunkook M. Suh, profesor de psihologie la Universitatea Yonsei din Seul, spune că trebuie să vă construiţi o viaţă socială bogată, nu ca o obligaţie, dar pentru că este plină de satisfacţii, semnificativă şi distractivă.
Potrivit cercetărilor, oamenii activi, ocupaţi, sociabili, sunt cei mai sănătoşi şi mai fericiţi din societate.
 
7. Nu comparaţi
 
Claudia Senik, profesor la Universitatea Sorbona din Paris spune că ambiţia este sănătoasă şi îi face pe oameni fericiţi, însă invidia îi face nefericiţi. Trebuie să vă concentraţi asupra obiectivelor şi viselor pe care le aveţi astfel încât să vă bucuraţi de propriile reuşite.
 
8. Fii tu însuţi
 
Aşa cum nu trebuie să vă comparaţi cu alte persoane, este important să nu vă îngrijoraţi în legătură cu ceea ce cred ceilalţi despre felul cum sunteţi.
Oamenii fericiţi sunt spontani, naturali şi reali. Aceştia spun ceea ce cred şi ceea ce simt, şi nu sunt îngrijoraţi în legătură cu ceea ce cred alţii despre ei.
 
9. Nu vă îngrijoraţi
 
Oamenii fericiţi nu se îngrijorează şi recunosc că 90% din griji nu se îndeplinesc. Lăsaţi grijile nejustificate deoparte!
 
10. Organizaţi-vă
 
Poate ca îi invidiaţi pe cei cu o personalitate boemă şi care se lasă duşi de val, însă nu vă păcăliţi.
Oamenii fericiţi plănuiesc şi organizează, au obiective şi un scop bine stabilit. Puteţi obţine doar ceea ce vă doriţi sau visaţi, asta dacă ştiţi exact ce doriţi sau visaţi.
 
11. Gândiţi pozitiv
 
Sentimentele şi emoţiile negative crează disconfort psihic şi stres psihologic.
Oamenii fericiţi elimină toate lucrurile negative şi privesc doar partea frumoasă şi pozitivă a lucrurilor. De exemplu, atleţii se vor gândi întotdeauna cum vor câştiga cursa nu cum vor pierde. Trebuie să trecem de la o perspectivă negativă, cea cu jumătatea de pahar gol, la perspectiva cu jumătatea plină a paharului, şi totodată să punem în practică optimismul. Optimismul este mecanismul natural de autoapărare al minţii împotriva depresiei.
 
12. Preţuiţi fericirea
 
Fericirea poate fi învăţata, iar găsirea unui scop în viaţă îţi poate uşura drumul. Oamenii fericiţi apreciază şi realizează că fericirea le va prelungi viaţa.